Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 98, Skoldags!




18.05
Hejsan!
sitter här och lyssnar på  Paul Wall - Oh girl, håller på att av en ren nyfikenhet kolla på de skivor jag har bränt med låtar (: så himla kul, har skivor med bara bilder också, men de har jag redan på datorn, så det är ju inte lika spännande. Annars så gör jag inte så mycket, förutom att jag hostar hela jäkla tiden, så idag var jag hemma ifrån praktiken igen. Hoppas att dom inte är sura på mig bara dom på praktiken alltså. Hoppas att de fick mitt sms meddelande igår. Men  återstår att se på tisdag vad de säger.

Vad har jag sysslat med idag då då? inte ett skit faktiskt, kollat på tv, suttit vid fars data och laddat hem låtar från Lene Marlin (: sen så ville mamma att jag skulle fixa i köket, eftersom hon inte heller mår så bra, och inte Anna heller, så här hemma är det rena rama sjukstugan för tillfället. Aja när jag hade diskat och gjort snyggt, så kom vart jag sugen på att göra en fruktsallad med vaniljvisp, enkelt och gått :) så det fick det bli, mums!


Äpple, päron, banan & apelsin (:

och imorgon är det fredag då ska jag till skolan, ska bli skönt att träffa alla igen, har ju vart rätt dött att bara vara hemma. så imorgon ska jag dit är ju rätt så kort dag ändo (: börjar kvart i nio till tjugo över ett, då blir det att dra hem direkt, duscha sen så ska jag förhoppnugnsvis träffa Emma :) vi ska mysa lite hemma hos henne och Björna på den gamla goda tiden :D vart inte att träffa Jonas imorgon, vi ska ses på lördag istället :) mys! bättre att se då tyckeer vi, eftersom han ska upp tidigt på lördagen, han ska ut till skogfan :) men om det inte blir något att se överhuvudtaget så ska jag ut på krogen - OTTEN (: hihi, de har ju renoverat :) kul!



men nu ska jag gå, puss!





Dag 97. Skoldags!



20.23
Gokväll!

Nu är jag här igen, sitter och lyssnar på Lene Marlin - The way we are på spotify. Lene Marlin är så bra, hon sjunger så fint och har gjort många fina låtar:

Det är är:
Sitting down here
A Place Nearby
The way we are
How Would it be?
I Wish could
Another day
Unforgivable Sinner
Where am Headed
Maybe I go
What if

Dom är så himlans bra! :)

Annars för övrigt så kollade jag precis lite på Semestersvenskar, det håller på fortfatande men jag orkar inte kolla på hela avsinttet :P sitter hellre här och lyssnar på musik och skriva av mig här. De slutar ju ändo om 29 minuter om det skall vara exakt. Vad har jag annars gjort idag? jo jag har legat framför tv:n idag, jag har blivit förskyld :/ jobbigt speciellt med den hostan jag har. Så var hemma ifrån min praktik idag, lika bra eftersom det inte är så bra att stå i ett kök och bara hosta? så ska vara hemma imorgon också, och hoppas att hostan har blivit lite bättre tills på fredag, ska försöka gå till skolan då sen så ska jag förhoppningsvis träffa Jonas. Jan hörde av sig igår på min praktik på min fika rast " han skrev " hur är det fatt din klockjänta?" haha han är ju som han är! :) glad vart jag iallafall. så jag frågade honom om han ville ses på fredag lr lördag, och fredag passade bra, får se vad vi hittar på för nått. Hopas det blir av iallafall. För han verkar ju vara seriös när det gäller den biten.

Men men, vad ska man skriva nu då?  kommer inte på något att skriva :P hehe.  just det, om ni undrar varför jag skriver dag 97, skoldags jämt som rubrik är att jag vill veta hur många skoldagar man har gått från dagen vi började i augusti. Det är ju mitt sista skolår, när jag har tagit studenten så kommer jag inte skriva dag 535 lr nått :P hehe, jag längtar efter den dagen! då jag springer ut. Fick en glad överaskning att Sara ska springa ut med oss fastän hon inte går i samma skola som oss, hon går ju på komvux, så det ska bli kul (: föresten så har jag hittat en dö fin klänning vid polishuset (: måste spana in den någon dag (:

Men nu ska jag dra, puss!


