Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120628 - BUS!

 
 
Hej!
och så sitter man vid datorn igen för att uppdatera lite. Har precis kommit hem efter ha varit med min syster, Erika systers hund och Erikas två hundar. Vi drog till Lindö till en hundrastgård. Med en liten sandstrand. Skit mysigt! Där busade vovvarna och efter några minuter så kom det tre tjejer med sina hundar.
 
Och jävlar vad mycket bus,bad & lek det vart. Jätte kul för dom små liven. Något ställe jag verkligen skulle åka tillbaka till om man ska vara hundvakt igen någon dag (: annars idag så har jag solat lite innan Erika kom med lunch. Det märkt att jag har varit ute i solen idag för den gav med sig världens huvudvärk.
 
Bilder från dagen kommer ikväll! (:
 


120627

Hej!
Nu var det ett tag sedan som jag skrev här. Men det har varit för jag inte har orkat eller haft något roligt att dela med mig av. Men nu känner jag för att skriva av mig lite.

Idag började dagen med att Emma hämtade upp mig för vi skulle på stan för lite ärenden åt Emma. Bl:a facket & gå till en tygaffär. Sen tog vi även en tidig lunch på istanbul kebab. Väldigt smarrigt. Men hur var det med skräpmat? fy på Malin!

Sen efter vi hade varit ett tag drog jag hem och tog en promenad med Leia runt skroten medans min syster drog till läkaren. Så nu är dagens motion avklarad, känns gött! :) påt imorgon igen!
 


120623 - Midsommar dagen

 
 
- Hejsan!
Nu har äntligen lite tid för bloggen igen. Idag har varit en lång dag känns det som. Idag så har jag tagit lungt hela dagen. Hängde med mamma till Ica för att köpa hamburgare som jag, mamma & pappa skulle grilla på altanen. Det var gott, och lagom tills vi åt som kom regnet. Himla mys och höra hur regnet smattrar på taget.
 
Ja, det var väl det enda som har hänt idag typ. Har inte orkat så mycket eftersom man var på midsommar fest hos Josse igår/inatt. Det var jätte kul att träffa henne igen. Kan ju inte ses så ofta längre eftersom hon har flyttat till stockholm. Så passade på. Under festen så grillade vi, spelade kub, drack & någon annan lek som jag inte visste namnet på. HEHE.. allt var kul förutom när jag fick en tänd cigg mellan tuttarna.! haha
 
 
Nu ska jag lägga in bilderna från igår och sen ska jag nog faktisk gå & lägga mig.
 


120621 - Jobba & promenad

 
 
- Hej!
Nu var det ett tag seadn man skrev här.  Men det har inte hänt så mycket under dom här dagarna. Jobbat och varit ute och gått varje dag sedan måndag. Duktig tjej jag är!!! idag så har jag jobbat hela dagen sen drog jag hem och bytte byxor sen var jag ute och gick med syster, mamma & valpisen! :) vi plockade blommor till midsommar. Kommer lägga upp bilder imorgin för nu ska jag och mamma se på "en gång i phuket" som jag köpte igår :)
 
 


120621 - Jobba & promenad

 
 
- Hej!
Nu var det ett tag seadn man skrev här.  Men det har inte hänt så mycket under dom här dagarna. Jobbat och varit ute och gått varje dag sedan måndag. Duktig tjej jag är!!! idag så har jag jobbat hela dagen sen drog jag hem och bytte byxor sen var jag ute och gick med syster, mamma & valpisen! :) vi plockade blommor till midsommar. Kommer lägga upp bilder imorgin för nu ska jag och mamma se på "en gång i phuket" som jag köpte igår :)
 
 
 


120618 - Måndag



- Hejsvej!
Här sitter jag i röran på vinden i mit gamla tonårsrum. Men eftersom alla mina syskon har flyttat och jag egentligen också. Så är vinden som ett föråd med massa med prylar. Men de går nog och snart är vi färdiga med källaren också. Vi var ju tvungna att renovera källaren pga den hemska natten 23 juli. Då regnet lyckades komma in o förstöra möbler, kort, papper, min kamera & massa annat. Som tur är så vart inte min dator drabbad. Hela mitt liv är ju i den!

Annars idag så har jag vari ledig hela dagen. Egentligen så skulle jag och Emma dra till IKEA idag men det vart försent för henne. Så då tog jag cykeln ner till himpa för att sedan gå ett varv runt strömmen. JAG ÄR DUKTIG! sen när jag kom hem så dror jag ner till stan för att handla lite alkohol till midsommar då en vän kommer hem från Stockholm. NICE!

Sen i ikväll så var jag hundvakt åt Leia för ägarna skulle på visning på hus. Så då fick jag busa och skoja lite med vovven. VÄRLDENS SÖTASTE!! :) nu ska ja gå ner och föna håret för att sedan hoppa i sängs. Varit en lång dag och imorgon väntar en arbetsdag! GODNATT!



