Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Torsdag



Hej!


r inte alls så mycket just mi, sitter här och skriver med ngra på msn. s men ska snart fixa iordning mig för sängdags, är så jävla trött :/. Annars idag så har det väl vart ganska lungt, vat på praktiken. Kom faksikt rätt så mycket folk faktiskt, var ju typ "dött" igår, kanske kom några vid 12 tiden sen så kom det inte så många fler, så utråkade om man inte har något o göra. Men idag så fanns det saker o göra =) vilket är bra (Y). Slutade ungefär vid kvart över 2, då bestämmde jag mig för att gå min vandring hem til pryssgården, så skönt o få röra på sig lite. Ska  nog promenera till skolan imorgon tror jag, funderar på det iallafall. Börjar ju rätt så sent, kvart över 10 :) yeeah, har det så jävla bra med tiderna, i veckorna. 10 över åtta, sen halv nio, sen 10 10, & sen kvart över 10 :) rätt så bra.

aja imorgon i skolan ska vi ha ett till jävla möte om det där med jenny :S förstår inte. Men skönt med friday, ska bli kul & träffa alla tjejerna igen (A)

hmmja, vad finns det mer o säga? 1 feb imorgon, det betyder att det bara en månda kvar tills THAIAND, gud vad jag längtar :) ska snart ta en vaccion också.


men nu nu har jag itne tid o skriva mer, pusshej!





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?