Dag 95, Skoldags!



21.08
Godkväll!

Sitter här och lyssnar på Hannah Montahna, haha! vet inte varför jag lysssnar på just henne och förövrigt snackar jag med Erika, kul att snacka med henne när man har lite problem med killar och så :/ jag vet inte hur jag ska göra! ska väl försöka "skita" i honom och vänta om han hör av sig, annars så ska jag bara förtränga honom, lika bra! men nog om honom nu.

Satt precis och kollade på Bonde Söker Fru - Brölloppet. Undra om jag någonsin kommer få bära en bröllopsklänning? kommer jag någonsin bli lycklig? Hitta den rätta? det finns tusen frågor jag undrar, Hur det kommer se ut i framtiden?kommer jag alltid bo här i Norrköping? kommer jag ha egna barn? hmm jag vet ingenting. Jag vågar inte ens hoppas på något längre, är bara rädd att bli bortglömd och sviken, vi får se hur det blir.

aja annars idag då så har jag vart i skolan som vanligt och idag kom Claudio tillbaka till skolan, så kul :) har vart så tomt utan honom i klassen, lektionerna var väl som vanligt, förutom att jag och jenny sket i individuella valet, första gångne vi skiter i den. För den här gången skulle vi stå i skolans affär och leka expedig och kund, hur kul är det?  svin tråkigt! mycket roligare att hålla på med blommor :) hihih! så jag och jenny åkte hem till jenny för att jenny skulle lämna sin väska för att vi skulle på stan med Fiia :) kul att få träffa henne igen!  vi gick runt i affäerna och sen hamnade vi på donken ^^ Fia var hungrig, så jag o jenny köpte en varsin chockladmuffins! :D gott men så onyttigt, men gör nog inget, för jag ska ju träna imorgon :) skönt!

men nu ska jag gå, puss!


H.E.L.G



16.00
Hellu Hellu
Nu är jag här igen, efter 2 dagar frånvaro har lixom inte haft suget på att skriva något eller orket. Har egentligen ingen lust att skriva nu heller. Men gör det ändo eftersom jag inte har något annat för mig. Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik "tupthumping - Chumbawamba" den låten får mig att hoppas (: på allt. Annars så käkade jag lite nudlar nyss. Inte det godaste och mättigaste precis. Men vad ska man äta? finns typ ingenting hemma eller jo det finns. Men har ingen matlust fastän jag känner mig hungrig men men jag överlever!

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, kollat på Fucking Åmål på datorn, jag minns hur det var när man gick i sjuan.
Man sminkade sig jämt innan man skulle till skolan och discot på fredagarna :P hehe. Annars så har jag inte gjort så mycket, suttit här och snackat med Jonas över msn, men sade inte så mycket. Skickade en film på mig när sjöng "jimmy Jansson - flickan från det blå", men jag vet inte om han har kollat på den för han skulle hämta sin kompis och hitta på något, så får se om han tar upp det sen när vi snackar igen... :P vill så gärna veta vad han tyckte :D haha!

Vi träffades ju i fredags, han hämtade upp mig vid eneby centrum runt 20.00 med hans kompis förstås. För att bege oss mott fritidgården, vilket var Borgsmos fritidsgård. Först så var vi tvekade vi på att det var där men sen så hörde vi dunket från fritidsgården.  Så Jonas gick fram till några tjejer som stog utanför och rökte och de sa at det var där. Men va fan, det var ju bara massor med fjortisar :P haha ^^ så man kände ju sig något gammal :P hade förväntat mig något helt annat och det gjorde Jonas också, men vi stannade tills Anton & Affe hade sjunigt "Upp med handen" den var rätt så bra (: hihi! sen efter det så drog vi därifrån och åkte till mc dondlas,  fanns inget annat som var öppet (ville fika) men när vi kom dit så gick inte kaffemaskinen så vi drog till haga istället och satt där. Sen så vart klockan mycket och grabbarna var trötta så det skjutsade mig hem :) och förstås så kramades vi (: var en trevlig kväll iallafall. Undrar när vi ses nästa gång. Om det blir någon mer gång dvs? Jonas är j intresserad av en annan tjej också :/ så jag vet inte. Men men, låter hanta första steget. Vill ju inte bli sårad!

