Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

130226 - Lorentz & Sakarias

"jag är här bland molnen så ni kan inte nå mig"
'
Fin låt utav grabbarna men dock så tycker jag den är lite sorlig.


130225 - Home agian

 
 
 
Hej!
Nu sitter jag hemma i min lägenhet och tittar på första skivan av skilda värdar som är från volym 9. Nu vet jag vad jag kommer göra de kommande kvällarna. Köpte nämligen skivan tidigare i dag när jag var i Stockholm med en killkompis, Han möte upp mig vid central stationen sen gick vi direkt till Åhlens när jag köpte skivan.
 
Sen tog vi en lång promenad runt stockholms innestad. Riktigt trevligt. Var en riktig härlig dag. Solen sken och värmde på fint. Sen tog vi en lunch på tacobar. Väldigt mums. Synd att tiden sprang i väg bara. Tiden går fort när man har roligt. Men jag ska upp till huvudstaden i helgen igen. Ska bli skönt att komma från Norrköping ytterligare, '
Det behlöver jag.
 
Nu ska jag se sklida värdar och sedan tvätta bort sminket för att sedan hoppa i sängs. Komvux och tre timmars jobb väntar imorgon.
 
_Kiss and hug!


130225 - Stockholm here i come!

 
Hej!
Blir ett snabbt inlägg för snart ska jag promenera ner till resecentrum för att sedan ta tåget enda till stockholm. Äntligen dags för lite mijö ombyte. Kommmer hem ikväll så uppdaterar mer då!
 
Ha en skinade dag!
 
 
 


130224 - indviduella valet -08

När jag ändo pratar om skoltiden så tänkte jag bjuda på lite bilder från mitt indviduella val när jag gick i gymansiet. Jag älskar blommor och växter. Så det var jätte kul på valet. Vilken bild tycker ni är finast? :)
 


130224 - 2009. big smile!

 
 
Hej bloggen!
Sitter här och kollar på lite gamla bilder från förr, bland annat från gymnasietiden. Visst när man gick i gymnasiet så ville man bara därifrån för att man tyckte det var så tråkigt med allt plugg hit och dit. Men sen när man väl har kommit in i arbetslivet så längtar man faktiskt tillbaka, till alla vänner man kom till varje dag som man alltid umgicks med efter skolan med.
 
Att gå i skolan är inte bara plugg och slit, det är också en mötesplats där man träffar folk varje dag. Om jag kunde dra tillbaka tiden  och gått resturang linjen istället för handeln som jag gick. Vad man ångrar sig i efterhand. Men nu är det 4 år sedan jag slutade gymnasiet och jag fick jobb på en resturang  okt 09 så jag hade tur att jag fick jobb nästan direkt efter gymansiet. Det är inte många som får det.
 
Här kommer det massa roliga bilder från det året jag har mest härliga minnen ifrån! (2009)
I wish i could turn back time!
 
 
 


130222 - Ho HEY!

(Ho!) I've been trying to do it right
(Hey!) I've been living a lonely life
(Ho!) I've been sleeping here instead
(Hey!)I've been sleeping in my bed,
(Ho!) I've been sleeping in my bed
 
Denna låt strömar ut ur mina högtalare, så himla bra!


130221 - -5 kg

 
 
Heej bloggen!
Nu har jag precis kommit ut ur en varm skön dusch. Behövdes efftersom man har jobbat och slitit hela dagen lång. Eftersom det var barnbidrag igår och så är det fortfarande sportlov så rullade dagen hela dagen idag och det är positivt för då går dagen fort, och sedan ökar försäljningen också.
 
Sen vart jag positift överaskad i morse när jag ställde mig på vågen och då visade den 76,4, wihuu. Hur glad blir man inte? då har jag alltså gått ner 5 kilo sen i somras och 4 kilo sen nyår. Det börjar saka men säkert. Ska fortsätta att promenera och äta rätt. För jag ska gå ner minst till 70 innan sommaren. Känner att det är dags att "jalla" lite så man kan komma till sitt mål, visst är jag duktig? :)
 
 
Den här är en bild som jag tog i januari, visst ingen vacker syn kanske. Hatar att se mig själv i spegeln när  magen sticker ut. Men all fett ska bort, för jag vill se ut som jag gjorde på bilden nedan! Denna bild togs när jag var 15 år gammal. Jag kan vara smal, det ser man på min kroppsform! =) ni får gärna peppa mig!
 


