Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

100831 - Godnatt bloggen!


Godkväll!
det har inte blivit så bra uppdatering här idag för jag har inte orkat pga att jag är sjuk. Fast nu när jag ändo sitter vid datorn så kan jag väl lika gärna skriva ett par rader bara för att ha bloggen uppdaterad. Idag så har jag ialalfall jobbat och det gick väl så bra, kändes som jag gick o hade feber och så var jag tept. Men ville inte gå hem för om jag gick hem så skulle jag bli av med pengar och det vill jag inte. Så det är bara att kämpa! nu ska jag gå o hänga upp tvätten hörs imorgon!

Godnatt!



100831 - the last day



- Godmorgon!
Nu sitter jag här och försöker hitta något som är bra mot förskylning! vet ni nått man kan äta? berätta gärna. för jag vill inte vara förskyld! det känns dock som jag inte har någon febe och det är ju bra. Snart så ska jag pallra mig till spårvangen för att dra snart till jobbet. Hade först tänkt ta min drottningholm dit. Men som sagt är förskyld och det är inte så bra att cykla då. Hoppas jag friskar till snart! Föresten så är det sista dagen i agustifidag och imorgon är det 1 sep o det betyder 24 dagar kvar tills vi åker! :D


100830 - Röstkort?


22:14
Hej!
Nu har jag vart uppe i köket och pratat med min familj lite. Och nu ska jag bara skriva detta inlägg sen lägga mig i min varma säng! börjar bli trött. Känns att mörkret påverkar! jag känner mig redan tröttare! Mörkare och kallare tider väntar! på ett sätt så är hösten och vintern mysigt! men kallt! Föresten idag så fick jag mitt första röst kort någonsin så snart så ska vi bege oss på min gamla skola matsal och lägga rösterna i den. Jag har ju aldrig röstat förut så det ska bli skojigt inte för att jag är så insat i polotiken men ändo. Nj om man ska lägga sig nu då, godnatt!





100830 - Hemma igen!



19:17
Nu är jag hemma igen efter ett trevligt sällskap med Matilda. Dock så kunde inte Nelly vara med för att hon fick nått jobb. Så jag och Matilda fikade på fräcka fröken sen vid kvart över 4 så gick vi ner till tatton. Tattueringen vart fin men jag skulle nog inte vilja tatuera mig, jag är för feg haha! tatueringen dog ungefär 1 och en halv timme och att Matilda kunde klara smärtan var jätte duktigt! Nu blir det att sätta sig vid tv:n och kolla på Rena Rama Rolf och sedan Fångarna på Fortet! (:




100830 - Matilda and Nelly!



14:35
- Shu!
Nu har jag precis gjort iordning för om ca 30 minuter ska ta spårvangen till kungsgatan för att möta upp Matilda and Nelly. Vi ska fika på fräcka fröken sen så ska vi hänga med Matilda och se när hon gaddar sig! ska bli kul o se! Sen så får vi ses vad som händer. Kul ska det bli att få träffa dom igen!


Så här ser jag ut idag! (:


100830 - Gi frukost!

: 10:42
Temperatur ute: 12+ grått!


- Hej igen!
Nu har jag precis ätit lite frukost och inte vilken frukost som helst utan GI-FRUKOST och det bestog av en mager youghurt och lite nötter och sedan blåbär som mamma plockade i lördags, snacka om nyttigt! innan det så somnade jag i soffan med min gosekatt på mig.Så jag sov ialalfall inte ensam (: nu ska jag in och duscha av mig lite!




100830 - Vakna med the voice!


08;02
. Godmorgon Godmorgon!
Har precis gått upp och lagt mig i soffan i vardagsrummet. Kunde inte sova mer så jag gick upp. Hoppas på att kunna sova lite mera. För jag är trött och så börjar jag bli förskyld. Not good! hoppas det inte blir någon stor sjukdom utav det med massa feber o allting! nu sitter jag och kollar på the voice iallafall. Nej om man ska kolla lite på tv istället.!

Hörs senare!
kisskiss


100829 - Familjemys!

Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar lite på tv. Hela familjen är hemma även Anna (: vi har fikat och tagit det lungt. Föresten det syndes att syster och dom hade vart utomlands. Så bruna, de hade haft 40 grader varmt! fuskit! visst 40 grader kanske är lite för varmt men ni det är iallafall värme om man jämför med här hemma. 10 grader och regn och rusk :/ usch!! tur att man åker snart!
¨¨


100829 - Kungsängen!



Hej!
Nu har man precis kommit innaför dörren. Snart så ska jag hänga med mamma och pappa till Norrköpings flygplats för att hämta upp min syster, Henke, Tony och Tina! det har vart i Alicante i Spanien i fyra dagar. Anna och Tina hade beställt en födelsedags resa åt grabbarana. Snacka om att dom vart glada. Det hade ingen aning om vart de skulle (: så glad jag skulle bli om jag fick en sån resa! (:


100828 - Dansfeber?



