Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

090930 - Det visste ju vi ju redan

En liten snabb uppdatering

Ja det visste man ju redan att Erik skulle gå vidare till kvalet och Rabhi också, eftersom expressen undersäkningen brukar stämma :p kolla själva :P men Rasmums var också bra, så jag hoppas man får se mer av honom i höst. Men återstår att se. Imorgon är det tjejernas tur igen, ska bli spännande!





090930



Hej!

Nu är man tillbaka igen, håller på att vänta tills pappa komma med hamburgare till mig ifrån mc. Han är iväg och övningskör med syster.  Ska bli gott med lite mat i sig. Dock inte det nyttigaste men ändo, mums som fan. Annars så sitter jag och väntar på att idol skall börja. Ikväll är det ju pojkrunda igen. Undra vilka som kommer vidare, återstår att se.

Annars idag så har jag vart ute och gått i ca en och en halv timme, börjar få tillbaka mitt sug att börja träna igen YES!. Blir nog en runda imorgon också, förhoppningsvis med ett trevligt sällskap, Hänni :) kul, hoppas hon kan bara.

Men nu ska jag kila,
Pusspuss



090930



Godmorgon!

Sitter här och lyssnar på Sarah Dawn Finer - Standing strong, oh vad jag gillar den låten alltså... Hon sjunger så himla bra. Måste åka och se på henne den 24/10 i hageby centrum kl 15.00. :) blir väl och äta frukost snart och sen ta en promenad runt strömmen :) oj det är redan sista dagen i september, gud vad fort tiden går :O snart är hösten här på riktigt.



090929 - Män som hatar kvinnor



Hej!

Blir en sen uppdatering nu, har inte kunnat skriva för att jag och mamma har sätt på "män som hatar kvinnor"
Hade den på datorn så det var dags att se den. Inte den bästa filmen jag har sätt, som alla andra tycker. Annars ikväll så det vart lungt. Kollat på idol m.m. Kul att Erika & Hariette kom vidare till fredags finalen båda sjunger ju så himla bra.

Vem tyckte ni var bäst?
Nu tänkte jag lägga mig och sova, GODNATT"



090929



Hejsan!

Har precis sätt på Top model - Australia, tjejerna blir färre och färre. Annars idag så har jag vart ute och gott. Gick ett varv runt strömmen, så skönt att få röra på fläsket, haha! ska försöka komma ut imorgon med. Hoppas det är skapligt väder då också och att det blåser mindre. Så jobbigt att gå i motvind. Man vill ju gå där nu när det  är höst så mysigt med höstens alla färger

Men nu ska jag kolla om tvätten är färdig, skriver mera later.
Puss!




Här är en bild från förra året - hösten.
MYS! :)



090928 - JA :)



JA! Ron & Calle vidare i kvalet :) men det visste man ju redan, genom expressen undersökningen. Men hoppas Eddy blir en av dom som kommer vara med i fredags finalerna, men sånt som märks.

- VAD TYCKTE NI, var dom värda att gå vidare?


090928



Hej igen,

Nu sitter man här och väntar på att på idol ska börja igen det börjar ju efter tv4 vädret igen. Vill ju veta vilka två som går vidare. FY FAN vad bra Calle var ikväll. Det var ju han som hade flest röster på sig än Pioter som fick komma till kvalet ikväll. Hoppas han går vidare till fredags finalerna, för jag tror han kan utvecklas och bli ännu bättre, eller vad tycker ni?






090928



Hejsan!

Sitter och lyssnar på Sarah Dawn Finer - Stading now, den är så jävla bra. Hon är så bra, hon är en av Svergies bästa sångerskor, hon skulel ha vunnit hela meldofestivalen fan! ^^ är inne på hennes sida nu, och vet ni? hon kommer hit till Norrköping den 24/10 :D så kul, i must se here!!!!! någon mer än jag som tycker hon sjunger bra?

Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket, fixat tvätten o så. Blir väl inte så mycket mera än så.
Blir väl att kolla på idol - kvalet, kul :) det är ju nu det roliga börjar. Undra om det är tjejerna som mörjar eller killarna, återstår att se!




