Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

101130 - Kan det bli mer kallt



Hejsvej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv4 nyheterna och det ska tydligen bli ännu mer snö o ännu mer kallare. Men det är ju bara roligt för om det ska vara vinter så ska det vara snö och minus grader! men inte över 20 minus som det är uppe i norrland. Jag älskar sveriges årstider! någon som håller med mig? nej nu ska jag nog tvätta bort sminket och sedan hoppa i sängs för jag är hur trött som helst och jag är så glad över att jag är ledig imorgon, så godnatt på er!


101130 - pannkaka!

Tid: 19:17
Temperatur ute: 10-


Hejsvej!
Nu har man äntligen hemma efter en arbetsdag, och gud så skönt att man vet att man är ledig imorgon. Uppskttas sååååååååååååååååååååååå mycket. Då behöver man inte bry sig om hur kallt det är ute iallafall. Annars så gör jag inte så mycket. Jag åt precis pannkakor med sylt. Det var gott men inte så nyttigt kanske. Men man behöver ju inte vara nyttig hela tiden :)



101130 - BRR!

Tid: 09:45
Temperatur ute: 10-


Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort förutom att jag drömde värsta konstiga drömmen. Nu ska jag snart packa min väska för att sedan gå ut i vinterkylan idag är det 10 minus för kallt! tur att man jobbar i ett varmt kök iallafall. Tycker synd om stackarna som är tvugna att jobba ute. På tal om ute så måste jag nog springa upp och kolla om min kisemiss vill komma in för han gick nämligen ut nyss.


101129 - Stay the night!



Hejsvej!
Hoppas ni har haft en bra start på dagen. Själv så har man haft en helt okej dag. Lite segt o börja jobba efter en rolig helg men jag är snart på g igen. Har faktiskt inget roligt och skriva, står helt still i skallen. Så jag ska väl tvätta bort sminket och sedan hoppa i sängs!

Good night!


101128 - Ensam mamma söker



Hej!
Nu har man precis sätt på sista avsnittet av ensam mamma söker. Roligt att en av mammorna hittade sin stora kärlek iallafall. Annars så har Anna, bror, syster och Henke vart här och ätit mat och sedan advents fika. Tänk att det är första advent nu, o snart är det jul om mindre än en månad! hoppas att snön ligger kvar tills dess iallafall.

Har ni haft en bra dag? (:



101128 - Bakning!



Hej igen!
Nu har jag precis hälpt mamma med att hjälpa henne med att pensla bullarna hon gör nu. Hoppas de blir goda! men det blir dom säkert eftersom det är saffran och mandelmassa i! annars så har jag fixat lite, bytt säng kläder och tvättat och även slått in julklappar =) mys! nu tänkte jag lägga in gårdagens bilder iallafall!









101128 - Första advent

Tid: 11:34
Temperatur ute: -3 snö!


Hej!
Hoppas ni har haft en bra helg än så länge. För det har jag haft. Igår så åkte jag mamma och min syster till ikea för att jag skulle köpa en lampa som kollade på för nån månad sedan. Sen så  vart det även lite andra saker också. Sen så gick vi även in på ikano huset och där hittade jag en jätte fin stickat tröja på vero moda. Sen på kvällen så vart det fest hos Matilda och Jakob för att fira Nelly som fyller 18 år idag!!! jag hade riktigt roligt. Så idag så är man lite halvt seg, men det gör ju inget för det är ju söndag och advent! ;)

Bilder kommer lite senare när jag har lagt in dom :)


101126 - Hemmamys




Hej =)


101125 - MERA SNÖ!



- Hejsvej!
Nu har man kommit hem ifrån jobbet då. Jag trotsade snöstormen och tog en ännu en liten promenaix. Men fy fan vad jobbigt det var. Snön kommer ju precis rakt emot än. Inte skönt! men det gick! =) tur att jag köpte mina vantar och min svarta mössa på wedins innan jobbet idag för annars så skullle mitt hår säkert ha frusit till is! nej om man ska värma mat och krya ner i soffan! ja så får det bli! :)




101125 -LÖN!