Men men ^^ snart så ska jag & syster spela monopol och titta på film (: tur att man syskon/vänner som får en på andra tankar. Men nu ska jag gå!

puss!



Dag 93, Skoldags!



20.55
Hellu Hellu.

Gör inte så mycket just nu sitter och tänker på J, hur jobbigt det är sakna honom, jag förstår inte ens varför jag tänker på honom precis hela tiden, och tom saknar honom? jag vill inte! För jag får inget tillbaka av det ändo. FAN! visst är jag glad över att jag tog chansen att träffa honom, men när man väl håller på att lära känna honom så blir nästan lite kär och då säger han att han bara vill vara kompis med mig efter allt det där som hände i lördags kväll. FAN jag hoppas inte att blir kär i honom på riktigt för då blir det bara jag som får lida :/ men vi ska ju ses imorgon iallafall (: om inget går fel dvs. Att det inte blir något med konserten, men men han är så jävla bra, även om vi inte känner varandra så känns det så bra, att han är den killen jag vill vara något mer än vän.. men får se hur det blir!  jag släpper inte honom i första taget.. Hellre umgås jag med honom som kompis än ingenting alls, men vi får se! det kanske inte ens är kärlek jag känner.

Mem men, vad har jag gjort idag då? jo jag vart på min praktik från 08.00-13.45 sen så har jag bara vart hemma och sen vid halv sju så vart det träning som gällde SPINNING/CORE, var väl inte det roligaste kanske, men man måste våga prova andra saker och imorgon så ska vi på LI/STYRKA och på söndag step, fan vad duktiga vi är! :D

men nu ska jag gå, skriver mera imorgon om jag hinner dvs ska killarna ska hämta upp mig vid 20.00 vid eneby centrum. Men jag vågar fan inte förvänta mig något.

Men godnatt!


Dag 92, Skoldags!


21:36
Hellu Hellu!
sitter och lyssnar på " Sanna Nilesen - I can Catch the monlight" på spotify och snackar med Jonas på msn. Snakar hur vi skall göra på fredag, vi ska ju ses då, han, jag & hans polare. Hoppas det blir kul. Aja annars så har Emma åkt för ens tund sedan, vi var hemma och körde monopol, kuul :)  fast det tog ett tag innan det "riktiga spelet" kom ihång, alltså att bygga hotel/hus., vi vet inte riktigt vem som vann, men jag tror det var Anna som gjorde det som vanligt :P höhö!



Dag 91, skoldags!



Hellu Hellu!
sitter och lyssnar på Cher - if i could turn back time, den är så bra tycker jag :) var svin länge sedan jag lyssnade på den.
Så passar på. Annars så har jag precis borstat tänderna och gjort rent toan så nu är det skapligt rent iallafall. Annars så har det väl inte hänt så mycket, Johan & Anna är på besök (som vanligt, känns det som) men gör inte mig något. 
Eftersom min bror fick körkort förra veckan så är han sugen på bil, självklart är han det. Skulle jag väl med vara när jag väl fick mitt körkort.

Aja annars idags å har jag vart på min praktik från 08.00 till 14.00 sen så gick jag hem och tömde diskmaskinen och sedan vilade mig lite, för att sedan åka till gymmet. Jag & syster skulle på LI passet, gud så kul det är! :D skönt att veta at man ska på såna pass varje tisdagar kl halv 5. Varje tisdag och på torsdag ska vi tillbaka fast då ska vi på SPINNING, så får se om vi kommer skriva upp där också? återstår att se! SPINNING är ju rätt så kul om man har bra kondition.