090927 - Sista uppdatering för ikväll.



Hejhej!

Såg nyss klart på Kommisaren och havet, på fyran. Hette den så föresten? aja den började vid nio och slutade nyss typ. Inte den bästa filmen jag ahr sätt, men ändo. Ska snart borsta tänderna och sedan gå upp till vinden och sätta mig vid den datorn där. För jag ska sova där igen, för dom kommer tidigt imorgon och beskitar pannan. Så vill helst inte bli väckt :p eftersom de ska genom källaren där jag brukar sova...

Men nu är det dags för mig att sätta stop.... bjuder på denna lugna låt med Enya.
Låter så sorligt på något sätt.

GOOD NIGHT!



090927



Hej hej!

Nu har man kommit tillbaka då, ska snart gå in till duschen. Annars så sitter jag och lyssnar på Green day - 21 guns. Den är bra den. Annars så idag så har jag och mammasen vart och handlat på maxi och pantat burkar. Vart en hel del mat så nu har man mat för hela veckan, vilket är skönt. Finns väl inget mera och säga. Klockan är 19.57 och det är redan mörkt ute, vilket är både negativt och positivt. Det positiva är att det är mys, och negativa är att man går mot mörkare tider och kallare, ska redan bli kallare nu i veckan, runt 10 grader. KALLT. Men hösten är vacker. När löverna har färgat färg, så måste jag dra ut och fota :D

Men nu ska jag lägga in helgens bilder och sen duschen.
Får se om jag uppdaterar lite senare, kanske innan jag går och lägger mig? får se!

















090927



Hellu Hellu!

Sitter och lyssnar på Shakira - she wolf, väldigt bra låt. Ska väl snart gå in och duscha för jag o mamma ska snart åka iväg och handla lite på maxi. Behövs köpas lite.  Annars idag så blir det nog lungt. Är ju rätt så trött efter helgen. Igår så träffade jag ju Tess, vi drog hem till Jesper, fast där stannade vi inte så länge. Vi drog till otten. Vi skulle möta Tess så kallade pojkvän och hans kompis. Var väl rätt så okej där. Men som sagt gillar mer palace. Mer moget folk där. Men det är ju rätt så skön musik på otten trots allt, och så träffar man alltid på folk man känner, vilket är ju kul på så vis.
Men stannade inte där så länge, kom väl hem tjugo i två eller nått, i think.


Bilder från helgen, kommer later.
pösss!



090926



Hellu Hellu!

Sitter och lyssnar på Taylor stift - You belong to me och så sitter jag och väntar på att Tess ska bli klar, så jag kan komma till henne, vi ska nämligen festa lite ikväll. Blir väl palace ikväll igen. Var ju ute igår också. Så är ganska sliten idag, men men, var ju längen sen man träffade Tess så passar ju bra när hon frågade, plus att det är roligt och festa me nytt sällskap för en gångs skull...

skriver mera imorgon



Tess och jag - 07


090925



Hellu Hellu!

Har precis kommit hem ifrån stan, var ju på det där mötet på mc dondlas idag. Pratade lite, kanske kommer få jobba där, men han som jag pratade med var tvungen och prata med sina kollegor. Så han skulle återkomma. Så kanske får jobba där om ca 2 veckor, om inte tidigare. Sådant som märks. Men nu tänkte jag fixa lite i kökeo och sen vila lite framför tv:n. Sen ungefär vid tre så ska jag träffa syster på stan, hon skall kolla på skor. Sen på kvällen så kanske det blir att festa lite, kanske blir en utgång till palace. Vi hoppas det, var ju ett tag sen jag var där.

Så hoppas det blir av
Men nu ska jag sätta punkt, får se om jag uppdaterar lite senare!

Puss!



090924

Blir inte så långt inlägg nu, vill bara lägga in en låt som jag en av tjejerna i idol sjöng, hon var så bra! :) Tyvärr så finns inte inlägget när hon sjunger det, på youtoube så det får bli orginalet istället! Vet ni vem jag menar? Mariette Hanson



090924



Hellu Hellu!

