Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

130630 - över 50 000


Även om jag bara var på Bråvalla festival en dag så var det grymt. _Jag fick se syster sol, Takida, volbeat, Dade life och Aviici! vilket bra slut och vilken show han bjöd på, nu håller vi våra tummar att det blir en till festival nästa år!! :D


130626 - Bråvallafestival 2013

 

 
Hej!
Här sitter ja med våta kläder efter att ha varit på en promenad som varade i två timmar nästan. Planen var ju att jag skulle gå runt HAGA/Eneby som jag brukar men när jag var vid Marinara så beslöt jag mig för att promenera till själva bråvallafestival området för att kolla om jag kunde uppgradera min dagsbiljet till camping samma dag då men det gick ej tyvärr. Sen kollade jag även vart man hämtar ut armbanden. Så nu är det klart, snacka om det kommer besökare från alla håll och  kanter. Helt galet, men så jävla kul att det är ju här i min kära hemstad!
 
 
 
 
 


130625 - Wake me up!

Så jävla bäst, jag blir helt till mig när ja vet att han kommer till Norrköping på lördag, till Norrköping utav alla ställen i hela världen!! :D och jag kommer vara där. Jag har beställt en biljet!! :D


130624 - TRÖTT!

(lilla snigel akta dig, akta dig annars trampar jag ihäl dig)
 
Godkväll!
Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska hoppa i sängs. Ska bara borsta tänderna sen är det skönhets sömnen som gäller. Är helt slut efter denna dag och inte blev man piggare av att gå en timmes pw i regnet dessutom. Är man bestämd så är man. Lite regn har ingen dött av av.
 
(-)nnars idag så har jag bara jobbat och idag har det rullat på REJÄLT. Trots att busstrafiken inklusive spårvagn trafiken strejkar. Hoppas dom börjar köra igen på torsdag då bråvalla festivalen börjar! :D ska bli awsome, fast ja ej ska gå. Jag håller mina tummar om att dom ska angaera en ny festival next year. Då ska jag minsann ta ledigt från jobb för att vara med på festivalen!
 
 


130623 - This is the way i wanna live.

på det här fältet kommer Norrköpings första FESTIVAL ske från onsdag till lördag! :D
 
Hej hopp gummisnopp!
Har inte uppdaterat på hela dagen så nu är det på tiden att bloggen blir uppdaterad. Har nyss lagt in lite bilder från mobilen, från midsommar, bilder från ikväll. Idag har jag hunnit med mycket känner jag. Först så började jag med att jag gick ner till tvätt stugen kl 12;00 för att tvätta.
 
Sen passade jag även på att damma, damsuga & moppa golvet. Sen när jag var färdig med tvättningen så gick jag ut på en promenad som tog en timme som vanligt. HEJJA MIG! sen vid halv sju så åkte jag hem till föräldrarna för att grilla på fars nya grill som han fick av mig och mina som ett försenad födesedagspresent, snacka om han vart överaskad :) gott vare också! :)
 
 
 


130622 - Midsommar dagen

 
 
Hejhopp!
Sitter i min varma lägenhet och tittar på bröllopsfotografen på tv4. Har bara sätt början på den tidigare så jag tänkte när jag inte hade något annat för mig så kan jag väl lika gärna se klart på hela. Annars ikväll så har jag bara tagit det lungt. Tog en timmes promenad som varade i en timme drygt. Behövde röra på mig efter allt gott som bjöds/åts igår.
 
Igår var vi ju som sagt på landet. Vi åt, min bror hade gjort en fem kamp,Malin hade gjort frågorna till tipspromendaden, vi drack, åt jordgubbstårta som Malin också hadde gjort och på kvällen grillade vi och slutet av kvällen så hade min bror fixat "utomhusbio". Han ville visa en ett klipp från resan, när min far fyllde år, och vad vi skratta! Ett gott skratt förlänger livet! :) tog ett antal bilder som jag tänkte lägga upp imorgon.
 
Godnatt!
 
 
 


130621 - Midsommar afton!