-
Nu sitter jag i vardagsrummet med ett varmt täcke över benen och på den mammas lilla laptop. Och nu ska jag kolla på säsongstarten av Dansfeber. Är lite nyfiken vad det är för något. Jag vet att det är kändisar som skall dansa så mer vet jag inte. Men det är väl kanske lite som lets dance eller? roligt ska det bli iallafall och se på det och kolla om det är något jag kan följa framöver. Återstår att se! (:


Saknar min sötnos! :(



100828 - Guldfeber


Tid: 16:48
Temperatur ute: 18+

Hellu Vänner!
Nu sitter jag och har precis slängt mig i soffan- Är lite trött efter att ha jobbat. Så nu tänkte lägga mig och kolla på en gammal goding, jönsson ligan får guldfeber. Vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag tröttnar aldrig på filmen. Ska väl passa på att glo på tv när man får ha den för sig själv. Eftertsom jag är ensam hemma. De andra i familjen är och plockar blåbär, gott och nyttigt. Snart kanske man kan baka blåbärsmuffins! (:



100828 - Godmorgon!

Tid: 08:17
Temperatur ute: 11+ sol!


Godmorgon sötisar!
Har ni sovit gott? en del ligger säkert och sover fortfarande men dock inte lilla jag. För jag ska snart sätta mig på min drottningholm och dra sig till jobbet. Idag börjar jag halv tio till fyra. Så himla skönt att få sluta tidigare än normalt. Så jag hoppas att denna dag går fort (: föresten så tycker jag det är kallt ute, bara 11 grader!! :| Hösten kommer med stormsteg!



100827 - Lördagen 21/8


22:14
Hej!
Nu har jag precis kollat lite på nyheterna, men det var inga nyheter som lockade så jag satte mig här istället.
Nu tänkte jag slänga in lite bilder från förra lördagen. Jag hade glömt bort att lägga in dom så nu komemr de!







100827 - Varma mackor



- Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på fotboll. Vårat hemmlag spelar ju ikväll på parken. Och så sitter jag och väntar på att mamma ska göra varma mackor till mig och pappa. Lite fredagsmys så där! Jag orkar inte göra något annnat än ta det lungt ikväll eftersom mina ben är helt slut. Det blir så  när man står 6 timmar om dagen. Det kanske inte låter så mycket men jag har ont! och imorgon är det helg  och två arbetsdagar står på schemat!


100826 - Frusen


20:37
- Hej igen!
Nu har man precis vilat sig lite. Var tvungen att lägga mig för att jag var så himla trött, men känner mig faktiskt ännu tröttare nu faktiskt, och frusen har jag blivit också. Nästa som man skulle vilja lägga sig i ett varmt bad. Men det går ju inte för badkaret har vi ju slängt av med eftersom vi ska renovera toan i källaren inom kort. Så istället för filten så får jag gå och hämta mitt varma täcke! Föresten tycker inte ni också att vi börjar få det kallare nu?
Det börjar iallafall bli mörkare. Usch snart är hösten här, men som tur är så drar vi till spanien om en månad! (:



100826 - Betalt räkningar




- Shu!
Nu har man fått i sig lite tacos som mamma hade lagat åt mig när jag kom hem. Det var ett tag sedan man var hemma känns det som. Men ändo så har jag bara vart borta en dag totalt. Men skönt att komma iväg ibland. Har haft väldigt mysigt ut älsklingen iallafall. Nu kommer jag inte få se honom på en vecka eller mer.


100825 - Alone


Hej!
Nu sitter man helt ensam i pojkvännnes stora tvåa. Han drog hem till sin vän ett tag. Jag kände inte för att hänga med för att jag känner ju inte han så bra. Så när han har kommit hem så ska vi börja med maten. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen ta reda på disken som jag diskade upp för någon kvart sedan.
-

Hur har eran onsdag vart?



100825 - LÖN!



Hej!
Nu har man precis vaknat upp i Mjölby. Snart så ska jag försöka väcka älsklingen som sover. Sen så ska vi gå ner o köpa något o äta. För det är helt tomt här. Eftersom kim är mest hos mig nu förtiden :P nu ska jag nog sätta på mig kläder, för jag fryser! :P haha, hörs senare!


100824 - Mjölby ikväll

- Shu!
Nu sitter man precis o har ätit frukost. Nu ska jag gå ner och smina mig lite. Sen väcka älskling. Sen måste jag även packa lite eftersom man hänger med älsklingen hem till Mjölby ikväll efter att jag har jobbat. Var ett tag sedan man var där. Så det ska bli skönt att komma iväg lite. Vad ska ni göra idag?


100823 - Halsbränna

 - Hej!
Nu har jag äntligen jobbat klart veckans första arbetsdag. Gud vad mycket det var o göra idag. Jag som trodde att det skulle vara lungt idag eftersom det brukar vara lungt på måndagar oftast, men idag var det tvärtom. Eftersom Norrköpings ungdomar börjar skolan idag så det kan vara därför. Men det är alltid roligt med mycket folk då går tiden snabbare (: hoppas på samma imorgon. Nu ligger jag iallafall i vardagsrummet med laptopen på magen och lyssnar på nyheterna på tv4.