Sitter just nu lyssnar på "Jay Z feat Rihanna - Run this town" en jävligt bra låt faktiskt. Första gången jag lyssnade på den så tyckte jag den inte var så bra, men efter några gånger så växer den bara mer och mer. Men så kan det ju vara med vissa låtar. Iallafall för mig. Annars så kollade jag precis klart på dagens avsnit om "Who will be Australia next top model" kulkul :)

Annars så är jag ganska lättad idag, för iag så pratade jag med en tje på tele2 och jag fick min pukkod. Skönt, nu har jag skrivit upp koden på en lapp så om jag gör samma misstag igen, så finns ju koden på en lapp! aja snart så kommer syster och Henke hit, vi ska äta köttfärsås med spagetthi som min far håller på att göra nu. MUMS!

Men nu ska jag gå, får se om jag uppdaterar lite senare..
Puss!



090923



Hejsan!

Såg precis på klart på Top Model Australien, ganska kul att följa det programmet sometimes. Men tycker en del tjejer är för smala, det är ju inte snyggt eller? det tycker jag inte jag iallafall. Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket, mest segat, trött på det här arbetslösa livet, vill komma in till vardagen igen! men på fredag så ska jag på möte så då hoppas vi på det bästa!

Ska ju kanske börja jobba på Mc Dondlas inne i stan (Norrköping). Kanske inte det bästa & roligaste jobbet direkt. Men va fan, hellre det än ingenting alls, right? bra att man börjar nånstanns ialalfall, sen om man inte trivs så är det väl bara och söka vidare. Men lite har jag väl gjort idag iallafall, försökt ta några vänder med gräsklipparen, gräset är ju så högt, kanske lite för högt. Ska nog ta lite vänder imogon också, om jag orkar dvs....

Men nu ska jag gå,
Uppdatera kanske senare.


Dagens låt: Sugababes - get sexy
Ganska skön låt"


090922 - Uppdatering.



Hej, nu är man äntligen tillbaka.!

kom precis från tv:n kollatt på idol - slut aditionen, spännande, det är ju nu allvaret börjar på riktigt.
Ska bli kul och se vilka som kommer det vecko finalen nästa vecka :) roligt, är ett litet idol freak. ^^ men det är inte bara jag som är va? aja annars ikväll så har jag hängt med mamma till RUSTA, vi skulle köpa parsijener och lite prylar till det nya badrummet, hittade en hel del stuff. Sen så gick vi in till City gros och handlade livsmedel, kan ju också vara bra o ha, nu blir det väl att bara ta det lungt....

skriver mera imorgon,
Puss!



Dagens låt är:
Jordin Sparks - Battlefield,



090922



Hellu Hellu!

Har precis satt in en äppelkaka i ungnen,  man ska ju passa på när man har så många äpplen här hemma. Ett helt äppelträd :) så man slipper ju köpa äpplen nu på ett tag iallafall. Hoppas kakan är god! annars så har jag väl inte gjort så mycket än så länge iallafall, tänkte gå en promenad förut runt strömmen men det är så dåligt väder och kan börja regna när som helst, så jag ska försöka gå ut imorgon istället ska bli sol då :) hiih!

Men nu ska jag sätta punkt, skirver mera senare!

Puss!






090921 - Uppdaterar

... Tillbaka en stund. Hej igen!

Har nyligen kollat lite på kändis djungeln, hmm vet inte vad jag ska tycka om det faktikst. Lite för boriiing i min smak. Vet inte vad ni tycker? har ni sätt något av det? vad tycker ni isåfall? aja bror & Anna kom förbi en sväng för några timmar sedan, det var mys! :) hehe vi satt och pratade och kollade lite på Tinas Cocalong? heter det så? hehe, roligt iallafall :P hihi! Måste säga att jag har fastnat vid låten Knock you down, den är så bra! :) Först så tyckte jag den var dålig, men sen så vart den bara bättre o bättre. så kan det bli ibland :P hehe!

men nu ska jag gå skriver mera imorgon!







