Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120831 - DAGEN ÄR HÄR!!

 
godmorgon!
Nu var ett tag sedan man uppdatera. Men har faktiskt hänt något speciellt förutom jobb. Men idag känner jag för att uppdatera Idag blir det iväg till underbara stockholm för natt på hotell, se HÄRLIGA LADY GAGA, sen blir det en utgång med Juho efter konserten. Så länge som vi har väntat  på denna dag. Äntligen får vi se Lady gaga efter tre år.... HON ÄR JU!!
 
 
'


120821 - TILLBAKA TILL VARADAGEN

 
- Hej!'
Här ligger i mitt gamla rum som jag hade när jag var liten på mellan våningen hemma hos mina föräldrar. Det är inte långt kvar tills jag får nycklarna till mitt nya krypin. Ska bli roligt att flytta igen speciellt till SITT eget. Men kommer ju samtidigt kännas ensamt eftersom man inte har något fast sällskap vid sin sida.
 
Men det kommer väl när det kommer, tur man har familj & vänner som kan komma på besök då och då. Så fort jag har fått mina nycklar så ska jag & min systeryster åka till grannstaden, Linköping där IKEA finns. Där ska jag köpa eller illafall kolla på ny säng & nytt matbord plus stolar. Trött på mitt gula begangade bord som kommer från min faster från början som min bror fick ta över. Sen blir det väl och köpa lite annat smått och gått, ska bli kuul! :) älskar och inreda.
 
Annars då för övrigt så har jag jobbat och vardagen är igång på riktigt, skolorna har börjat, himpa badet är stängt, nu inväntar vi hösten och vintern på något sätt längtar jag till dom mörka kvällarna, hösten alla färger, allt bra som börjar på tv:n, alla myskvällar framför tv:n med tända ljus =) MYS!!! =) men dock är det dom kalla temeraturerna som är det största bekymret men bara att dra på sig mysiga koftor, höst jacka, vantar & halsduk =). Men det är ju ett tag kvar, än så länge är det sommar =)
 
Nae nu hoppade min kissemiss upp i sängen så nu är det nog dags och sova lite ny dag imorgon med nya möjligheter! =) kiss
 
 


120819 - SUNDAY

 
 
 
- Hellu!
nu tänkte man ta och uppdatera bloggen lite. Fast idag har jag inget speciellt hänt. Har bara varit hemma hela dagen och tagit det lungt. Har varit jätte seg och inte velat göra något. Kan nog bero på att man har jobbat i fyra dagar med mega från lunch till sen natt. Tur att det är augusifestival 1 gång om året.
 
Så idag så har Johan och Malin kommit hit. Vi fikade och pratade. Kollade på lite film från när vi familjen var i Purto Rico i gran canaria, det ville kolla lite hur de ser ut där eftersom ska dra dit om tre månader. LYLLOSAR. sen när dom drog så kom min systeryster med liten donken mat till mig, mamma & pappa. Hon skulle endo hämta sin vovve, och hon vart så glad att se sin ägare :) hihih goseplutt!
 
(-)nnars ihelgen så vart det lite krök hos min bror i fredags. Jag, malin, syster, Tommy & Julia. Vi satt och drack lite på hans balkong o spelade öl spel :) riktigt kul.
 


120818 - Vart jag än går

 
 
 
Oh, mitt hjärta slår, kommer du bara med dig vart du än går...


120816 - TRÖTT

 
 
- HEJ!
Nu har det gått några dagar sedan man skrev här. Men har inte hänt så mycket. I tisdags så hängde var jag med syster sen senare på dagen så drog jag och mamma till svärtinge för att plocka lite bär :) först så var det snålt med blåbär. Men sen när vi hade gått lite så hittade vi ett "paradis" med blåbär =) så det vart lite.
 