Började ni skola idag?



100823 - En lung arbetsdag?



- Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gått för det har jag gjort (: nu har jag precis borstat tänderna. Sen sätta på mig arbetskläder sen ta min drottninholm till jobbet, och hoppas att dt blir en lugn dag för de senaste dagarna så har det vart så mycket o göra, pga agustifesten, herregud så mycket folk det har vart!! men tur att festen är en gång om året (:

Nej om man ska dra sig nu då, ha en fin måndag (:
kramar!


100822 - Bingolotto



- Hej!
Nu har man precis fått i sig 2 hamburgare ifrån donken. Nu ska jag o kim snart spela bingolotto och hoppas man kan vinna en slant. Skulle inte sitta helt fel eftersom man åker till spanien om en månad drygt. Nu ska jag upp och lägga mig i soffan och vila mig lite. Efter dessa dagar så är man sliten och det är pga festen som var i helgen! (:



100822 - Fredagen 20/8

Fredagen 20/8
Här kommer det bilder ifrån när jag o <3 var på fest hos Petter (:














100822 - Bilder

Hej igen!
Nu har jag inget annat för mig så nu tänkte jag dela med mig av lite bilder som jag tog under agustifesten.


 19/8
Torsdag
: Rix fm













100822 - Söndag



Godmorgon vänner!
Hoppas ni har sovit kalas gott själv så har man sovit gott. Har fått mig mer timmars sömn denna natt iallafall och det känns. Nu sitter jag med laptopen i knät och kollar på repriset av Sommarkrysset. Rätt okej (: kom ihåg när jag o min älskling var där, mysigt! :) nej nu ska jag forsätta äta min frulle. Föresten tack ANNA för den fina designern (:

vi hörs later! :)


100821 - Paula Lotos



Hej igen!
Nu har jag precis gjort iordning mig för att snart bege mig till stan igen med älsklingen. Vi ska gå lite i marknaden igen så jag kan få köpa min kola godis :P sen så ska vi se på fyverkierna, sen vid midnatt så ska vi se på PAULA LOTOs sist jag såg henne var på grönan lund hon var förband till Lady Gaga, hon sjunger rätt grymt så det skall bli kul (: alla bilder ifrån agustifesten kommer imorgon (:



100821 - Viking Line



- Hej alla goingar! (:
Nu har jag och älsk precis kommit hem ifrån några timmar på stan. Vi skulle kolla på någon dansgrupp men det visades bara vara bugdans så det vart skit utav det. Men en sak vart både jag och älskling galda över vi vann ett present kort från viking line och en brandsläckare, haha. Alltid bra o ha, men vem tänker på en brandsläckare i första taget? :)  när man var så nääääääääääära på att vinna ett större pris, aja alltid roligt att vinna saker (: vad det än är, aja nu ska vi bara ta det lungt, eller iallafall jag för jag är så himla trött. För jag & Älskling festade lite med bror och hans Anna igår med deras vänner, var jätte kul (:

Här krm det lite bilder från igår o från förrgår



100820 - Äntligen fredag

Tid: 08:30
Temperatur ute: 17+

- Godmorgon bloggen!
Hur är det med er? med mig är det bara så förbasket trött bara. Vill sova mera men nej här skall man jobba och idag kommer det vara mycket o GÖRA, hela dagen. Igår så bloggade jag tyvärr inte för att man slutade vid 17.00 sen så möte jag upp älsklingen för att äta mat, sen så knallde vi oss bort mot vasa parken för att ladda upp för en kväll på rix fm, en riktig trevlig kväll. Tog en massa bilder på artisterna men det lägger jag upp senare idag. Sen iallafall efter ri fm så gick vi ner till rådhuset för  att kolla på fyverkirerna, mycket fint o mysigt, älskar fyverkirer.

Nu ska jag forsätta äta mina flingor med youghurt, hörs ikväll! (:


100818 - Festen kan dra igång!



- Tjena bloggen!
Nu har man precis satt på sig sina kläder som man skall ha för dagen. Nu ska jag bara borsta tänderna och föna  håret och sedan sätta på sig skorna för att promenera till jobbet. BEHÖVS! ni vill inte veta vad vågen står på. Aja börjar vid 11.00 o slutar halv sex, då blir att gå ner till resecentrum för att invänta darlingen, ska bli kul att ses igen efter 6 dagar. Föresten så börjar festen idag, så kul! men synd bara att det ska bli dåligt väder ihelgen. Men så var det ju förra året också.

Nej nu måste jag gå, hörs ikväll



100817 - Kan man vara mer trött?



- Hej!
Det vart tyvär ingen promend för mig och mammi för att min syster kom och hennes vän Vicky. Så istället går jag till jobbet imorgon, böjar ju 11.00 så det är ju lungt. Föresten så kommer det nog vara mycket att göra imorgon eftersom agustifesten drar igång och det kommer vara tills på lördag. Hela Norrköping brukar vara ute så mycket mycket folk kommer säkert vara sugna på mc dondlads mat. Men agustifesten har alltid vart uppskattas ett bra sätt att avsluta sommaren på.

' Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen, hörs imorgon!



100817 - Förlängt (:



- Hej på er (:
Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft. Fick reda på att jag har fått förlängt på jobbet, så himla bra. PENGAR PENGAR :D så jäkla skönt. Var ett tag jag var lite orolig om jag skulle få fortstätta eller inte, men nu har jag förlängt. GREAT. Nog om det nu nu har jag precis ätit kycklig med wokade grönsaker, nyttigt eller? om en timma så ska jag o mammai gå ut och gå runt skroten som vi kallar det. Men hoppas inte det kommer spöregna igen som det det gjorde för 45 minuter.



100817 - Vanilj joghurt med flingor



- Godmorgon sötisar!
Nu har jag gått upp sitter i köket och har pecis ätit vanilj yoghurt med flingor, mycket gott det! nu ska jag sätta på mig arbetskläderna o sen dra på mig lite mascara, idag börjar jag halv elva till fem, helt okej tid. Ska bli kul (: nej nu måste jag sätta fart om jag skall hinna till min spårvagn, hörs senare, ha en bra dag så länge!




100816 - Sleeptime




- Hej!
Nu har jag precis borstat tänderna och nu tänkte jag lägga mig i sängen för att försöka sova så man är skapligt pigg imorgon när man skall sova. Innan jag fick beslutet av lägga mig så glodde jag på Andra Avenyn, riktigt bra serie det! synd att inte serien fortsätter. Men serien finns ju kvar, är glad att min pojkvän fixade det åt mig, i love him och saknar han så förbannat! men vi ses ju äntligen på onsdag ( : nu ska jag sovasova, hörs imorgon (:
 
 


100816 - Bubbelbad



- Godkväll!
Nu har mamma och pappa kommit hem, de har vart och köpt resväska till Spanien och så köpt mat och sen så kommer de hem med en toalett också eftersom de uppe är trasig så det var ju bra. Sen till det bästa utav allt så har det beställt ett bubbelbadkar med inbyggd radio och så är det lysen på sidorna, hur mysigt låter inte det? tänk er i vinter då det är 20 minus o kallt då kan man sitta där och bara njuta med ljus :) låter härligt som helst!!





100816 - Nya grannar



- Hej igen!
Nu har man precis ätit köttfärsås med spaghetti med  mamma o pappa, mycket gott! och medans vi åt så kollade vi på hur en långtradare kom hit och lämna en meter hög kontainer. För att våran ena granne skall flytta så det är två grabbar som håller på att slänga ut massor med bråten, det var ett tag sedan man fick nya grannar. Det är alltid kul att se hur det ändrar på huset på utsidan.

Föresten så måste vi nog ta bort plommot träd för idag så såg jag o min syster hur hela grenen hade böjt sig mer mot vägen, stubben hade spruckit, tråkgit, för plomonen blir as goda.
Här kommer det lite bilder ifrån idag:




100816 - Umgås med SYSTER!



- Hej bloggen!
Kokm nyss hem efter en timmes promendad, eller jag kanske kom hem för 40 minuter sedan men ändo. Jag behövde röra på mig lite. Och när jag kom hem så var syster hemma, så roligt att hon är hemma för en gångs skull. Hon bor ju nästan hemma hos sin pojkvän så alltid roligt att se henne. Får se vad vi hittar på för galenskaper :) <3 HÖRS LATER!




100816 - The Last Song



- Godmorgon bloggen!
Hoppas ni har har sovit gott för det har jag gjort förutom att man vaknade tio över åtta. Så har vart vaken ett tag. Nu sitter jag iallafall i vardagsrummet och kollar på The Last Song, har aldrig sett den förut men den verkar vara helt ok. Har ni sett den? berätta gärna vad ni tycker. Nu ska jag fixa något o käka, kisskiss!
''




100815 - 17 again



- Hej igen.
nu ligger jag i vardagsrummet och kollar på  17 agian med mamma och min kissekatt som låg på min mage nyss. Så mysigt. Filmen är ju ganska bra också, föresten tänk om man kunde dra tillbaka tiden till då man var 17 och göra om man saker inte gjorde/ångrar. Efter filmen så får jag se vad som händer, ligga och vila iallafall.


100815 - Äntligen över




-  Hej igen!
Nu har har jag äntligen kommit hem ifrån jobbet. Så nu känns det bra att denna arbetshelgen är över. Nu sitter jag  och vilar mina ben eftersom jag tog min drottningsholm till jobbet i morse. Skönt att få röra på fläsket, haha! snart ska pappa köpa hem lite skräpmat, not good, men va fan det är ju fortfarande helg ;D vad har ni haft för er idag? :)

kramar


100815 - time to work

Tid: 09:26
Temperatur ute: 23+

- Godmorgon sunhines!
Har ni sovit gott? själv så har man sovit som en stock. Hade gärna vart kvar i sängen för att få sova lite till. Men nej det går ju inte eftersom man jobbar 10.30 till 17.00 idag. Men jobbar ju bara idag sen är jag ledig imorgon, inte lite skönt det. Men jag hoppas att dagen går fort iallafall men det gör den säkert. Det verkar bli fint väder idag igen, så typiskt att man skall jobba, igår jobbade jag ju och då var det 27 grader och sol.Men men tur att man drar till spain, om en månad. Ta igen alla soltimmar där ner!