090921



HejHej!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har faktikst haft lite och styrt med idag, dammat och damsugit m.m. Men nu är jag här, har precis kollat på bilderna och filmerna ifrån när mamma och Lena var  i Spaninen, Barcelona är en riktig fin stad tycker jag. De kom hem ungefär kvart i 2 inatt, tror jag klockan var, sent sent. Men skönt att dom är henmma igen. Fick lite saker av henne, läppglans, brunkräm,  (A), sen örhänge och värdens godaste chocklad, underbart god!!! Tack mamsen!

Annars så har jag ingenting och säga, eller jo ni vet att jag skrev någonting om min kusin att hon var gravid? :D
hon fick en liten son inatt, halv 4 :) så söt! en liten tillökning i släkten, ser ifram emot att träffa den lilla :)

Men nu ska jag lägga in bilderna på badrummet som jag lovade er :)
får er om jag uppdatering ett till inlägg senare ikväll
Puss!





Så nice!!!


HAHA, dagens låt!


090920



Hejhej

Sry för en dålig uppdatering, men jag har faktikst inte haft någon lust, not good, Ska försöka få upp humöret att skriva igen. Imorgon ska jag försöka komma med en rejäl uppdatering. I promise! :) Idag så har jag faktiskt inte gjort någonting, tagit det lilla lugna, det behövs ju ibland. Eller faser & kusin kom på ett snabb besök förut, kul :) än så länge så har inte bebisen kommit ut från imn kusin, men det lär ju komma när som helst...

Föresten så är badrummet nästa helt färdigt, behövs bara sättas taklister, fixa vattnet i kran :) och fixa med spottisarna i taket :) bilder kommer imorgon, för jag orkar inte lägga in dom nu... och inatt så kommer mammsen hem också från Spain, ska bli kul och se hennes bilder på min älskade kamera, som jag har saknat :) hehe (kanske låter dumt)

Men nu ska jag gå
Pusspuss!





090919


Har inget och säga idag förutom att jag är så trött och seg.
Skriver mera imorgon, Tack Anna föresten för den fina bloggen :)



090917




Hej på er!
jag skulle vilja ha en ny design, men vet inte hur man gör är, 
är nån av er bra på designa bloggar?
Hör av er i såna fall! :)

Puss!



090917



Hej igen!

Har precis ätit upp tacosen från igår, annars så har jag kollat lite på MTV music adwards 2009. Kul att det är så många bra artister som var med, antar att det på tv:n var en repris. Kul att Taylor Stift fick ett pris, lyssnar nu på henne på youtoube så söt video, eller hur? :)




090917



Godmorgon godmorgon!

Har precis fått i mig lite frukost, ska nämligen ner på stan snart för att möta upp Matilda, det vart ju inget igår. Men idag så blir det av. Ska ju lämna henne saker som jag har haft sen ifredags. Blir väl att ta en fika också när stan öppnar (stan öppnar 10.00, jag ska möta henne 09.459) det blir säkert bra. Hon har en lång hålltimme så hon börjar inte förens halv ett igen, skööönt! :) men nu ska jag gå.

Denna låt passar så bra in så här på morgon kvisten.
skriver mera senare idag

Puss!


:)



090916 - Bilder på badrummet.



Hellu igen!

Vi har ju ett litet projekt här hemma, vi ska göra om badrummet som jag har skrivit i ett annant inlägg. Så nu är äntligen väggen färdig med den nya färgen, så jag tänkte visa hur det såg ut innan och hur det ser ut idag. Vi har kommit långt nu är det bara mecka med skåperna, och hyllorna som är kvar.

