Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

130730 - Sommarkrysset

 
I lördags så stackk jag upp till ett 28gradit Stockholm för att gå på sommarkrysset för med Juho som bor där.
Det roligaste med hela dagen var att jag äntligen fick se Loreen igen!! :)
 
 
 


130730 - Robbie willams!

Some pics from Robbie willams concert. in Ullevi. He played  20th of Julay. That was awsome!! :)
 


130730 - Gud is with us!

Denna bild hittade på facebook. Det var någon amrekan som hade tagit denna bild som hade spridits sig på facebook. Det är som att själen får upp i himlen :) otroligt fint!
 


130719 - Göteborg idag!

Baby please, dont hurt me anymore!
 


130717 - Sommar, sommar sommaaar!

 
 
 
Tjo bloggen!
 
Kom hem för ca 15 minuter sedan. Har varit ute och gått i ca 1 timme. Tog gamla vanliga sträckan runt haga/eneby. Så himla skönt att få röra på sig i denna härliga sommarkväll. Underbart. Hoppas att detta väder håller i sig till helgen. Då bilen rulllar till Göteborg.
 
Annars idag så har man varit på jobbet hela dagen och det har gått bra. Dock så är det inte så många som äter nu när det är sol med 25 grader, sen är det ju många som inte har några pengar kvar. Men blir nog liter mer att göra nästa torsdag då det är löning dock jobbar jag inte då. Jobbar bara imorgon sedan har jag två veckor semester!!
 
 
 
 
 


130715 - Lördagen 13/juli

 I lördags efter ett 8 timmars pass så fastnade jag i Folkparken där min syster, Henkah, Vist, Snoken, och sedan kom Jonna, Alle hennes killkompis var. Sen lite senare så kom även Kevin med hans tjej. Vi drack, snacka, sjöng, & bara njöt av  det varma vädret. Helt ok lördag kväll!! :)
 
 
 
 
 


130715 - Fotbolls time!

 
Tja tja bloggen!
Ikväll så har jag varit på nya parken för att se Frankrike och Spanien köra mot varandra. Tjejerna  spelade på bra. Men laget som vann var faktsikt Frankrike ett noll vann dom med. Det var väldigt kul attt se. Jag var där med min vän Andreas från Linköping. Jag fick biljetterna av en kille på jobbet. Mc dondlads är ju sponsorer för nya parken :)
 
 
 


130711 - Love is in the air

 
- HEJ!
Sitter i min tysta lägenhet efter ha varit ute på en promenad som varade i 55 minuter. Gick runt haga/eneby. Gick trost min trötthet. Så nu efter detta inlägg så kommer jag somna på sturt. Har ju jobba hela dagen idag och var jätte tröttt när jag kom hem. Trost att att det har varit hur lungt som helst på jobbet idag.
 
Känner att det inte blir något långt inlägg idag eftersom jag är så trött. Imorgon är det fredag då blir det jobb igen och sedan blir det att träffa A. Får se vad vi hittar på för trevligt. Ska bli trevligt att få umgås med han igen iallafall.
 
 


130710 - Aviici

Här hittade jag ett grymt klipp från Avvicis konsert på Bråvalla. Kan inte beskriva detta mer än ett ord. GALET!


130708 - Snälla gör mig hel!

Ganska löjlig låt, men hur söt är inte texten? :) <3


1307076 - Bråvalla festival

 
 
som det flesta redan vet så var det ju Bråvalla festival förra helgen. Vilket var helt galet! över 40 000 tusen besökare under tre dagar. Det var mega mc dondalss i haga, mega på mitt donken i stan, det var mega på pizzeria marinare, folk köpte grejer från apoteket, systemet, & Claes Ohlsson och så klart det var mega på själva festivalen också och även om det var regn och lerigt så var alla GLADA & LYCKLIGA, vilket spred glädje hos mig och jag blir så glad att det blir en festival nästa år med!! :D TAGGA!!!!
 
 
 
 


130706 - Party is for everyone!

 
 
TJÄNNA!
Nu sitter framför datorn helt alone och försöker få bort vissa negativa tankar. Ibland är humöret på topp men sen vänder det lika snabbt som en blixt. Har lagt in lite bilder från gårddagen och lite från Bråvalla festivalen. Igår som sagt så skrev jag ju att jag skulle festa lite med med vänner.
 
Det började med att Emma & Alle kom till mig. Vi började förfesta redan då. Sen lite senare runt 21:00 så kom även EmmaH och hennes vän Jennifer? minns dock inte namnet. Vi sjöng, dansa, drack, tog muppiga bilder & hade kul. Sen lite senare så kom även Jossan och hennes kille med några av hans vänner. Vi kanske var 10 stycken i min lägenhet. Det gick bra ingen granne kom upp och klaga, duktig flicka! ;)
 
Sen tog vi spårvangen ner till Hugp för att möta upp min syster, Vicky & SannaK. Sen när vi väl var där inne var det dans som gällde :) hade jätte kul kväll och det märktes idag. Har varit helt slut hela kroppen, haha! men det är ju värt.
 
 
 
 


130705 - Party tonight

 
 
Hej!
ikväll blir det party med min kära vän Emma som jag inte har träffat på ett år, hur kan tiden gå så snabbt? vi ska festa lite hos mig sedan utgång kommer även två andra tjejer hit så det kan bli kul. Var  mer än tre år sedan vi festade ihop så nu jävlar ;)