100814 - Time to sleep!



- Hej ännu en gång!
Många hej här, får hitta på något roligare tills imorgon, hehe. Nu har jag precis gått igenom några skivor som jag har bränt för länge sedan, låtar, filmer och bilder. Så kul med gammal musik som man har bränt ut, visst är det? Nu ska jag stänga av datorn för att sedan borsta tänderna och sen lägga mig och sova. Skall bli skönt! vad gör ni denna lördag?



100814 - Home Alone

Tid: 20:09
Temperatur ute: 26+

 - Hejsvej!
Nu sitter jag och lyssnar ´på  PLAY - Personal Victory, så klockren låt! ni borde lyssna på den och föresten denna är också bra PLAY - Trash. Försöker få hem dom men det är så svårt. Men jag får ta den från mammas skiva som hon har i bilen fast hon är inte hemma för  hon åkte till ludvika idag för att hälsa på mormor och morfar. Så jag får ta den imorgon. hihih! annars så händer det inte så mycket, jag är ensam hemma. pappa åkte till landet med min bror och syster drog till sin pojkvän, så ja hela huset är tomt så att säga, men pappa kommer väl hem vid 10 kanske.



100814 - Airplanes

Tid: 18:07
Temperatur ute: 24+ sooolsken!

- Hej bloggen!
Nu sitter jag och lyssnar på B.o.B – Airplanes så himla bra låt! jag gillar den väldigt mycket. Annars så händer det inte så mycket, har nyss ätit kycklig och curry. Är rätt så trött efter en dag på jobbet. Men är ännu tröttare än vanligt eftersom man somnade inte för för 4 pga att jag låg och smsa med älsklingen. Och pga det så försov jag mig. Men jag kom i tid tack vare min mamma. :) tack mamma!! Så ikväll så är jag trött som sagt. Blir att lägga sig tidigt ikväll, haha jag längtar redan!



100813 - bra musik!

Tid: 22:13
Temperatur ute nu: 19+

- Hej igen!
Nu har jag laddat hem lite låtar till mobilen så nu blir det att lägga sig i sängen, ska bli skönt att få lägga sig. Denna dag har vart så lång. Tur att man slutar lite tidigare imorgon, vid 4. Men börjar dock halv tio. Men det är väl skaplig tid att börja eller vad tycker ni? aja nu ska jag borsta tänderna, godnatt!




100813 - Fredags kväll

Tid: 21.00
Temperatur ute: 20+

- Godkväll allesammans!
Nu sitter jag här nere i källaren o lyssnar på Timoteij – Högt över ängarna, en riktig bra låt! första gången jag hörde den var när jag & kim såg på sommarkrysset i Göteborg. Riktiga bra tjejer! de kommer ju hit på torsdag efter dom är på turne - Rix Fm Festival. Så man får se dem igen. Annars ikväll så har jag inte gjort så mycket. Jag slutade så pass sent så jag har bara tagit det lungt, kolalt på tv, grillat korv.  Snart blir det att lägga sig i sängen eftersom man jobbar imorgon. Vad har ni för er denna fredagen'?




100813 - Magen kurrar



- Godmorgon bloggen!
Har ni sovit gott? själv så har man sovit gott. Men vaknade av att min älskade kisse hoppa upp och la sig vid mina ben ungefär. Första gången han har  sovit med mig sen vi bytte sovrum. Nu blir det att fixa frukost o sedan väcka älsklingen som ska dra hem idag i några dagar. Och idag är det fredag vilket är skönt även om jag jobbar helg.

'Nej nu ska jag allt fixa något o käka, vi höres! :)



100811 - Movie time!



Godkväll!
Nu har man äntligen blivt av med den förfärliga huvudvärken som har suttit i hela jäkla dagen. Men efter att jag hade fått i sig en bit tårta så vart det bra, haha! socker gör susen. Älsklingen vart jätte glad över presenterna han fick utav mig 1500 och en tjocktröja som han prövade i söndags, sen fick han utav mamma o pappa ett betalt pass och t-shirt o kortbyxor, mycket fint! blir fint när vi är i spanien om drygt en månad! nu blir det att förbereda sig inför sängen, jobbdag väntar imorgon, men först blir det en film.