120617 - Sunday





120617 - Bowling



Hellu!
Nu har man äntligen lite tid för en sen uppdatering. Nu har jag precis lagt in lite bilder från kvällen. Jag och några kompisar möttes utanför hugo. För en timmas party bowling. Och gud så dålig jag var idag. Kom i rännan hela tiden. Men gick lite bättre mot slutet men sist kom jag ändo. Otur eller? :P Annars idag så har jag jobbat all the day. Men det var roligt har ju varit ledig i tre dagar nu så jag ska ej klaga.

Nu ska jag tvätta bort sminket o sedan sova. NATT!

  ¨




120615 - Sjung om studentens lyckliga dag!!



Hejhopp!
Här ligger jag i soffan i villan o tar det lungt. Är lite små trött. Idag gick jag upp tjugo över sju för att jag var tvungen att dra hem till villan för att jag skulle vara hundvakt åt Leia medans syster skulle till tandläkaren. Då jag har sovit hos S. Idag kommer det hända mycket för runt 13.00 ska jag ner till stan för att möta upp Sanna då vi ska köpa blommor & "nallar" till min kusin som tar studenten om några timmar. SHIT VAD TIDEN GÅR FORT! och snart är det 4 år sedan jag tog studenten.


Här är jag o Sara innan vi skulle springa ut!! vilken lycka (:


120614 - Lediga dagar



- Hellu!
Nu var det några dagar sedan jag skrev här sidan. Så nu tänkte jag att det var dags att uppdatera bloggen lite. Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa som jag nu har flyttat till då hela min lägenhet är tom. Om några veckor börjar dom renovera lägenheterna. Det blir nog bra sen!

Idag är jag hundvakt åt min syster vovve, då hon jobbar. Så jag o Leia får nästa en hel dag tillsammans, hur mys? o snart om drygt en timme så kommer Erika hit med sin vovve. Ska bli kul att se om de klickar eller inte. Bilder kommer tas. Kul o visa systrami sen. Annars idag vet jag inte vad som sker. Ska väl träffa simon förhoppningsvis om han vill :)

på tal om helt annat igår så tidigt igår så hämtade Emma upp mig för att fara till Nyköping, till Matilda. Hon har hennes pojkvän har ju flyttat dit pga jobb. Var jätte kul o träffa dom igen. De var 3 år sen vi sågs tillsammans. För lång tid! Men jävlar vilken tid det tog innana jag o Emma hittade. HAHA! men när vi väl sågs så hängde vi med Matilda till barnmorskan för att se om bebben i magen har vuxit´och det såg så bra ut. De roligaste av alla är att Emma också är gravid i nästan samma vecka. Mina gravida tjejer!

Vi åt lunch på scandic, tog en glass i solen, shoppade & sen gick vi hem till Matilda åt gjorde varm smörgåstårta. Sen fick jag även stå ut med deras bebis prat också :)






Haha ser också ut som jag är gravid så tjock som jag är! blir ännu mer peppad på att gå ner i vikt nu! HEJJA HEJJA!


120608 - Friday



Hejjje!
Här sitter jag i min "tomma" lägenhet. Tom är den egentligen inte. Men alla mina kläder, saker har vi dom här dagarna flyttat till mina föräldrar. Så nu är bara min dator, och alla möbler kvar här. Dom ska vi ta på söndag kväll. För sen får jag inte vara här från och med nästa månad. Då flyttgubbarna ska föra bort mina möbler och låta dom stå tills hösten faller in. Känns konstigt att lämna denna lya. Men thats life! :)

Idag så har jag jobbat hela dagen och och det har varit massa och göra precis hela dagen men det gillar vi ju. När det finns mycket o göra. Men det känns i kroppen att man har slitit. Så denna afton ska spenderas hemma hos Simon. Vi ska kolla på film o ta det lungt sisodär. Det är jag värd!



120604



- God aftonn!
Här sitter jag i min ensamhet i min lägenhet. Idag så började dagen hemma hos föräldrarna tillsammans med min syster som också sov över där. Det är inte ofta och såklart Leia. Sen vid 12.00 drog jag hem till lägenheten för att duscha och fixa till mig lite. För att Simpa skulle hämta upp mig. Vi drog till Ingelsta för han behövde mig som smakråd till kläder. Han köpte på en shorta och en t-shirt på Dressman.

Sen bjöd han på lunch och sen drog vi vidare till Lager 175. Den där nya affären. Som varken han och jag hade varit inne i förut så där köpte karln ännu mer kläder. Haha och jag ingenting. Måste hålla hårt i plånboken. Sen drog vi hem till honom och tog det lungt. Sen runt 4-5 drog vi till hans bästa kompis och hans tjej. Vi satt och fikade och snackade lite. Trevligt värre! :)

Sen nu på kvällen så har jag packat lite eftersom lägenheten ska tömmas på tisdag. Så jag har inte lång tid kvar i denna lägenhet på några månader. Kommer ju få en helt ny lägenhet i höst om inte hyran förhöjs för mycket dvs. Nu ska jag tvätta bort dagens make up o sedan krypa ner till sängs.