Här är hur såg väggen såg ut innan och hur den ser ut nu, ni får själv avgöra vad ni tycker är snyggast :) Ni får även se hur hela badrummet sen när allt är färdigt :)


Innan:
 

Nu:

Tycker det vart skit snyggt :D


090916




Hellu!

now i am back, har precis satt på tredje tvätten för idag. Så mycket skitig tvätt så det inte är sant.
Har nyligen också ätit taco med min syrra, o hennes pojkvän. MUMS, så nu står man sig för kvällen. Nu blir det väl att sätta sig och läsa lite bloggar, alltid kul o läsa.. :) senare ikväll så blir det väl att sätta sig framför tv:n och kolla på idol, det är så kul, så rolig jury :)

Föresten vet ni hur man lägger upp klipp ifrån youtube?
skulle vara jätte glad om jag fick lära mig att lägga upp!


Pusspuss!



090916 - Uppdaterd




Hej igen!

Det vart inget stan med Matilda hon ringde mig för en stund sedan och berättade att hon hade gått hem ifrån skolanör att hon hade ont i huvudet och var jätte seg. Så vi ska försöka ses imorgon iställt hoppas jag. Så istälelt så tänkte jag diska lite i köket och sedan sätta på en tvätt.. det är ju nödvändigt också

Hörs senare!

Puss!




090916


Godmorgon!

Sitter och lyssnar på Katy Perry - Thinking of you, så bra låt. Satt också precis och åt lite frukost. Ska väl snart hoppa in i duschen. Ska nämligen dra ner till stan och träffa Matilda. Ska lämna tillbaka hennes saker som ajg fick med mig i fredags, hennes top, kamera, lite pengar för drickat, örhänge och sånt där :) känner mig lite piggare idag faktiskt. Men är fortfarande lite snorrig i näsan dock... Men får se om det inte blir värre nu efter denna dag.
Men det får vi se.

Nu ska jag springa in i duschen
Hejsvej!



090915

Hejhej!

Har ingen ork att skriva något idag, eftersom jag känner mig hängig :( inte bra.
så jag bjuder på några fina bilder jag tog i somras.











090914

Hejhej

Har inget vettigt och säga idag, så jag lägger upp en liten vimmel bild ifrån ottens hemsida.
HAHA, så sjukt ful :P



Hanna, Nelly and me


090913



Satt percis och kollade på en film jag nyligen laddat ner, kärlek.3000 hette den. En svensk film. Inte den bästa filmen jag har sätt, sämsta skådisarna och utlänning hade en äcklig röst. ^^ men det är ju upp var och en vad ni tycker. Tänk hur världen skulle se ut om alla tyckte samma, gillade samma? det skulle inte bli roligt i längden, eller hur? aja det var ingen film för mig direkt, finns bättre filmer som är mycket mycket bättre. Men alla filmer kan ju inte vara bra. Men nu ska jag dra mig.

Godnatt!




090913



Hej igen, sitter och lyssnar på lite på musik o här är några som spelas om och om igen.

Lars winnerbäck feat Lisa Ekdahl - Tvivel
Edward Maya ft Alica - Stero love
Eva Simons - Silly Boy
Pitbull - Hotell room
Erik Linder - ingen kan älska som vi


Du är så sööööt I MINA ÖGON :)! <3




090913



Hejsvej!

Har nyligen ätit lövbiff med pomme o sallad och vitlöksmör, mums! annars idag så har faktiskt inte gjort så mycket. Eller jo, hjälpte pappa tömma skåpet i ena badrummet. Vi ska nämligen göra om badrummet lite, måla om, byta skåp, tvättbänk m.m. Ja så det är ju en del som måste fixa innan allt är klart. Men idag så tog vi bort tvättbänken och skåpet, så lite har vi ju hunnit med idag.

Ska bli spännande och se hur allt blir sen när allt är klart. Annars så finns det väl inget mer och säga. Blir väl och ta det lungt hela kvällen, kanske slår på trean sedan och kolla på "ensam mamma söker" men får se!

kommer upp lite bilder senare, när jag orkar hämta sladden och kameran...

Pusspuss!




090912



Hellu Hellu!

Sitter här och lyssnar på lite musik "Lars Winnerbäck - Tvivel" så jävla skön låt. Kan höra den om och om igen. Första gången var igår hemma hos Matilda. Var nämligen med henne igår. Vi träffade i går på stan. För vi skulle köpa fri biljett till OTTEN och så fixade en kompis till henne en platta till henne. Sen så satte vi oss på fräcka fröken och satt och snackade lite. Sen så kom även Hanna dit, var roligt att få träffa henne igen.