130222 - Underkläder

 
Godmorgon!
Har ni sett Vicktorias silversteth nya underkläds kollektion? grymt snygga, och hon är så vacker!
 
 


130220 - I am alive

Hej bloggen!
Nu är jag här igen för en liten uppdatering. Idag har jag varit ledig och dagen började med att jag tog en dusch och sedan fick jag ett ryck att städa så jag damsög hela lägenhet sen moppa så nu är det skinade rent. Sen drog jag till Mirum Galleria för jag behövde köpa mat till min rotfruktgratäng som jag tänkte ha med mig till jobbet imorgon som matlåda sen hämtade jag även ut mina biljetter. Ska nämligen till STOCKHOLM på måndag.
 
 
Har inte varit där på 6 månader så känner att det är dags att dra dit. Ska även träffa en killkompis där så vi ska ta en fika och ta en promenad. Ska bli så skönt att dra dit, slippa alla invånare i Norrköping för en stund och glömma alla beskymmer för en dag. Eftersom jag inte har uppdatering titt som tätt så tänkte jag bjuda på lite bilder som jag har tagit då jag inte har uppdaterat så mycket, för att ni ska få se en del av min vardag.
 
(tre bilder är ifrån min födelsedag, En dag på stan med Diia, sen dom två sista bilderna är från idag)
 
 
 
 


130219 - FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!

 
 
Hej!
jag vill be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men igår hade jag jobbat hela dagen sen promernerade jag direkt hem till mamma och pappa. För jag vill hälsa på dom. Var trevligt. _Idag har jag iofs varit ledig halva dagen eftersom det inte var någon engelska idag, pga sportlov så idag har jag tagit det lungt, sovit ganska mycket eftersom det inte vart mycket sömn inatt...
 
Tur man är ledig imorgon hela dagen så man kan sova ut ordentligt :) nu ska jag tvätta bort mascaran och sedan lägga mig, godnatt!
 
 


130217 - Porslin

En av de utslagna låtarna från melodifestivalen i år. Första gången jag hörde denna var den inte alls så bra. Men nu när jag hört den flera gånger på spotify så är den väldigt fin och hon har en sån fin röst! <3
 
nej nu säger jag ännu en gång Godnatt!
 
 


130217 -

 
 
Hejsan bloggen!
och så har ännu en helg av sitt liv avklarad. Idag har jag ju som sagt varit på stan med Diia. Vi började äta Gu va gott för båda var riktiga hunriga. Sen efter maten så gick vi och kolla efter en fotoalbum. Kanske var 2 butike vi kollade i innan vi hittade en på Åhlens, väldigt fin än så nu ikväll så har jag lagt in alla lösa bilder i den nya.
 
Nu kan jag framkalla nya bilder som jag kan fylla den nya albumet med, that is funny to do. Sen trosade vi omkring och kollade lite i kläddaffärera. Man måste hålla hårt i plånboken när man väl inne i en sån så man inte köper upp alla pengar ;) sen tog vi en fika på Waynes Coffie, trevligt :)
 
Nej nu ska jag allt lägga mig en ny arbetsvecka väntar, suck, Är väldigt avis på er som går i skolan som har sportlov nu, önskar man kunde gå i skolan igen för just alla lov! ;) hehe
 
Goooooooooooooooodnatttttttttt!
 
 
I am not a girl, not yet a woman  <3


130217 - En hälsning till mamma och pappa

 
 
Tja tja bloggen!
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta  spårvangen ner på stan för att luncha med min tjejkompis Diia. Har inte träffat henne på på 2 månader drygt så det ska bli trevligt. När jag ändo är där på stan så ska jag passa på att köpa ett nytt fotoalbum till mina kort som bara ligger löst, huller om buller. Bättre att förvara dom i ett album istället (: lär kanske bli något klädesplagg också. Vi får se ;)
 
på tal en helt annan sak så visade min syster detta klipp i fredags, haha. Sjukt roligt, eller? :p lite humor måste man ju bjuda på :p
 
 


130216 - En riktig jävla schlager!

oh vi ska gosa natten låååååååååååång!
 