100811 - huvudvärk, huvudvärk



- Godkvälll!
Nu sitter jag och små kollar lite på nyheterna. Jag läste nyss på expressen att en dödlig bakterie är på väg mot sverige, bakterien har kommit från indien och läkarna vet inte om det går att bota de som är smittade men det är redan två svenskor som har blivit smittade. Aja nog om det nu väntar jag på att min bror skall komma så vi kan börja fira älsklingen som fyller år, vi ska äta tårta och så ska han få öppna sina paket som han har fått utav mig. Hoppas huvudvärken släpper, har haft huvudvärk hela dagen. inte skönt!


100811 - Tårtan gjord

Tid: 14:16
Temperaturute: 24+

Hej!
Nu har jag o älsk precis gjort färdig våran tårta, vi hade lite svårt och bestämma oss vad som skulle vara på tårtan. Men vi affären bestämde vi oss för att ha lite godis på tårtan och kiwi på sidorna, den ser jätte smaskig ut, ska visa er den senare. Nu får vi se vad som händer, kanske slår på någon film, vi får se!


100811 - Linas kvällsbok

Tid: 11:29
Temperatur ute: 24+

Hej igen!
Nu sitter jag och tittar lite på Linas kvälls bok på sf. Annars så har jag precis tvättat upp disken efter sockerkakan. Men den vart lite misslyckad, visst smaken är som vanligt, men den är vattnig, kanske tog ut den för tidigt? eller är det för jag hade för mycket äpplen i den? vad tror ni?


ja ni ser själva hur konstig den vart, haha :P



100811 - Kim 23 år!

Tid: 08:54
Temperatur ute: 19+ sol

Godmorgon!
Nu sitter jag i vardagsrummet och små kollar lite på sunes sommasr på sf kanalen. Sune filmerna är så roliga. Annars så ska jag snart sätta igång o baka en sockerkaka med äpplen i. Kim fyller ju år idag så det blir lite firande för honom senare idag. :)


100810 - Promenad



- Godkväll bloggen!
Nu har man precis kommit in igen då. Jag och Kim har precis gått ett varv runt skroten, eller jag gick o han rullade på inlines, hehe. Han hittade min brors inlines i lördags så då vart han allt sugen på att använda dom och det är ju bra för dom låg ju bara på vinden. Annars idag så har jag jobbat till 18.00 så jag är rätt så tierd. Skönt att man är ledig imorgon! :)





100910 - Grått o trist

Tid: 09:59
Temperatur ute: 18+

Godmorgon bloggen!
Nu sitter jag här i köket o har precis fått i mig vanilj yoghurt och flingor. Snart blir det att sätta på sig arbetskläderna o sedan väcka darling. Idag börjar jag halv 12 o slutar sex, hoppas dagen går fort för i morgon är jag ledig, och kim fyller år :)


100809 - Huvudvärk!



- Hej bloggen!
Nu har man precis ätit älsklingens goda köttbullemacka smakade så gött! annars så har jag inte vart hemma så länge eftersom jag har vart hemma hos Matilda sen 4, var roligt att träffa och framför allt hur hon och hennes kille bor nu. De flyttade för drygt ett halvår sedan så det var roligt. Vi snackade gamla minnen och sen så såg vi något på mtv. Det handlade om en 16åring som var gravid, hur kan man vilja ha barn vid 16år? man förstår ju så mycket! :/


- jag o matilda 


100809



- Hejsvej!
Nu har man precis fått i sig lite och äta.Snart blir det att sätta på sig arbetskläderna och göra sig ordning. Börjar halv tio idag till 16.00. Då ska jag träffa Matilda som jag inte har träffat på evigheter så det blir roligt :)


100808 - Bröderna Karlsson

Tid: 21:24
Temperatur ute: 19+

- Godkväll bloggen min.

Nu har jag, mamma & kim precis kommit hem ifrån bion. Vi såg på Bröderna Karlsson. Den var en bra film, och framför allt rolig. Men trodde den skulle vara bättre. Men roligt att gå på bio iallafall. Annnars ikväll så har Anna och bror vart här, de stanande över här på middag, så det var kul :) alltid roligt när brors tjej kommer :)

Nu blir det väl att ta det lungt, sen om ca en kvart så ska jag o kim fortsätta att kolla på AA-avsnitten som vi började se i fredags, innan sängne.

Hoppas ni har haft en bra helg!




100808 - Maxi next



- Hellu Hellu Bloggen!
Nu har man precis fixat i ordning sig lite. Vi håller på att vänta på min bror så vi kan åka till maxi, jag,kim, mamma & brodern. Vi ska byta kläder och sen så ska vi en sväng till media markt för jag ska köpa toma skivor som man kan bränna filmer på och så fodral till dem senare. Har ju fortfarande en del filmer kvar på datorn som jag vill bli av med, så då behövs det skivor :P nu kom bror och han tog med sig visst ANNA :) hörs senare!
-
one picture i just take!


100808



Godmorgon bloggen, eller ska man säga godförmiddag?

Aja skitsamma jag har precis vaknat och ska snart väcka kim om det går och få liv ihonom dvs. Vi somnade inte förens vid 0400 inatt pga att vi kollade på Andra Avenyn avsnitten, riktig bra serie!! har ni sett den?