Sen så tog jag & Matilda bussen hem till och umgicks lite. Hon sminkade mig lite och så och så valade vi ut kläder vi skulle ha till kvällen. Sen efter några timmar så gick vi ner till och beställde pizza/rulle. Sen efter ett tag när vi pecis öppnat en öl så kom Matildas pojkvän och därefter Nelly. Vi skulle försöka få in henne på krogen och det gick prima. Hon kom in :D roligt, träffade massor med goingar :)



Några pic´s från dagen:




















Avslutar med denna bild.


090911



godmorgon allesammans!

Har nyligen gått upp, ska snart gå till badrummet och borsta gaddarna för att sen bege mig till folkparken ska möta upp min systeryster där. Vi ska gå runt strömmen på hennes lunch rast som är 1 timme. Skönt att få äntligen komma ut och göra nått som är bra. Ska gå dit kvart i 10 i. Hon slutar kvart över så.

Men nu ska jag gå, skriver mera senare idag..
puss!





-------------------------------------------




090910



Hellu Hellu!

Satt precis och kollade på ett klipp ut idol som var igår. När var några killar som lurade juryn så totalt. HAHA, får ett gott skratt när jag kollar på klippet på tv4., haha. Jag förstog faktiskt att det var ett skämt. Eftersom ena killen hade en tv-spels gitarr, haha...sjukt kul..... Det roliga med alla dom här adition är att man ser alla pajasar som verkligen tror att dom kan sjunga :P undrar omd et blir mer sånt om några minuter, hehe!

Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket, klippt gräset, glott på tv och så har jag faktiskt legat och solat : jätte skönt, ska nog sola ett tag imorgon med. Man ska ju passa på när det är 20 +. Det ska ju bli sämre i helgen tror jag kan bli bara 15 grader. Är avis på mamma & Lena eftersom dom ska åka ner till Spanien ikväll. De ska åka buss dit. Så bussen går ungefär kvart över elva eller nåt. Är inte riktigt hundra på tiden. Me sent blir det ialalfall. Så de kommer hem   den 21:e.

Men nu ska jag sätta mig vid tv:n och kolla på idol 2009
puss!


Fick ni ett gott skratt? ;)


090909



Hejsan!

Sitter just nu och lyssnar på TAKIDA - As you die, deras nya låt. En vädligt bra låt tycker jag. Annars så sitter jag och skriver med lite folk på msn. Finns inte så mycket annat o göra förtillfällett. Finns inte så mycket att skriva om. Föresten så såg jag ett klipp igår på Lady Gaga, att hon tydligen har en snopp? är det sant eller vill hon bara ha mer uppmärksamhet än vad hon  redan har? Lixom det hon liknar ju en tjej, jag som har sätt henne live också. det syns ju inget där.! skumt skumt....




Lite fakta om henne:

Stefani Joanne Angelina Germanotta (mer känd under artistnamnet Lady Gaga)[2], född 28 mars 1986 i Yonkers, New York i en Italiensk-amerikansk familj, är en amerikansk sångerska och låtskrivare som bland annat har gjort låtar till Pussycat Dolls, Akon och Britney Spears. I juni 2008 släppte hon sin första singel Just Dance. I september samma år så släppte hon sitt debutalbum The Fame. Hon var med i TV-programmet Sommarkrysset 2008, då fortfarande relativt okänd. Ett år senare, den 2 augusti 2009, uppträdde hon åter på Gröna Lunds scen med sin turné The Fame Ball Tour och lockade en rekordpublik på över 22.000 personer.



090908



Hejsan!

Sitter och lyssnar på Aqua - Back in 80is. Dom är tillbaka nu, efter några år. Annars så väntar jag på att första avsnittet av IDOL 2009 ska börja, det börjar nämligen idag, kl 20.00. Ska bli kul att de drar igång igen, eller vad tycker ni? annars idag så har jag vart på stan med mamma, vi luchade på matkomaniet och sedan så drog vi till en frisör. För mamma skulle klippa sig. Jätte fint vart det, en riktigt tuff frisyr.