Hej!
Nu är man tillbaka till min tomma längehet. Mina föräldrar har varit borta i Gran Canaria i en vecka men de kom hem igår kväll. Så under den tiden jag dom har varit borta så har jag bott hemma med min syster. Vill ju inte att hon ska vara själv i den stora villan. Men nu är allt som vanligt igen så nu kommer det bli mer uppdateringar och mer promenader (har varit lite dålig med det)
 
Ikväll så har jag som tidigare inlägg att jag, min bror & hans sambo vart bortbjudna på mat hemma hos föräldrarna plus syster då. Det vart en kyckling gryta som ris till. Gott, men väldigt starkt för halsen. Sen kollade vi på melodifestivalen, deltävling n3.
 
Alltså det känns inte som sverige tar tävlingen på allvar längre, lixom tommy körber med sina vänner "en jävla schlager" gick direkt till final. Röstar dom för att dom är kända, eller tycker dom verkligen den är bra? sjukt pinsamt ifall den skulle komma till Malmö i Maj och skäma ut Sverige!
 
 


130216 - Time for dinner

 
 
Vilken blogg torka det var här, men ikväll ska jag hem till mamma och pappa för att äta middag och sen blir det att äta prinsesstårta för att jag har fyllt år, sen blir det melodifestvialen! :)


130215

Detta klipp på youtoube har över 10 miljoner visningar och jag förstår varför, JÄTTE BRA!


130214 - MIN FÖDELSEDAG!

 
 
Idag är det alla hjärtansdag och även min 24års dag!
GRATTIS till mig själv!
 


130213 - If i lose my self.

Hej mina läsare!
Ledsen för den dåliga uppdateringen, men mår inte så direkt jätte bra just nu.


130211 - Tankar och funderingar

 feeelings i feel right now
 
 
Hej!
Här sitter jag och funderar på hur det skulle vara och börja om livet på nytt, dvs säga flytta från sin hemort till en annan stad, få se en ny miljö, skaffa nya människor & böra på ett nytt jobb.
 
Det skulle kännas så himla härligt.
Det finns en plats i Sverige som jag trivs som fisken i vattnet, där jag mår bra. Är när jag är i våran fina huvudstad Stockholm.
 
Om det skulle vara enkelt med jobb & bostad så skulle jag lätt kunna flytta dit nästa vecka. För visst Norrköping är fin på sitt sätt, men känner att jag behöver komma bort ett tag från denna stad ett tag. För Norrköping kommer alltid vara "hemma" man lever bara en gång.
 
Har ni också nån gång känt som jag? börja om livet på nytt  i en annan stad?
 
Stockholm i mitt hjärta


130211 - Start på veckan

 
 
Hej!
och så var det en ny vecka att ladda till. Idag så började dagen med att min syster skjutsade hem mig till min lägenhet där jag scannade in lite fler bilder från engångs kameran. Sen så gick jag ner till mitt förråd för att hämta två flyggkartonger. För min syster behövde dom. Sen så åkte vi iväg och handlade mat på citygross till torsdag då jag fyller år, jag har bjudit hem min bror & hans tjej sen  har vi bara tagit det lungt.
 
Sen nu ikväll så har jag käkat lite mat som jag och syster gjorde förut. Systers killkompis är här så han fick smaka på, det vart fläskfele med pomme och lite brunpeppar sås, det gick ner. Men jag är faktiskt inte så förtjust i pomme som har legat i ugn men det gick ner när man är hungrig! ;)
 


130210 - EVA & ADAM

Hej!
Sitter och kollar runt lite på youtoube för att fördriva tiden lite och så kom jag till klipp från EVA & ADAM.
Jag kom ihåg att jag alltid satt på ettan varje lördag för att se avsnitten. Jag älskade serien och jag tyckte Adam var så söt, haha.
 
Det roliga Tobbe säger när han river bland Evas underkläder så håller han upp fundersamt och säger "EVA HAR DU FÅTT BRÖST" haha så knäpp brorsa!
 
 
 
 


130210 - Loreen=bäst

 
Igår var det ju melodifestvialen, deltävling nummer 2 och igår så kom Louiise hofsten och Sean banan vidare till globen. Visst Louise låt var ok, men Sean banans låt var fan pinsamt, Visst roligt för honom. Men gillar sverige verkligen en sån låt? det blir mer en barn låt. Om Sean skulle vinna hela melodifestivalen så kommer det bli pinsamt i Eurvision song contest. Europa skulle garva åt Sverige. Jag tror inte han kommer vinna hela skiten men man vet ju aldrig, hur som helst, vilken låt det nu vinner så kommer ingen låt vara lika bra som Loreen låt!
 
så fort jag hör den låten så känner jag mig så stolt över att vara svensk!
 
