Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

160129 - Up and down

 Tid: 23:38
Temperatur ute: 1+ storm
 
Hej bloggen!
Jag ville bara säga att det jag är helt förstörd som människa så jag kommer inte uppdatera dig på ett tag. Jag återkommer när jag har fått ordning på mitt liv. KRAM!
 
 


160125 - ÅNGEST

Tid: 20:12
Temperatur ute: 3+
 
(tog den här bilden i fredags på väg hem från jobb) <3
 
Godkväll bloggen!
Sitter här inlindad i en varm filt i vardagsrummet, har inte varit hemma så länge då jag tog en promenad till Ica strömmen för att handla lite, köpte salladbas, glödlampor, mjölk & bär. GOTT! annars idag så har jag bara varit hemma och tagit det lungt förutom det så var jag på HABELITERINGEN och pratade med en arbets terapuét snackade om min arbets situation. Mår verkligen inget bra på jobbet :( Vill därifrån. Men förhoppnigvis så kommer jag lämna det där stället inom kort!
 
 
Gjorde en fruitsallad till lunch idag. VITAMINBOMB!
 
 
 


160120 - FISK MED KALL SÅS!

Tid:22;23
Temperatur ute: -15
 
- Godkväll bloggen!
 
 idag så har jag varit ledig från mitt tröttsama jobb och var hundvakt åt Leia. Jag, min syster & Leia sov över hos mamma o pappa igår till idag. Så idag har jag vart med L hela dagen . Vi gick en lång promenad i staden. Tror det tog 2 timmar. Det är lång tid det. 
 
Sen strax efter 15 så kom Anna då drog vi hem till henne o där bjöd hon på fisk med kallsås o potatis. GOTT! sen så kollade på en disneyfilm. MYSIGT MED SYSTRAMYS <3
 
 
 


160117 - OLYCKANSDAG!

Tid:21;41
Temperatur ute: 9+
 
 
 
Hej bloggis!
 
Idag har har jag bara tagit det lugnt fram till 17 då jag hängde med mamma o pappa till bror o Malin för att lägga in deras post då dom är i Thailand nu. Vi stannade först vid mc dondalds i Klinga och där hade det hänt en krock 5 människor var inblandad i olyckan. Men hoppas inte någon blev allvarligt skadad.
 
Sen åkte jag tillbaka till föräldrarnas hus för att hämta mina grejer när vi väl var haga pizzeria så vi massa vatten där och massa folk. Det hade skett en stor läcka. Ett vattenrör har troligtvis gott sönder så vattnet forsade ner till stockholmsrondellen förbi donken.
 
 
 
 


160116 - TJEJ KVÄLL HOS JENNY!

Tid;16:26
Temperatur ute: -10 KALLT!
 
 
Hej!
 
Ledsen bloggen för att jag inte har varit inne här och uppdaterat dig. Men jag har inte varit på humör i veckan. Men i veckan har ändo inte vart så intressant. Gick iofs på bio med mamma o såg "en som heter Ove" en otrolig rolig & sorlig film på samma gång sen har jag varit hos tandläkaren. Jag har haft en bula under en tand som jag lagade i våras och när jag var där så sa dom att det var infekterat. Så nästa månad (16feb) så blir det rotfyllning. SKIT!
 
Nu ska jag snart göra mig iordning för att ta sedan ta spårvangen till Jenny där hon har bjudit hem lite tjejer för tjejkväll, vi ska laga tacos, spela spel & ha det kul.
 
 
 
 


160111 - nej till cancer

 - God kväll bloggen! Ikväll efter jobbet så slängde jag mig direkt på soffan för att kolla på galan "nej Till cancer" man kan inte bli annat än berörd  


160110 - Firar mam

 
 Firar mamma i förskott med lasagne och glass till efterrätt ♡


160106 - 4 år sedan!

Temperatur ute: 18-
Tid: 00:04
 
 
Godkväll bloggen!
Sitter i mitt vardagsrum och kollar på lite bilder från förr och då slog det mig att det var 4 år sedan vi var i Gambia, jag o min familj alltså.  Minns den resan så väl. SOL, BAD, APOR springandes runt poolen, åkte på Safari m.m äsh jag lägger upp bilder vad vi hade för oss för precis 4 år sedan. SEN BLIR DET SÄNGEN!
 
 
 
 
 


160105- EN NY MEDLEM!

 
 
 
Tid: 21.29
Temperatur ute: 10- BRR!
 
 
Godkväll!
Nu sitter jag och inväntar en killkompis som ska komma förbi. Vi ska kolla på film o ha det trevligt. (-)nnars ikväll så tog jag och mamma en promenad till syster & johan för att fika lite och även träffa deras nya "familjemedlem" en lite kattunge vid namn Vilda. En kisse på tre månader sen så kom pappa förbi också.
 
annars så har det inte hänt så mycket idag förutom jobb... like Always..
 
 
 
 


160101 - THE FIRST DATE OF JAN!

Tid: 23:38
Temperatur ute: -1
 
 

Godnytt år bloggen!
Nu sitter jag och har precis kollat klart på "best of bråvalla 15". Jag var inte med på förra året festival. Kom ihåg att jag låg i min soffa och hade en sån otrolig ångest att jag inte var där. Man hörde liksom musiken enda från fridvalla till Haga. Men i år ska jag minsann gå. TAGGAR!!
 
 
(-)nnars idag så har jag varit hemma och tagit det lugnt. Har varit ganska seg efter igår. Hade jätte trevligt igår. vi åt kyckling med pomme och bearnissås och till efterrätt åt vi chockladmouse med jordgubbar på. Sen kollade vi på JuniorVM och Sverige vann! Sen kom Jennys bror o hans tjej då körde vi med andra ord, haha kul spel! Sen till 12 slaget kom även Jennys sis. :) sen drog jag hem vid halv 1. LYCKAD KVÄLL!