Sen tidigare idag så var det 2 unga tekniker som byte fjärrvärme idag, så de kom och fixa redan vid halv åtta tiden. Så jag var tvungen att sova i mitt gamla rum, på vinden. Det funkar ju det med. Men idag så blir det att sova här nere i källaren :) skönt.


Men nu ska jag sätta punkt, skriver mera imorgon, puss!




090907 - UPPDATERING














Ja mina dagar i bilder, dock så vart sockerkakan misslyckad, första gången jag misslyckas :O den vart kladdig o grejer.... nästa tur nästa gång. :)

Sätter punkt för ikväll, skriver mera imorgon.
Puss

Erik linder - ingen kan älska som vi



090907


Godomorgon bloggen!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra bra. Lite seg bara. Har precis skrivut ut ett äppelkaks recept. Eftersom inte vädret är det bästa så tänkte jag baka faktiskt. Mamma kom hem massor av äpplen igår från mormor och morfar i Västerås. Så jag tänkte att jag kunde ta några av dem (: bra att det blir andvänt.

tänkte ta lite bilder, lägger in dom här senare.
Puss!



090906 - Uppdatering



Hej!
Nu är man tillbaka igen, har precis sätt klart på Ensam mamma söker, på trean. Det har ju dragit igång igen. Den här gången är det ju 2 st ifrån Norrköping också. Lite fränt. Dock ingen man känner igen :P. Aja innan jag kollade på det så var jag ju hemma hos min kusin vitamin. Var kul att träffa alla igen. Så sällan man träffar dom. Så det är alltid kul speciellt nu när min ena kusin väntar sitt andra barn. Magen är så stor nu. Förlossningsdagen berkänas vara nästa vecka, ska bli spännanade. Dock vet vi ju redan vilket kön det kommer bara, en liten pojke :) kul att släkten ökar. Kul att Sanna också var där med Robin & Lena. Vart bjuda på kakor, bullar och en marängtårta, hur gott som helst! :D me like. Den försvann ganska snabbt..

Nu har jag inget mer att tilläga. Så nu ska jag lägga in bilderna från idag och sedan lägga upp igen.
Vi hörs imorgon, puss!










090906



Hejsan Hejsan!

Har precis satt mig här, har nyligen vart uppe i köket och diskat. Så nu ser det något bättre ut trivsammare. Annars idag så har jag faktiskt tagit migi  kragen och damsugit och tvättat golvet här nere i källaren. Så nu är det snyggt och rent överallt. Ska snart börja iordning mig lite, ska nämlingen på kalas hos kusinvitamin som blir 16 år idag. Börjar bli en stor flicka nu! Blir väl att äta lite skit och umgås lite. får se om jag tar några bilder. Men det är väl sånt som märks...

Nu ska jag kila, uppdaterar mer senare!
puss!


Jag & Linda i Thailand -08


090905 - Party bilder - o9

Så nu till detta år -09 Året harju inte tagit slut än så det lär ju bli ännu mer bilder :)
Men några bilder har jag ju skrapat ihop!

































































090905 - Partybilder - o8

Nu kommer det lite av 2008 party pic`S
Funny times också!


























































































090905 - Festbilder - 07

Har ingenting att skriva så lägger in lite fest bilder bara för att.
Från 2007 - 2009 Skriver mera imorgon!
Puss!


Festbilder ifrån -07












































































































































































































Så det var alla fest bilder ifrån - o7. Vilka roliga minnen man har! :)
nu är dags för -o8 bilder! 