Sen igår så började jag jobba igen, efter 11 dagars ledighet. Men var roligt och komma tillbaka speciellt när Norrköpings augustifest har startat igång. MUCH TO DO. Dock tycker jag inte att festen inte är något o ha längre. Kan nog vara för att man är 23 år. Var mycket roligare när man var 13-20 år, många goa minnen. =)
 
Men i dagens läge så får jag vara med på ett eller annat sätt. Jobbar under hela festen. Så mycket och göra när hela Norrköping är sugna på donken och idag var det också rix fm så lockar ännu mer till staden. Dock var jag inte där. Jobbade ju. Men senare nu ikväll så tog jag ner cykeln till staden för att träffa Tess. Hon kom dit med Emelie, Martin & tess nya kille =) nice.
 
nej nu ska jag lägga mig, ännu en MYCKETGÖRADAG imorgon. Sen börjar ju marknaden med.
GODNATT!


120813 - NÄST SISTA DAGEN.

 
 
- HELLU!
och så har ännu en gång passerat och bara en dag kvar på min semester. Ärligt talat så ska det blir jätte skönt och komma in i varadgen igen på riktigt. Eftersom det inte har varit någon så bra sommar i år tyvärr så kunde jag lika gärna ha jobbat denna sommar och sparat semester dagarna till något annat.
 
På tal om helt annat så ska min bror och hans tjej dra tíll Purto Rico i gran canaria i december i en vecka. LYX. Så idag kollade jag, mamma & pappa resor dit också. Vi funderar på att om vi ska åka dit vi också när dom ändo åker dit. Men inget är klart ännu. Men hoppas såklart på det! :D har ju varit där tre gånger tidigare, lixom mitt andra "land" ;)
 
Annars idag så har jag hängt med min syster till arbetsförmedligen för hon skulle skriva in sig där ingen. Sen innan jag träffade henne så gick jag ett varv runt strömmen. BRA JAG ÄR, fortsätt så MALN! =) nae nu ska jag hoppa i sängs,
 
GODNATT! =)


120812 - BINGOLOTTO

 
 
- Hellu!
och så har ännu en dag snart passerat. Idag så började dagen med tv. Tittad på reprisen av sommar krysset. Olly Murs är riktig bra faktiskt, bra låt! =) sen efter det så tog jag en promenad runt strömmen. Jag kände att jag behövde röra på mig lite.
 
Sen när jag kom hem satte jag mig bänkad framför tv:n som de flesta svenskar gjorde idag kl 16.00. Då det var final i handboll. Gud vad bra våra svenska grabbar spelade idag mot Frankike. Tyvärr så vann Frankrike med 22-21. Men riktigt bra spelande ändo! =) rolig sport!
 
Sen lite senare ikväll så drog jag & mamma till syster & Henke. Syster bjöd på mat & efterätt. Kassler med brunpepparsås o kassler. Vilken kock man har till syster. Sen hade hon även gjort en jätte god paj. Hallonpaj med vaniljvisp mums. =) sen vart det förstås massa bus med Leia också. Och sen så spelade vi även bingolotto, det gick dåligt för mig & Henke men tur för Anna hon fick bingo. hon vann 2 sverige lotter, haha bättre än ingenting =)
 


120811 - I det stilla lunget.

 
 
- Godkväll!
Nu sitter jag hemma i varadgsrummet i det stilla lunget. Kom nyligen hem från en vän i hageby. Rebecca heter hon. Vi snackade och kollade lite på "sagen om de två tornen" på kanal 7. Tyvärr så hann vi inte se hela eftersom vännen var så trött, tar på krafteran att vara mamma. Så förstog om hon var trött.
 
(-)nnars idag så träffade jag Sanna i folkparken för att spela lite minigolf. Det var så länge sedan och roligt, speciellt på en plats där man inte har spelat golf på förut. Men gud så dåligt det gick!! haha, bättre lycka nästa gång eller?
:p


120809 - MIRUM GALLERIA

 
 
 
- Godkväll Godkväll!
Nu har man precis gjort sig klar för natten. Ska strax hoppa i sängs. Ikväll så har min syster & Leia varit här. Vi har fikat, kollat på bilder, sen så har vi sjungit åt några disney klassiker, typ som havet är djupt, världen är full av liv & färger i en vind. Man blir så himla sugen på att ha en disney kväll/natt när man hör låtarna.
 