 
Glad midsommar!
Har nyss varit och gått en timmes promenad runt haga/eneby. Skönt att ha de gjort. Lär bli lite alkohol ikväll så skönt att man kan dricka det med gått samvete. Men imorgon blir det promenixar igen. Snart kommer mamma, pappa & Leia och hämtar upp mig för att sedan dra ut till landet.
 
Vädret är än så länge bra, inga regn moln so far. Skulle väl komma till kvällen enligt metrologerna.
Nu måste jag packa det sista innan jag drar. Tar med mig systemkameran. Lär nog bli bilder om man känner mig rätt ;) hehe
 
 
 


130620 - Leia <3

 
Hej bloggen!
Sitter här här i min ensamhet i min lägehet och ska snart lägga mig i sängen. Men först tänkte jag slänga in några rader här. Har inte varit hemma så värst länge har varit hemma hos föräldrarna en stund. Drog hem till dom direkt efter jobbet. Jag har plockat blommor, tvättat mina arbetskläder och lekt & myst med Leia, världens goaste & lydigaste hund. jag lovar! Min ögonsten! <3  och ännu mer bus och kel blir det imorgon när hon ska hänga med oss till landet för att fira midsommar då syster och hennes gäng är i Västervk! :)
 
 


130620 - 76,6 :)

 
 
Hej!
Sitter här och kör Zara larsson låt , she is not me. Så jävla bra! tror det kommer bli en jätte hit. Annars så ska jag snart dra till jobbet för att jobba sista dagen innan lång ledigt. Eftersom det är midsommar imorgon och då blir att åka ut till landet för at umgås med en del av familjen och en del av släkten. Orkar egentligen göra nått under midsommar så kan bli trevligt på landet. Men vädret ska tydligt bli dåligt som vanligt. Annars idag när jag vägde mig så vägde jag mig 76,6. ett kilo lättare :D men är långt ifrån nöjd. Bara 10 kilo kvar ;)
 
 


130619 - zara zara larsson!

<3


130618 - SOOOOOOOOOOOOOOL!

 
 
Låt bilderna säga sitt:
 
17/6
 
 
18/6 (IDAG)
 
älskar sommar!
 
 


130616 - Trotsade regnet!

Hej!
Idag har jag inget speciellt att skriva om jag har bara jobbat och idag har det vart så himla lungt på jobbet. Har väl med vädret att göra. Har varit grått och regnigt idag, all day long, slutade vid 19:00 då drog jag direkt hem tog det lungt och sedan tog en PW på 65 minuter fast det var regn i luften. Hade med mig ett paraply ifall det skulle bli spöregn. Men som tur var så klarade jag det. Spöregnet kom när jag kom hem.
Vilket tur man har och vad glad man blir av att veta att man gick ut fastän vädret var grått och tråkigt. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Nu ska jag tvätta bort sminket & borsta tänderna för att sedan hoppa i sängs!
 


130615 - Glass i stora lass!

 
Godkväll bloggen!
Har nyss lagt in lite bilder från kreta resan på facebook.  Längtar tilbaks. Får väl se om man åker dit någon mer gång i framtiden. Jag får försöka hittta en rik karl som kan bjuda mig ;) hehe skämt och sido. Ne men nån gång vill jag dra tillbaka dit. (-)nnars idag så har jag faktiskt ätit en glass med min kära bror och hans sambo. Egentligen var ju planen att gå en timmes promenad. Men det sket ju sig. Men ska ta promenaden (hela) imorgon isället. Gick ju halvägs idag och det är ju bättre än ingenting.
 
Haha jag som skrev att jag  ska försöka minska på alla gosaker det höll jag inte visst. Men bara att försöka igen och ännu hårdare träning. Nu ska jag hoppa i sängs för denna dag har varit lång då man har jobbat.
 


130614 - What a day!

 
 
- Godkväll blogen!
Sitter här har precis lagt in dagens bilder från denna härliga dag. Fridas student var så himla härlig. Jag blir alltid så tårögd varje gång någon tar studenten. Alla studenter sprider sån glädje som man smittas av och vad tur vi hade med vädret. Precis innan Frida skulle springa ut så spöregnade det. Men lagom till hon skulle springa ut så sprack det upp och solen sken.
 
Här kommer det ett antal bilder från denna dag!
 