090903




Hejsan

Är väldigt trött nu, har egetligen ingen lust att skriva något idag. Men ska försöka få ihop några rader iallafall. Just nu så sitter jag och försöker vara social mot grabbarna på msn. Annars idag så har jag vart på stan med AnnaT. Hon hängde med mig till ungdomshälsan för att jag skulle hämta upp p-piller. Sen så gick vi till banken för ajg skulle sätta in pengarna från skatteverket, 600 kr. Sen så kollde vi lite i affärerna. Tog några bilder men som jag sa igår så har min kabeln till datorn försvunnit på något konstigt sätt...den måste ju finnas något stanns. Är väl jag som inte letar ordentligt..

Men nu ska jag gå, pusspuss!



090902 - UPPDATERING





Nu är jag tillbaka igen efter dagens händelser. Det var jätte kul att hänga med Matilda ut till "sin" häst idag. Roger som då hästen heter var jätte söt och snäll. Men kanske lite lös i magen? :P ^^ hehe. Fick se på när hon red hästen som tog kort på. Ska lägga upp vissa utav dom bilderna när jag har hittat min förbannade kabel. Den är borta :s skumt skumt.  Men den kommer väl fram så smånigom. Aja stallet log ialalfall vid Eksund vid Borgens kyrka. Stor och fint stall. Vart överaskad att Jessica jobbar där :) aja vi drog väl därifrån vid tjugo över fyra för Matilda var tvungen att dra hem och fixa sig för att bege sig till stan för att kolla på film med Nelly. Smygkolla på Isprinsessan eller var den nu hette.

Men nu ska jag nog gå upp o borsta tänderna, o senda gå & lägga mig. ska nämligen upp tidigt imorgon.
Pusspuss!




090902



Godmorgon allesammans!

Sitter just nu på min far dator och skriver lite mera några personer på msn och är inloggad på bilddagboken. Sitter också och äta flingor med mjölk. Ska snart sätta på en rena kläder och bortsta gaddarna och fixa mig lite. Ska nämligen dra in till stan snart ungefär vid kvart över 1. Ska hänga med Matilda till stallet, kan vara skönt. Bättre än att sitta hemma en heldag. Blir väl att ta med mig kameran så det kommer nog bli några bilder som jag sedan kan lägga upp här.

Men nu ska jag kila uppdaterar senare!
Ha en bra dag!
puss!



090901


Hellu Hellu!

Och så var det 1 September, och vi går mot mörkare tider. Tiden går så himla fort tycker jag, någon mer än jag som tycker det? det har sina fördelar och nackdelar med hösten och sommaren. Visst kan det vara mysigt när det är blir mörkt och lite kylligare, man är mer inomhus och kollar på film och bara myser med massor av ljus. Men de har sina nackdelar också. Man känner sig så ensam i mörket och det är så kallt sen när man går in i vintermånderna. Då vill man helst åka tillbaka till värmen, jag är så ialalfall.  Nu är det bara och längta till våren & sommaren igen. Fast ifos det kan ju fortfarande bli över 20 grader som idag exempel, drog ut och solade på altanen i ca 1 timme och det var 24 grader!

Men dock så ska det bli "kallare" kallare kan man ju inte kalla att det blir. Men lite svalare om man säger så ungefär 15 grader. Så länge det är över 10 plus så är det inte så kallt. Men det kommer ju bli kylligare och kylligare. Längtar faktiskt tiill december måndad då det är första advent, lucia, julafton, & nyår! det är så mys! hoppas på en vit vinter i år iallafal så jag kan ta vinter bilder med mina superduper bra kamera :D och häromdagen så pratade Anna om att vi skulle göra snögubbe & snölykta :D snacka om lite tidigt att prata om det men ändo :) kom som en bra idé!

Aja annars idag så har jag faktiskt inte gjort ett skit, suttit här, solat som sagt. Börjar bli riktigt tråkigt att inte ha något att sysselsätta sig med. Alla andra jobbar, el går i skolan. Det börjar bli långt tråkigt, jag som tycker om att vara ute och träffa folk, men jag ska ju träffa han från arbetsförmedlingen den 25 september så jag får hoppas att jag får jobba då. Men nyss så kollade jag och Anna på Lotta på bråkmakargatan och åt popcorn :) hehe, den ungen alltså :P den är ganska rolig :p

men nu ska jag gå, pusspuss!