 
<3


130209 - Jayesslee cover

Hittade dom här duktiga sångerskor på kenzas blogg och jag tycker dom är jätte bra! sjunger så otroligt fint!
 
Nu ska jag snart göra något som de flesta inte brukar göra. Jag ska promenera till jobbet trots att snön VRÄKER ner. Kommer vara som en snögubbe när jag kommer till jobbet. Tur att jag inte har sminkat mig idag ;) finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Sen efter jobbet så ska jag umgås med min syster och kolla på melodifestivlalen, mys! =)
 
 
 
 


130209 - Hang with my sister

har umgåts med dessa två efter jobbet idag =)


130208 - Everything can changes

 
Tänk er när livet leker som mest så frirar eran pojkvän efter 8 år tillsammans och två månader innan brölloppet  så är tjejen med om en olycka och det orskar att hon ligger i koma i ungefär 2 månader, läkarna trodde inte att du skulle överleva. Men det gör du. Men hela livet förändrats. Du får en hjärnskada och blir handikappad resten av livet. Det förändrads både för dig & dina nära och kära.
 
 
Igår så lyssnade jag på Chris Medinas låt, "what are wods" och han har skrivit denna text just för sin älskade Juliana. Jag blir så tårögd när jag ser hur levnads glad tjejen var innan olyckan. Från en frisk tjej till handikappad tjej känns förjävligt!  Chris Medinas löfte var det till henne var att stanna hos henne vad som än händer. Det kallar jag riktigt kärlek och äkta. Tänk om alla skulle vara som honom.
 
Här är Julianas tjej privatabilder: innan olyckan:
 
 
och här kommer bilder från hur hon ser ut idag:
 
Blir ni lika "berörda" som jag?
 
 
:(


130207 - Little bit tierd!

 
 
- Hejsvej!
Nu har man för en stund sedan kommit hem efter dagens jobb. Idag har det rullat på lite mer än vad de har gjort i början av veckan. Dock så är jag svin trött. Så blir inget långt inlägg för detta inlägg. Så jag tänkte visa er min förvaringslåda där jag har smink, nagelack, borstar, och vilja parfymer jag andvänder. Lady Gaga är min favorit just nu. Luktar oändigt gott, har ni någon favorit parfym? =)
 
 


130207 - let it snow!

My breakfast for this morning
 
God morgon på er!
Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit gott kan jag lova dock önskar jag att jag fick sova lite till. Är inte van att gå upp vid 08.00, men idag är det dags för lite engelska igen så man måste upp. Man lär sig inget av att ligga kvar i sängen. Därefter blir det jobb från 11:45 till 19:00. Hoppas det är fler hungriga gäster idag så tiden går fort.
 
På tal om helt annat så vräker det massa snö jus nu:


130206 - a new stuff

 
 
I mitt tidigare inlägg så skrev jag ju att jag skulle till Mirum Galleria för att handla. Mina ben var inte så sugen på att promenera så långt idag så tog spårvagnen istället. Innan jag handla lite mat så svängde jag in på, lindex, Cubus & Kicks då köpte jag dessa fina skapelser:
 
 
snygg bh va? ^^


130206 - Malin tipsar!

Håller på att laga detta just nu; Detta kallas då för kasslerpanna.
Det jag har i är benfri kassler,tomatpure,purjolök,mjölk, gul/röd parika.Lite curry och
två klyftor vitlök o cream frech
Väldigt gott kan jag lova!
 
Till denna "gryta" så kan det serveras ris till!
 
 
 
 


130206 - 4,1 km

 
 
Hej igen!
Nu har jag sovit ett tag sedan jag skrev här sist tidigt imorse. Nu har jag precis ätit en god frukost som bestog av två knäcke med en skiva skinka på varje och en gurka. Sen ett stort glas vatten och ett rött äpple på det. Hade inget annat hemma för tillfället.
 
Brukar oftast ha en tallrik flingor också med det hade jag inte. Så nu efter detta inlägg ska jag bara föna håret och borsta tänderna för att sedan ta en promenad till Mirum Galleria, det är 4,1 km dit. Tar 50 minuter att gå dit från mig så jag tänkte att jag handlar där sen får jag ju en räjel på promenad också  två fluger i en smäll ;) för er som har läst mina tidigare inlägg så försöker jag ju gå ner från 77 kg till 63 (drömmålet)
 
Om ni har några råd om hälsa & motion så kan ni gärna lämna en kommentar! =)


130206 - Why i am wake now?

