Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 5, Skoldags!



Hej!

Gör inte så mkt just nu, ska väl snart gå & lägga mig i bädden (: ska bli skönt! känner mig ganska trött faktiskt.
Aja Johans flickvän var här förut Anna, var kul (: inte så ofta mana ser henne dock. Hon passade på att komma hit & ta en kopp Kaffe medans bror var & tränade med Petter så iställe för att sitta i min brors lägenhet helt ensam så kom hon hit (: o det har vi ju int emot (: aja kollade nyss på lite snuttar när vi var små :D jag var 3, & bror 6? (: o anna var en bebis. Känns så konsigt att det är vi. Man tycker att tiden har gått så fruktansvärt fort! är glad att pappa har filmat på oss så mycket när vi var små (: uppskattas verkligen!

Annars idag så har jag & syster kollat på film "7 miljonärer & Dirty Dancing (: bra filmer!!
Annars så har det vart skola för min del, började 08:10 då började vi med Svenska & slutade med boende.
Men Bosse & Karin kom för att interjuva alla studenter som slutar nästa vår :)
känns verkligen som att man går sista året nu (: kansle förhoppningsvis börja praktisera på eneby centrum, istället för sko&väsk affärren, så det blir nice! kanske får reda på vad jag vill jobba med i framtiden (: men men, antingen så blir det handel & eller resturang branschen nästa år, men återstår att se! aja eftersom inte individuella valet har startat än, så slutade vi halv 1, då gick jag ner på stan med Linteroth, Björling & Björk. Gick på stan o kollade lite najs najs!
Träffade Tarro bland annat  (: fick en känsla i magen av att jag saknar henne! :/ min lilla allibabba! önskar att det kunde vara som förr, du,ja, Matilda & Jossan, hängde alltid på fester tsm (: oh, i miss it!! men men tiderna förändras!

men nu ska jag sova!
nattinatti!


Anna & jag (:




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?