Tid: 09:38
Temperatur ute: -3 minus snowing!


- Hejsvej!
Nu har jag precis borstat tänderna snart så ska ja bege mig ut i kylan för att ta spårvangen ner till staden för ännu ett jobbarpass. Fan det är är fjärde dagen det snöar och det kommer säkert snöa hela dagen idag också. Men vad gör det? det är ju så mysugt! hoppas det blir lika mycket SNÖ som förra året om inte mer för snö är så vackert!



101124 - Maria Wern



Hejsvej!
Nu har jag precis kollat klart på Maria wern och nu ska jag snart tvätta bort mascaran för att lägga sig i sin efter längtade säng. Jag är sjukt trött idag. Men det kan vara för att man har jobbat hela dagen. Men efter jobbet så trotsade jag vädret och tog en promenad hem. Men det var inte lätt för snön blåste rakt emot mig. Men det gick! så idag har jag bränt lite kallorier. Får se om man tar samma promenix imorgon igen efter jobbet och imorgon är det LÖN! :D
much to do tommorow on the work, i hope!

Nej nu ska jag göra mig iordning, good night!


101124 - SNÖSTORM!

Tid: 09:26
Temperatur ute: -2 minus, snöstorm


Godmorgon!
Nu sitter jag och har precis fönat håret efter en varm dusch. Det var så skönt och det blir ju skönare när man vet att det är svinkallt ute. Vill man gå ut i detta väder? minus grader och blåst, det är inte så skönt! men man ska ju tacka gud för att man inte jobbar ute iallafall. Nej om man ska röra på fläsket nu då.

Hörs ikväll!



101123 - Snö, snö snö!

Tid: 20:59
Temperatur ute: -3

Hejsvej!
Har ni haft en bra dag i detta snö oväder? själv så har man haft en rolig dag på jobbet. Tur att man inte jobbar ute för idag har det snöat precis hela dagen. Undrar hur länge denna snö stannar? hoppas den stannar tills advent som är på sönadg iallafall. Sen kan den gärna försvinna och komma tillbaka till lucia/jul, eller vad tycker ni? När det här kyligt som det är så villl man bara ha en varm filt omrking sig eller ligga i ett varmt bad. På tal om bad så funkar det att bada nu i badrumemt här nere. Så ihelgen så kanske det blir ett premiär bad.



101122- Time to sleep



Hej!
Nu har jag precis kollat på lite tv. Nu ska jag borsta tänerna för att sedan lägga mig och sova lite. Mörkret gör en bara seg och ännu tröttare. Men ändo så är mörkret mysigt! :) nej nu måste jag lägga mig innan jag slocknar över tangentbordet. Föresten såg ni på bigges loser? :) så kul och fantastiskt att man kan gå ner så mycket om man bara vill! nej nu väntar sängen, godnatt!



101122 - Biggest loser




Hej!
Nu har jag precis gjort iordning varma mackor som jag gjorde till mamma, pappa och mig. Men ska vänta att sätta in dem i ungnen. Vi tänkte vänta tills finalen av biggest louser är om 45 min. Ska bli kul att se alla deltagarna igen. Nej nu ska jag upp och kolla på nyheterna :)




101122 - Ute faller snö!

Tid: 15:37
Temperatiur ute: +0 snö!

Hej hej!
Nu sitter jag här i mörkret i vardagsrummet och tittar på ungra mödrar, hur kan man vilja bli gravid när man är 14 år? om man ska bli gravid i tonåren så ska det vara mellan 18-20 år. För då har man gått ut skolan. Men sen så kan man ju vara hur mogen som helst när man är 14 å och uppåt, och det är ju bra. Jag läste nämligen en blogg tidigare idag och hon var 14 år och fick sin dotter idag. Hoppas det går bra!