100807 - Snabba Cash



- Godkväll blogen!
Sitter just nu i vardagsrummet och har precis satt på torktumlaren i t vätt stugan. Nyss så har jag, mamma & pojkvännen sett på snabba cash, och den var ju inte den bästa filmen direkt. Långt ifrån good kan jag säga. Tycker inte om våld filmer, Tycker inte om våld överhuvudtaget men men vi lever i en sjuk värld men nog om det. Nu ska jag snart sätta mig ute på altanen med mina föräldrar det små regnar och det är kolsvart ute. Vi börjar dra oss mot mörkare tider, regn och rusk ;P

Hoppas ni har haft en bra lördag :) vi hörs senare :)
kramar


100807 - Lördagsmys!

Tid: 14:07
Temperatur ute: 19+

- Hej bloggen!
Har precis satt på mig tvätt. Behövs tävttas lite. Nu håller jag på att vänta på Emma skall höra av sig eftersom vi troligtvis skall ses idag, men har inte fått svar av tjejen ännu. Hoppas hon svarar snart! Annars idag så behövs det städas, får se om jag hinner det sen eller om ajg ska göra det imorgon. Vad ska ni göra idag? .)



100806 - fredagsmys



Godkväll bloggen!
Sitter i vardagsrummet och skriver med laptopen iknät. Sitter här med mamma, pappa o hjärtat. Vi tittar på tråkiga fridrott på ettan , kanske inte det roligaste man kan göra på en fredagskväll? men det blir väl en film senare innan man hoppas i sängs. Har ju lite smått o gott till det, vad gör ni denna fredag?




100806 - Solen skiner igen!

Tid: 08:40
Temperatur ute: 21+

Godmorgon!
Nu sitter jag och har precis ätit frukost. Nu blir det att sätta på sig arbetskläder och sedan väcka älsklingen. Han kom till mig igår, han överaskade mig den söta. Så det var andledningen till att jag inte uppdatera något mer igår än på morgonen. Men nu är jag här igen. Och idag är det fredag och en ledig helg att se framemot! :) sköntskönt. Och idag skiner solen igen, me like!!


100805 - Soligt!

Tid: 09:55
Temperatur ute: 22+ sol

- Godmorgon!
Vakande för en stund sedan och när jag kom upp till köket så ser jag att solen skiner och det nästa inte är några moln på himmelen. Så roligt att solen vill titta fram för en gång skull. Känns ju som en evighet sedan solen sken, så det här är på tiden! synd bara att man jobbar så sent idag, till kl 18.00 :/ men det ser ju att bli soligt på lördag också :) hihi!

Hur är vädret hos er?






100804 -

 

- Hellu Hellu!
Har egentligen inget och skriva, men ändo. Jag skriver bara för att ha bloggen uppdaterad. Men denna inlägg kanske inte var så speceillt roligt att läsa kanske? ska iallafall strax tvätta bort mascaran och sedan borsta tänderna för att sedan lägga sig. Imorgon får jag en rejäl sovmorgon eftersom man börjar halv 12 men slutar 18.00 det känns ju lite sådär, men dagen går väl fort hoppas jag! Älsklinge kommer eventuellt också, han visste inte riktigt. Saknar grabbben!

Nej nu ska jag nog sätta stop för detta inlägg, godnatt!'



100804 - Home again



- Hejsvej!
Nu har man kommit hem ifrån jobbet. Idag tog jag min drottningholm till jobbet. Bra att få lite motion. Men gud så trätt jag är nu. Ska no lägga mig och vila lite efter maten, sitter och väntar på att mamma och min syster skall komma hem ifrån staden. Det ska nämligne komma hem med en kebabrulle till mig från Gu Va Gott! mumma! det går inget bra med bantningen, haha!


100803 - Resanbokad!!

Tid: 22:42
Temperatur ute: 17+

- HEJ!
Nu har mamma bokat resan till Spanien! :D vi åker den 25 september och är där i 6 dagar om vi inte sover en natt i Barcelona också då är vi borta 7 dagar. Ska bli så jävla gött! Fast hoppas jag får ledigt från jobbet bara! är lite orolig för det, men det borde ju gå eftersom jag har 4 mjukdagar som jag kan ta ut då. Vi ska iallafall till detta hotell Aparthotel Costa Encantada. Sak bli spännande eftersom man aldrig har vart där! så nu blir det att lägga undan ännu mer pengar än vad jag redan har!





100803 - Lidköping



- Hej!
Nu sitter jag o har precis ätit krusbärspajen, från i söndags. Den var inte lika god som när den gjordes, men med mycket vaniljsås så är den kalas god. Nu tänkte jag slänga in Lidköpingsbilderna eftersom jag har helt glömt bort att lägga in dom här, så ja här kommer de

















100803 - Trött o sliten

Tid: 19:37
Temperatur ute: 19+ regn

- Hej!
Nu har man precis kommit upp ur sängen var tvungen att lägga mig direkt när jag kom hem ifrån jobbet.
Känner mig ganska sliten efter 6 timmars arbete. Men det är väl ett täcken på att man har kommit tillbaka till verkligheten, det var faktiskt skönt att komma tillbaka för att man känner att man gör någon nytta av dagarna. Men såklart har det varit skönt och vart ledig. Idag har det vart skönt att jobba eftersom det är skit väder ute, regn o regn, molnigt. I miss the sun!