(-)nnars idag så drog jag till MIRIUM GALLERIA och kollade lite.Passade på och göra något när det regnade som sjutton. Men när jag var klar där så tog jag intativet och gick den långa vägen hem. 1h o 15 min tog det. Kändes i bena kan jag lova och det blir ju lite tyngre eftersom jag har mina REEBOKS på mig. Blir mer träning lixom. Blir nog en promenix imorgon med fast runt skroten då.=)
 
 


120807 - REGN!!

 
 
- Hejsvej!
Nu sitter jag i mörkret i mitt gamla tonårsrum på vinden i röran. Det har numera blivit ett "förråd" för tillfället. Men här uppe har hänt mycket skoj. Inspelningar, lek, kalas, mys. tårar, skratt & tjafs. Ja det är mycket! hehe. Annars idag så har jag bara tagit det lungt. Anna & Leia var här på besök nu på kvällen. alltid rart. Och imorgon så ska jag få vara hundvakt åt henne med. =)
 
Annars så var jag nere på stan tidigare idag och tog en lunch med Martin på paus. Man får mycket för pengarna om man säger så och det gillar vi ju såklart. Sen kollade vi även på skor. Kompisen behövde kolla lite. Trevligt var det ialafall. Nu ska jag springa ner och göra ordning mig för sängen. Godnatt!
 
 


120805

 
 
- HEllu!
Nu har jag äntigen lite tid över att uppdatera er lite. Idag så började dage med att jag tog en timmes promenad. Behövdes efter allt skit jag har ätit. Kanske borde bli en förbättring så det kan bli resultat någon gång. Sen lite senare idag så kom min bror, min syster & Leia.
 
Vi grillade, fikade & bara umgicks. Var ett tag sedan hela familjen var samlad. Så det var mysigt! Annars så har jag vart ganska seg i kroppen. Åkte nämligen upp till Stockholm igår för att besöka min goda vän Juho. Vi drog och kollade på PRIDEFESTIVALEN, kanske stog där en timme högst.
 
Sen lunchade vi på mc dondlas och det var inte lite folk kan jag säga, fy fan vad folk! hehe. Sen visade han mig runt. Sen senare mot kvälllen så drog vi hem till honom för han skulle byta om för kvällens festande. Sen när vi kom tillbaka till stan så drog vi till medborgarplatsen för att träffa hans kompisar, Dante & hans kusin Johanna.
Sen kom även Jossan, hennes kille & hans vän dit. Väldig trevligt, för trevligt faktiskt.
 
men varade inte så länge eftersom jag var tvungen att hinna med tåget hem till tråkiga Norrköping :/ typsikt att man måste dra när man väl börjar ha rikigt kul. Men får ta igen allt den 31/8 då jag drar upp igen. =)
 
 


120802 - 2000

 
 
Hej!
Här sitter jag ensam i min vardagsrummet hemma hos föräldrarna och hittar på en en gammal familjefilm från 2000 som jag och syster kollade på innan hon drog precis. Vi har kollat på när vi var ute med bussen i Västervik, massa bad på landet, gröna lund & karnevlen. Detta år var jag bara 11 år. Ibland blir jag fan rädd att tiden går så vansinigt fort, jag blir lixom 24 år nästa feburari. Snart 30 år fan ^^
 
Annars idag så har jag jobbat hela dagen lång och det har rullat princip hela dagen eftersom Svenska Björnstammen uppträdde idag vid holmen. Trevligt!
 
Igår jobbade jag med, sen efter jobbet så kom min brorsa o hämtade mig för han hade bjudit hem mig, morsan o pappa hem till honom. För tacoskväll =) sen kollade vi även på min nya lägenhet som jag ska flytta in i september =))) skit snygg lägenhet! ligger inte långt från min förra =)