Annars idag så har jag bara tagit hur lungt som helst, kollat på film och tv. Skönt att få vila upp sig efter helgens jobb. Men imorgon är vi igång igen! Föresten så snöar det ute nu, hoppas att denna snö stannar tills första advent som är på söndag. Ska nog leta upp efter min adventstjärna snart :) i like this time!





101121 - Sunday


- Hellu Hellu
Nu har jag äntligen tid för lite blogg uppdatering igen. Ikväll så har jag bara legat framför tv:n och halvt sovit. Men nyss så såg jag på "Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko." sjukt länge sedan jag såg den så det var kul. Annars idag så har jag jobbat till 16.00. Då kom min snälla bror och hämtade upp mig (: och under tiden som jag jobbade så har det jobbas här hemma, för nu är det nästan färdigt i det nya badrummet,härligt!




101120 - Lördagskväll



Hej!
Nu kom jag precis hem ifrån bror och AnnaT. Vi har haft det väldigt trevligt må jag säga. Vi vart bjudna på fika bröd plus min favorit tårta. Anna vart jätte glad över presenterna som hon fick utav mamma fick hon en locktång och av mig ett halsband och ett par örhängen. Locktången var skit bra, för mamma lockade håret på hela mig och det vart skit snyggt. Så nu vill jag med ha en likadan ;D sen så vill jag ha en annan grej också en systemkamera som min brorsa precis har köpt. Skit bra bilder! :) så det blir ett köpa en sen på mellendagsrean!

Nu måste jag tvätta bort mascaran och borsta tänderna, ännu en arbetsdag väntar!






101120 - I loved you first



Hej!
Nu är jag hemma igen efter en lång men kul arbetsdag. Nu ska jag snart äta sen så vid sju så blir det att åka hem till bror och Anna, för att fira Anna lite för hon fyllde ju år i onsdags :) ska bli kul! :)
vad har ni hittat på idag då? :)


101120 - Fredagsmys!



Hej!
och så var denna fredags kvällen snart över iallafall för min del. Ikväll så har jag bara vart hemma. Man orkar inte göra så mycket när man jobbade till 18.00 då kom mammi och hämtade mig. TACK! Men så ikväll så var jag hemma och såg idol 2010, fy vad JAY är bra.! jag fick gåshud! han kommer ta hem hela skiten i december! belive me! nej nu måste jag fixa mig inför läggdags, en roligt arbetsdag väntar imorgon! "öppethus" på mc dondalds! de ni! :)

NATTI!



101118 - TRÖTT!



Hejsvej!
Nu ligger jag och slappar i soffan i vardagrummet och kollar på Robinsson. Men just nu så är det paus. Gud så sugen jag är att på att dra till Thailand! sist jag var där var för mer än 2 år sedan. Vill tillbaka dit o jag ska tillbaka dit igen nån gång under mitt liv! annars idag så har jag jobbat och slitit. Men vad gör man inte för pengarna! (:


101117 - Efterlyst!



Hej!
Nu har man precis kollat på efterlyst. Usch vilka vidriga männsikor det finns alltså! usch nej nu ska jag snart göra mig ordning för att lägga mig i sängen. En jobbdag väntar imorgon :) roligt! föresten så måste gratta Anna som har blivit 29 år idag! hoppas du har haft en bra dag!!!


101117- Doften av nybakta bullar

Tid: 14:39
Temperatur ute: 1+


Hej!
Står i köket och har precis diskat under redskapen som jag använde när jag bakade bullarna. De vart jätte fina. Hoppas att de smakar gott också. Men det tror jag att de gör. Jag lyckades ju förra gången. Skönt som fan att vara ledig idag iallfall. Uppskattas verkligen! nu ska jag springa ner till tvätt stugan för att se om tvätten är färdig. Bilderna på mina bullar kommer strax.



101114 - Snart vardag igen!