Men nu ska jag gå,Hoppas att denna vecka går fort iallafall, så man kan få lite helg. Då ska jag ju träffa Jonas & hans kompis. :) något ljust att se fram emot.


Dag 90


20.30
Hellu Hellu!
Sitter vid datorn, hur annars skulle jag kunna skriva här? aja sitter och lyssnar på Caramell - Ooa Oaa Hela natten. Så gammal, men så bra :) hihi så lätt att sjunga med. Annars gör jag fakttiskt inte så mycket, pratade med Jonas förut på sms, han frågade mig om jag ville gå på rappkonsert med honom och hans kompis på fredag och jag bara varför inte? jag ska vara glad över att hans ens vill träffa mig igen. Men återstår att se hur det blir, jag hoppas det blir av (: det är ju i Norrköping också, ska bli kul att träffa hans kompis också.

Men men annars idag så har jag vart i skolan, var väl precis som alla andra dagar, svenska, matte, boende - kött & ris.
Gick till mc för att käka lite med Jenny & Ida, senare dra till himmelstalunds - IV valet. Använde oss av en frigolitbit typ.
Kommer inte exakt vad det kallades men nått sånt var det.  Vi la olika blommor i den (: fint fint!

men nu ska jag gå, skriver mera imorgon!
kiss!


H.E.L.G

21:37
Hellu agian!
Kände för att skriva av mig lite, och då är det rätt ställe att göra det på, eller hur? ^^ hihi. Har precis tvättat av mig med Clerasil, ska snart ta ansiktkräm på ansiktet också så jag blir ännu fräschare. Annars så sitter jag vid msn och snackar med Jenny & Ida, vi har bestämt oss för att springa in på mc dondlas imorgon, innan Individuella valet, vi ska bara ta en hamburgare var (: bättre det än att ta pomme till och så är det mycket billigare.

Aja vad har hänt sedan jag satt här senast? jo jag har haft mensvärk som skrivet och så har jag käkat Annas nya maträtt som kom ifrån "vikväktarna" nyttigt och gott. Sen så har jag pratat lite med Jonas via sms (: han hittade filmen som vi skulle se igår, men han hittade den ju inte då, men imorse så hittade han den :P typiskt. Så vi ska se den vid något annat tillfälle :) mys! 

Nordman - Livet som en värsting
riktigt bra

Men nu ska jag smörja in ansiktet
Godnatt, skriver mera imorgon!



H.E.L.G



Hellu Hellu
Har inget annat för mig så jag tänkte skriva några rader här, sitter och lyssnar på massor med bra musik ifrån Spotify & så har mensvärken tagit över också, hatar mensvärk :| hungrig är jag också. Ingen bra dag idag med andra ord. Men men det går väl över snart när jag har fått i mig lite käk. Annars så gör jag ingenting, är lite halvt social på msn. Egentligen så har jag ingenting att berätta förutom att jag var med J igår, han kom och hämtade mig vid eneby centrum för att sedan åka hem till honom, i Katrineholm, vet ni vad ajg kände då? FAN vad skönt det var att okmma bort från Norrköping, så jävla skönt! när vi kom till honom så satte han igång med maten direkt, eftersom han var vrål hungrig, stackars :) det vart nudlar & kantareller med tomatsås (: hiih, sen nä vi hade käkat så glodde vi på film :) mys!  kollade på Peter  pan den otäcknade och sedan en tecknad film basead på Hitta Nemo, men den filmen kollade vi inte  riktigt mycket på :):) hihi, (a) 
 
sen så körde han hem mig ungefär 00.00 (: hade inget emot att få umgås med honom lite längre, men han skulle ju upp tidigt, kommer inte ihåg vad han skulle göra, Jobba hos hans farmor? hihi. något sådant var det iallafall.. Men men hoppas vi ses mer! <3