<3
 
 


130614 - Sjung om studentens lyckliga dag!!!

 
 
Hej bloggen!
Nu har jag precis varit på ica och köpt en fin studentbukett åt min fina kusin som tar studenten idag!! :D hon springer ut halv tre idag på EBER. Ska bli kul! Minns själv när man tog studenten hur pirrig och glad man var! Trots att vädret inte vill vara med oss idag så hoppas jag att alla studenter får en bra & lycklig dag, så länge det inte regnar så är det lugnt.
 
På tal om helt annat idag ställde jag mig på vågen och då visade den 77,7. Nu har jag nästan gått bort alla kalorier jag samlade på mig nere på Kreta. Så nu har jag faktiskt gått ner nästan två kilo på bara en vecka. Hoppas det forsätter gå lika bra, ah jag är så motiverad! =)
 
Här kommer de tre underbara bilder från min student för fyra år sedan, sjung om studentens lyckliga dag!
 
 


130612 - Pw gånger 2

 
 
 
Hej bloggen!
Idag började dagen med att jag tog spårvangen till Mirum gallera för att handla lite mat. Sen tog jag en timmes pw runt Eneby/haga. Kändes i kroppen, sen när jag kom hem satte jag mig på balkongen och solade lite. Vill ju inte tappa brännan jag fick på Kreta, last week. Sen lagade jag mat som jag tänkte ha med mig till jobbet imorgon. Det vart kasslerpannan, får se om det går att äta. Återstår att se imorgon ;)  Sen nu ikväll så har jag tagit ännu en promenad samma som i förmiddags. Så idag har jag gått 2 timmar sammanlagt :) inte så dåligt eller hur?
 
 
 
 
 
 


130611 - Time to changes!!


Hej!
Sitter här och kollar igenom massa gamla bilder och märker hur smal ja var för bara några år sedan. Då tyckte jag att jag var tjock och ville gå ner i vikt men nu i dagens läge är jag ju tjock/fet på riktigt. Förstår inte hur jag kan ha lagt på mig så mycket, iofs så mådde ja dåligt en lång period och tröst åt. Men nu när jag ser mig på bilder så mår jag dåligt och blir rädd för mig själv att jag har gått så mycket. Jag vill ju lixom vara FIN som jag var när jag var yngre så efter att ha gått upp nästan 2 kg när jag var på KRETA så ska börja om på riktigt. Mitt mål är att gå ner från 79 kg till 70 och från 70 till 65. Kommer ta tid men jag ska försöka. Kolla bara på dom på BIGGEST LOUSER, dom är ett levande bevis att det går om viljan & tålamodet finns. Så hejdå allt onyttigt och hej till allt nyttigt. För det ska jag ta en pw i 30  min i den vackra kvällsolen :)
 


130611 - Me <3 FLOWERS

Eftersom jag älskar att ta kort på alla sorters blommor så vart det att ta bilder på blommorna som fanns i Kreta och det fanns så fina :) typiskt mig
 
 
 
 


130610 - Back to work

 
Hej!
och så är det en ny vecka och jag börjar jobba igen efter 11 dagar ledigt. Känns konstigt att men samtidigt kul att få träffa alla arbetskamrater igen. Men alltid segt när man har varit ledigt så länge. Men kommer nog igång rätt så snabbt. Längtar tillbaka till kreta. Det var så trevligt och vi hade så kul.


130609 - RAINING

Two pics from this moment!
 
God kväll bloggen!
Sitter här och hör hur det regnar utanför fönstret. Det började med att jag var nere i tvättstugan och hörde hur det smattrade kraftigt så jag som hade balkong dörren upp var jag tvungen att stänga den så det inte skulle regna in. Efter en vecka med sol och 28+ så kan jag säga att det är väldigt skönt med lite av svalkande regn.
 
Nu ska måste jag springa ner till stugan där nere och se om tvätten är klar!
 
 
 


130608 - Hemjuva hem

 

 
Nu är man hemma igen till Sverige, Norrköping igen efter en hel vecka i Kreta, plantnias. Vi har solat, badat, firat min pappa som fyllt år, ätit på många goda resturanter, gjort utflykter, varit i Chania, spelat golf och shoppat!