Godkväll!
Hoppas ni har haft en skön söndag. Själv så har den vart skön och lugn. Det började ju med att jag och mamma drog till hageby centrum för att jag skulle köpa veromoda jackan och efter många tvilvel så köpte jag jacka och dessutom en halsduk på köpet. Sen så gick vi även in på cubus där både mamma och jag köpte julklappar en till min pappa och en till min bror. Sen så tog vi även en fika på Lindhals! sen så svängde vi även in på willys för att köpa lite föda och nu ikväll så har vi firat pappa med god fika.

Nu ska jag bege mig till badrummet för att tvätta bort masacaran.
Work time tommorow AGAIN!

Pics ifrom the day





101114 - Fathers day



Hej!
Har ni sovit gott? själv så har man sovit gott. Idag så ska jag mamma, och min bror åka till hageby centrum en sväng, köpa något till far i farsdag present (: det är ju hans dag idag. Sen så ska jag även kolla på en jacka på vero moda om den är kvar men det är sånt som märks! :D



101113 - Lasgne



Hejigen!
Nu är jag lite piggare för ett ytterligare inlägg. Nyss så åt jag lasange med mina föräldrar som mammasen hade gjort åt oss. Mums! snart så kommer Anna och Johan för att ta en fika och bror ska ta med sig glögg. OH! man får lite julkänsla när man hör ordet glögg. Men advent är ju inte förens om tv veckor. Men fuska kan man ju alltid göra. IHHI!


101113 - I wish i keep you much longer



Hejsan!
Nu har man precis vaknat. Men är fortfarande så seg efter nattens händelser. Det vart lite ändrigar igår. Jag skulle ju egnetligen ha dragit ut med Tess men hon mådde inte bra så jag hängde med syrran och hennes kompisar istället så jag drog till Vicky där min syster var redan vi drack, sjöng och hade skoj. Sen vid elva så drog vi ner till hugo där vi möte Annas jobbarpolare, och vi dansade tills fötterna började att verka, iallafall mina. Fan vad ont jag hade! men det är ju så vill man vara fin så får man lida pin ;D


101112 - Friday!


Hejsvej!
Har ni sovit gott? jag har sovit som en stock. Så jäkla skönt att det är fredg och helg snart. Jag känner att jag behöver sova ut. Snart blir det att borsta tänderna sen ska jag pallra mig ut till blasket för att sedan ta spårvangen ner till jobbet. Sen efter jag har slutat så ska jag skynda hem och fixa mig för att sedan åka hem till Emilia och Tess. Hon är barnfri tills imorgon. Så v tänkte satsa på en utgång ikväll. FUN!



101109 - GRATTISS SYSTER!!!!!!!!!!!

Tid: 09:27
Temperatur ute: 0+ snö!


Hej!
Hoppas ni har haft fått en underbar sömn för det har jag fått. Förutom att man vaknade att det snöade ute. USch lite tidigt kanske, men snö är ju bara rolig! och min syster fyller ju år idag så hon får en vit födelsedag. Idag så ska jag jobba från halv tolv till 18.00 sen så kommer någon av mina föräldrar och hämtar upp mig för att sedan dra ut och äta för att fira min syster! :) nu måset jag göra iordning mig, vi hörs ikväll!



101108 - En nöjd lillsis!

Tid: 21:26
Temperatur ute: 0+

Hejsvej!
Nu har jag äntligen tid för att uppdatera min kära blogg igen. Har precis kollat klart på biggest loser sverige.
Man blir så glad över andras lycka :) själv så jag själv så peppad över att se på sånt program. Man vill ju också ha ett häslosmarre liv. Så ikväll så beslöt jag mig för att börja promenera till jobbet :) peppapeppa! :D föresten så firade ju min lillsis tidigare idag, och hon vart så glad över mobilen som hon fick utav min bror :) hoppas hon blir lika glad över mina presenter som jag tänker ge imorgon :)