 
 
'Godmorgon bloggen!
Här är nog det tidigaste blogginlägget jag någonsin har gjort. Jag är ledig idag men ändo vaknar jag 05.00 och nu är klockan 05:18 varför ska jag vakna nu? de är lixom dö tidigt. Får försöka somna om igen för att orka dagen sen. Igår vaknade jag med vid samma tid punkt, konstigt!
 
 
 
 
 


130205 - I saying GOOD NIGHT!

Nu börjar ögonlocken falla ihop så nu säger jag godnatt. Imorgon kommer jag med ännu mera uppdateringar!
Sov sött alla fina!
 
 


130205 - When i was i child

 
 i julklapp fick jag en scanner/skrivare av min storebror för jag har pratat om att jag skulle vilja ha en sån. Först trodde jag att han hade blivit galen och köpt en laptop. Men så var inte fallet utan som sagt en scanner/skrivare. Så den senaste tiden jag uppdatera er så har jag scannat i massa bilder på när jag var ett litet barn.
 
När jag ser på alla dessa bilder så får jag en sån "levnads ångest" att tiden bara springer iväg. Hur kan tiden gå så himla fort? kan inte tiden bara sakta ner lite. Jag fyller ju hela 24 år nästa torsdag. Inte långt kvar till 30, HJÄLP! ibland så önskar man att man var ett barn som på bilderna nedan.
 
 
 
 


130205 -

(två bilder jag tog för ungefär en timme sedan Norrköping är rätt så fin stad ändo)
 
 
HEEEEEEEEJER!
Nu sitter jag äntligen hemma igen för att uppdatera er lite. Var inte så länge sedan jag kom hem från jobbet. Idag var det lika lungt på jobbet som igår, tiden går så himla sakta, ifos jag jobbade bara 3 timmar idag så ska egentligen inte klaga. Blir nog mer  hungriga gäster framåt helgen när jag ska jobba ;)
 
Annas så gick det bra på englskakursen i förmiddags. Vi har pratat om engelska gramatiken. Visst, sånt kanske man ska kunna när man är 24 år. Men är man svensk och inte pratar engelska så mycket så glömmer man oftast bort. Om jag hade flyttat till U.S.A eller Storbritanien så hade jag nog kunnat engelska riktigt bra nu. Men som sagt jag går kursen för att just lära mig engelska är ju därför jag är där ;) är ni bra på engelska?
 
 


130205 - Let her go

 
 
 
Dessa låtar har spelas mest under den närmaste tiden i mina öron!:
 
Zara Larsson - Uncover
Passenger - Let her go
OneRepublic - if i lose myslef
Littlemix - Cannonball
 
Såg på Zara Larsson blogg att hon ligger tvåa på spotify. Så roligt för tjejen!! =)
Ni kan läsa om henne http://zarish.blogg.se/index.html =)
 
Nu ska jag ta mig en promenad till komvux för att läsa lite engelska sedan blir det jobb från 16.00 till 19.00!
See you!


130205 -

 
 
 
I lördags när jag och min killkompis Kristoffer var på Mirum galleria så svängde vi in på Veromoda. För jag skulle kolla på skoj om det fanns någon i min smak, och så hittade jag denna fina tröja för 260 kr och jag som fick ett presentkort i julklapp så var det kalas! =) vad tycker ni var den skaplig? ;)


130204 - A new weekend!

 
 
Hej bloggen!
sitter i vardagsrummet hos mamma och pappa och tittar lite på "när mörkret faller". Vet inte vad man ska säga om den filmen egentligen. Bara massa misshandel & slagsmål i filmen. Egentligen hur kul är det med misshandel och slagsmål i filmer? inte undra  på att världen ser ut som den gör.
 
(-)nnars idag så jag bara jobbat och slitit. Idag har det faktiskt varit lungt men det är inte så konstigt det har ju  nyligen varit helg och många har väl  lagat mat som dom har haft till matlåda. Själv så hade jag lite tacos till matlåda. Lyxig mat inte sant?
 
Nej nu ska jag släcka ner och sedan lägga mig och sova ett tag!
Godnatt!
 
 


130203 - R.I.P Sana Redsäter

 
 
igår läste jag att en deltagare från Big brother 2011 hittade död i sin lägenhet. Sanna redsäter ni vet som "förlovade" sig med Rodney inne i big brother huset. Tycker det är synd att man tar livet av sig så ung och har hela livet framför sig. Har läst om att hon försökte hoppa från en bro men överlevde, onykter och arg & ledsen.
 