Dag 89



Hellu Hellu!
blir ett hastigt inlägg ska nämligen hem till Emma & Björn snart, ska bara ta ut pengar först. Vi ska bara förfesta hpos dom sen så kommer Björna och hämtar upp oss, mig, Matilda & Emma eftersom vi ska på fest ute i Reymyre! ska tydligen vara en villa fest där, så ska bli skönt att komma bort lite... ska försöka ta bilder som jag sedan kommer att lägga här uppe :)

Ha en bra fredag allihopa!
Puss!

ps, vad kallt det är ds








Dag 87

Tid:  21.34
Datum: 14 jan

Hellu Hellu!
har precis kollat lite på "made in sweden" med idoljuryn, kul att se hur dem jobbar på riktigt, och vart flott hus Anders bor i. Sånt hus skulle man inte tacka ner till. Annars så var Johan & Anna här förut vi fikade och gratta johan för körkoret :) så kul! äntligen, efter allt slit. Aja annars idag så har jag vart på min praktik från 08.o00 till kvart i två, då gick jag hem för att hämta pengar & sminka mig lite, skulle nämligen till stan för att träffa Matilda, halv 4 och även Emma. Vi stack till Coffie House och fikade, och snackade om kryssningen bl:a (: och att vi ska festa i Rejmyre på fredag tsm med Björna och hans kompisar, ska bli kul, jag hoppas det iallafall :)

blir inte så långt inlägg idag, är trött.
skriver mera imorgon, puss!


Dag 86


21.25
Hellu agian
Nu är jag tillbaka igen, har precis kollat på lite film när vi var i motala för ett antal år sedan, det var min familj, Annikas, Thomas och Lenas. med andra ord mina kusiner. Var kul at se för den tiden hade vi ju våran buss :D jag saknar den! tänk vad kul det skulle vara om man var ett gäng kompisar och ville ut och campa i några dagar, och till och med bila ner i euorpa, festa gärnet :D det gjorde ju min far, och hans fotbolls kompisar, vill med! :D de åkte bland annat till italy och tysklan m.m. :) ge mig en buss med kök och nio sovplatser? :D snälla? ^^

Aja jag skrev ju tidigare att jag, Anna & Josan skulle på Li passet, och fan vad roligt det var :) snacka om att man vart svettig, men det är ju bara mänsligt ;) vi tyckte det var så kul att vi skrev upp oss nästa vecka, på samma pass. plus ett annat pass på måndag :) så nu blir det träna 2 gånger i veckan nästa vecka, i like!


Dag 86

Tid: 14.38
Datum: 13 jan

Hellu Hellu
Här var det fanska dålig uppdatering ja, men rent ut sagt så har jag inte orkat skriva något, har känt mig så slö. Men eftersom jag sitter vid datorn och inte har något att göra så pasar jag på att uppdatera. Har inte vart hemma så länge faktikst, kom hem för ca 20 minuter sedan från min praktik och där har dete inte hänt så mycket. Samma saker varje gång. Funderar faktiskt på att göra en fruktsallad snart. Sen lite senare vid 17.00 så ska jag, Anna & Jossan dra och träna, Jossan ska nämligen börja träna med oss :) ska bli kul (: och idag skulle vi på något pass också, kommer inte ihåg vad det fär pass.

Annars så kan jag skriva lite kort om mina dagar när jag inte har skrivit något

Fredags: Promenerade till skolan, åt kebebrulle, drog till Matilda där Natha var, drack lite  sen så mötte vi Martin & Jossan för att dra till Pilas kompis i haga, där det var lite "fest"

Lördags: gick till stan för att träffa Jonas :), vi fikade på Skaferiet, och sen så gick vi upp till affärerna och köpte present
sen llite senare så kökade vi på Coffiehouse, träffade Tarro utanför :) sen lite senare på kvällen så kom Emma hit, vi köpte läsk och naturgodis, och kollade på High School 1 och halva 2an sden så kollade vi på gamla bilder :)