101108 - Ledig måndag



Hejsan!
Idag så har jag gjort värdens  misstag som jag ångrar så inihelvete. Du är död för mig nu!!! skönt att ha vart ledig idag iallafall. Snart så kommer johan och Anna som fyller år egentligen imorgon. Men han jobbar ju på öland i veckan så han kan tyvär inte vara med och fira lilla syster. Så de kommer idag istället, funny bunny! :)


101107 - Ensam mamma söker



Hejsvej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och glor på ensam mamma söker. Man blir så glad över andras lycka. Annars idag så har jag bara jobbat och segat framför tv:n för jag är sjukt trött. Fattar inte hur man kan vara så trött. Men det blir nog att lägga sig tidigt ikväll och gud så skönt att man är ledig imorgon. :) nej nu ska jag forsätta att glo på ensam mamma söker


101106 - Allahelgona



Tju!
Nu har man precis bäddat sängen. Snart blir det att borsta tänderna sen packa ner matlådan för att sedan ta spårvangen ner till jobbet. Men jag hade gärnat legat kvar i sängen. Men det går ju inte eftersom man jobbar. Men skönt att få sluta 16.00 idag då ska jag möta upp Emma & hennes söta Wilma för att sedan gå ner till mig :) najsnajs!




101105 - Hands up!

Hejsvej!
Vad gör ni? jag har precis tagit en varm skön dusch. Behövdes! annars så sitter jag och väntar på att ido skall börja igen. Alla var så bra idag, men jag hoppas lill wiese åker ut. Han är så tråkig att kolla på! annars ikväll så har jag jobbat fram till 18.00 då kom brorsan och Anna och hämtade upp mig för att sedan åka hem hit, vi snackade och fikade, gött! (:Nu ska jag gå och smörja in mig med ansiktskräm, hörs imorgon!
föresten god så sugen jag vart på att festa när jag hörde denna


101104



- Hejsvej!
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft.  För idag fick jag reda på att jag får förlängt på mc dondalds ett år tll :) känns underbart. Så nu behöver man inte vara orolig för framtiden. För jag trivs så bra på mc (: nej nu ska stänga av datorn för att sedan tvätta bort sminket och sen borsta tänderna, ursäkta för den tråkiga inlägget :d godnatt!



101103 - Snack hos AnnaT (:



Hellu Hellu!
Nu har jag lite tid för att uppdatera bloggen då. Idag så har man vart ledig från jobbet så idag så passade jag på att städa lite i källaren och sen umgicks jag lite med systerryster. Sen vid tre så drog jag hem till AnnaT och fikade jag tog med mig cola och muffins, gött! sen så hängde hon med mig hem för att äta middag med oss. Trevligt :) och nu har jag precis tagit bort sminket och ska snart hoppa i sängs, worktime tomorrow!


101102 - Maxi med mammi



Hejsvej!
Nu har jag äntligen lite tid och ork till att blogga om denna dag. Idag så har jag jobbat från 11.30 - 18.00 då hämtade mammi upp mig vid gu vad gott för att sedan åka till maxi. Vi kollade i fackhandeln. För att kolla om man hittade något snyggt, tyvärr så hittade jag en jätte fin klänning men kunde inte ha den :( och de fanns inte i min storlek. Så imorgon så hoppas jag att den rätta storleken finns i stan. I WISH! mamma hittade iallafall mycket fint (: sen så gick vi och handlde lite föda också och nu ska jag borsta tänderna och hoppa i sängs, :) godnatt!



101101 - Skafferiet


Hejsvej!
Nu sitter jag i vardagsrummet med laptopen på knäna. Har nyss ätit lite köttbullar och makaroner. Innan det så var jag på stan med Matilda direkt efter jobbet. Vi kollade på födelsedagspresent till min syster eftersom hon fyller år om nån vecka. (: sen så gick vi till skafferiet och satt och fikade och pratade om himmel och jord. Skönt att få prata ut om saker om ting :) nu ska jag kolla på biggest louser, hörs!