Om en person mår så dåligt att man vill hoppa från en bro då måste människan må väldigt dåligt och när man märker att en mår så pass dåligt så ska hon/den/han få hjälp direkt. Alla människor har väl motgångar ibland. Livet ska inte vara lätt och en dans på rosor, man får inte ge upp. Jag antar att Sanna mådde dåligt så hon avände sig av alkohol och droger. Andleding till det är väl att något i livet inte är bra?
 
Vissa människor avänder ju sig av alkohol/droger för att slippa känna sin sorg. Sen kan det ju vara så att folk medvetet vet att droger kan ta sitt liv om man får för högdos. Så nu kanske jag låter dum/kall men man får faktiskt skylla sig själv. Man vet att droger & alkohol är skadligt för kroppen. Bättre att prata med sin familj och vänner om sina problem istället för att allt ska lösa sig för att man tar lite alkohol och droger, livet blir inte lyckligare kanske bara för stunden.
 
Om man inte har några vänner så tycker jag att man ska gå till en psykolog och prata ut om sina problem. Jag har ingen aning om Sanna gjorde det, hon kanske höll allt för sig själv. Nobody knows, bara hon själv som vet det. På tal om en annan person som jag inte kände ett dugg. Han vart "peppad" till att hänga sig. Han hade satt på sin webbcamera på en sida för att bevisa att han vågade hänga sig!
 
Hur sjutton kan man peppa en till  att dö? "typ dö då din jävel" "du kommer inte våga" istället så ska man ju ta personen på allvar istället. Dock så tror jag att alla var ungdomar och dom vet ju inte ett skit. Men det var någon som ringde ambulansen och man fick se det i klippet när han hängde där. Tragiskt!
 
MAN SKA TA FOLK SOM HAR DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE OCH SOM HAR SJÄLMÖRDS TANKAR PÅ ALLVAR OCH GÖR ALLT FÖR ATT DOM SKA MÅ BRA och få hjälp!
 
oj vilket långt inlägg detta vart, det längsta någonsin tror jag! =)
 
 


130203 - Djurvän!

 
 
Att få läsa sånt här gör mig så fruktansvärt glad och tacksam över att det finns såna fina människor som vill rädda djurs liv! :)


130203 - Släng bort era problem

 
 
 
Hellu!
och så har man tillgång till datorn igen. Min killkompis drog för en stund sedan, Han skulle iväg och träffa sin dottter. De sista timmarna han har här i Norrköping innana han far hem till Falun. Helgen har varit bra. Igår drog vi till Mirum galleria och tog en lunch på Lindahls och så passade vi även på att handla lite på Willys när vi ändo var nära en matbutik lixom.
 
Sen lite senare på kvällen så gick vi på bio och såg filmen "EGO", var en rolig film men samtidigt lite sorlig. Vill inte säga något om filmen för då förstör jag ju hela spänningen ;) sen efter filmen så skyndade vi hem till mig för att se melodifestivalen som höll på för fullt , vad ska man säga om första deltävlingen? Yihio eller hur han stavar sitt namn var sorligt nog den bästa igår.
 
Sen idag så har jag bakat bullar och bakat dumlemuffins som gräddas just nu i ugnen vet inte hur detta kommer smaka, är man en amtatör "bagare" så är man. Övning ger färdighet som man brukar säga.
 
 
bilder säger mer än tusen ord.
 
 


130201 - ZARA LARSSON

 
 
Det går visst bra för Zara larsson från talang, den sista klippten är från när hon var med i tävlingen och den första högst upp är hur hon låter idag, så hima bra hon är!


130201 - Äntligen 1/2!! :)

 
Hej!
Nu har jag vart jäkligt dålig på att uppdatera igen. Men jag bloggar ju endast för min egen skull och eftersom jag inte har en sån jätte stor blogg så spelar det ändo ingen roll. Roligt och få skriv av sig bara om sina dagar. Idag  det fredag, och denna fredag har jag och min "klle" väntat på dryg en månad för idag ska vi äntlige ses igen! Tiden har gått så fruktansvärt sakta men änntligen är vi här!! hoppas helgen inte går för fort bara! :) Nu ska jag forsätta att sminka mig för att sedan gå till jobbet!