100802 - Time to sleep!


23:12
Nej nu hörrni ska jag lägga mig faktiskt. Måste ju jobba imorgon, tjäna lite pengar. Börjar iallafall 11 och slutar halv sex, så jag hoppas dagen går fort imorgon, med andra ord mycket att göra. Så nu säger jag godnatt och att vi hörs imorgon för er som läser!



100802 - Sixteen



- Hejsvej!
Nu har man kollat klart på Lotta på liseberg. Men stackars lotta som vart hes så hon inte prata så Jill fick prata för henne istället, ganska pinsamt eftersom man står framför kanske tusentals personer live och ännu fler i tv:n. Nu ska jag springa upp o prov smaka mammas tacopaj som hon gjorde förut. Hoppas den smakar!



100802 - Lotta på liseberg



- Hej!
Nu har älsklingen åkt hem till mjölby. Saknar han redan. Men vi ses ju på fredag igen och vi vet ju att dagarna går snabbt även om det kanske inte känns så. Så nu sitter jag och kollar på Lotta på Liseberg, eller nu vart det paus. Nästa år om Lotta på liseberg nästa år så vill jag till GBG igen, det är så finT! har fått kärlek för Göteborg faktiskt.

-/ Annars innan Kim åkte så kollade vi på resan till Spain, det lutar att vi skall dit i septemeber! fast det blir inte så lång tid när utan bara 6 dagar, men man hinner ju njuta och skffa minnen på dom dagarna ändo. Och den här gången är ju lite speciellt eftersom älsklingen ska hänga med och han har ju aldrig flygit förut så jag förstår att han längtar som en galning. :)



100802 - Ole ole!



- Hejsvej!
Nu har vi precis ätit snabb mat och vet ni vad? donken mat. GÖTT! men onyttigt jag vet. Jag som ska försöka gå ner i vikt i höst. Man har stopat i sig så mycket onyttigt i sommar. Vet inte vad man skall skriva mera, eller jo vi funderar på att åka till Spain slutet av nästa månad, jag, mamma, pappa & pojkvännen. Ska bli så härligt om man kunde komma iväg igen, nu är min semstervecka inte har vart så fint väder. Men jag är lite bekymrad över om jag får vara kvar på mc dondlads eller inte. Vill inte vara arbetslös igen om det skulle hända.


100802 - Köket fint



- Hellu!
Sitter i vardagsrummet och precis diskat och slängt lite skit. Nu får jag se vad som händer. Kanske ta en sväng med damsugaren också? jag behöver iofs damsuga nere källaren, vet inte när jag damsög där senast. Men har man ork till det? jag är ganska trött. Men vi får se.!

Vad gör ni idag?


100802 - Sista semesterdagen



- Godmorgon!
Nu har man gått upp då. Vaknade av att det spöregnar ute, mys! killen ligger fortfarande och sover. Ska väcka han lite senare. Idag vet jag inte vad vi ska göra. Det här är ju min sista semesterdag för den här gången. Ska bli kul på något sätt att gå tillbaka till jobbet, till verkligheten. Men kommer dock vara lite segt.


Här kommer sthlm bilderna -















100801 - Bränner

Tid: 20:04
Temperatur ute: 22+



Hejsvej!
Nu sitter jag och bränner filmer från datorn. Så skönt att ha filmerma stå i bokhyllan än att vara i datorn och ta så mycket onödig plats. Annars ikväll så kom bror ett tag. Vi åt min paj som jag gjorde förut. Krusbärs & blåbärspaj. Vi har så mycket krusbär så vi var tvungna at göra något med dem så en paj vart det :) sen så får jag se om min dad gör krusbärs kräm också, we lets se!




(det var inte bara jag och de andra som gillade pajen utan en liten kisse me)


100801 - 1 Aug



- Hejsvej!
Nu har man precis kommit ut ur en varm och skön dusch. Nu får jag se vad man ska hitta på. Är rätt så seg efter igår. Vi kom hem kanske vid 02.00 inatt. För er som inte visste så var jag och min pojkvän i sthlm igår. Vi gick och kollade lite i affärrerna sen så åkte vi båt vid nybroplan. När vi kom tillbaka från båt turen så tyckte vi att det var ovanligt mycket folk då vart vi nyfikna på varför dom stog där och det visade sig att stockholm hade en festival för homusexuella och lesbiska, HAHA. De gick typ som ett karnivalståg och det tåget kanske var 2 timmar långt. Vi stog dock inte och kollade hela tiden. Sen efter ett tag så gick vi in på Gröna lund och kollade på sommar krysset, trevligt!


Bilder kommer senare satt ju kameran på laddning