Söndags: Jag och pappa gick och sjöng för mamma eftersom hon fyllde 47 år, jag bakade sockerkaka, sen liote senare så kom johan. Anna & syster vi åt tårta och mös

Måndags: skola, individuella valet, gjorde en tulpanbukett, Mormor ringde och sa att mormor låg på sjuhusety pga hjärtat
men inte så allvarligt :), jag, mamma, pappa & Anna kollade på resan till Italy :D <3 Johan & anna kom senare för att fika lite. Sen så körde jag och Anna monopool.

YES här lite kort iallafall vad jag har sysslat med, men nu fruktsallad!
puss!


Dag 83, Skoldags!

Tid: 22.12
Datum: 8 jan

Hellu Hellu!
Blir inget långvarigt inlägg ikväll, känner att jag inte orkar skriva så långt inlägg. Men men, har precis kollat på kanl 4 fakta. Det var personer som ville operera sitt ansikte, bröst m.m. Kul att se förändringar och man själv sugen på att opera sig, men vågar riskera att få sjukdomar, infektioner? skulle inte tro det. Många av alla sveriges kändisar har ju haft silikon bröst men sen genom tiderna så vill dom ta operera så dom blir mindre, kolla på Carolina Gynning, hon har ju haft det och hon tog bort, jag tror man kommer ångra sig genom tiden och då har man slängt pengarna i sjön.Iallafall vad jag ser på det.

Aja nog om det, idag har ju skolan dragit igång igen, fast praktik för min del. Fick göra som vanligt, grilla, packa sallad, märka m.m. Skönt att vardagen är igång igen och imorgon så ska jag till skolan, ska bli kul att träffa alla igen, slutar kvart över ett, vilken bra start ;) hehe

men nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig, tänkte faktiskt gå till skolan imorgon :) eftersom det inte vart någon träning för mig och Anna ikväll, båda orkade inte, så imorgon efter skolan så blir det att dra dit och bränna kalorier :)

Godnatt!


Jullov

Tid: 21.44
Datum: 7 jan

Hellu!

kom precis in till datorn, har vart uppe i vardagsrummet med mamma, vi har kollat på Gramisgalan och sen så började vi helt plötsligt prata om att göra en eurotrip i sommar :D istället för att jag, Anna & mamam ska åka till Grekland. Så istället så tar vi bilen o bilar ner till Italy (: man tjänar mer på det, man ser mer! skulle vara apkul.

Annars idag så har jag och syster gymmat på Athena igen, fy fan vad vi är bra! :) och imorgon så ska vi på step mix, har aldrig prövat det så det ska bli kul att se vad är för något. Sen så kom farsan och hämtade oss och då åkte vi hem hit, och lagade mat, vart gratäng låda med bacon, gott!  (: så så har min dag sett ut... och nu ska jag göra mig iordning för sängen, skoldags imorgoon ju - fast jag har ju praktik så praktik är det för min del, ska bli skönt att sparka igång den riktiga vardagen igen.

men nu hejdå
:)



Jullov

Tid: 23.20
Datum: 6 jan

Hellu Hellu!
Sitter här och är något orolig för att jag kanske kommer förlora flera 100 på min telefon räkning. Var något skumt nummer som ringde mig förut, och jag hade ingen aning om att tidnignarna varnade för detta nummer. Var Jossan som skrämde upp mig förut, eftersom hon kände igen det nummret såklart jag tror att det är vanligt nummer med en person som bara vill skoj ringa eftersom det aldrig ringer någon på min mobil så ofta. Men jävligt obehagligt jag vill ju inte betala onödiga pengar!! :/ men får väl se hur min räkning ser ut sen, slutet av månaden.

Aja som sagt jag var hemma hos Jossan förut, vi möttes sista hållplatsen vid vidablick, vi var ute och gick och pratade lite. Sen så gick vi hem till Jossan, eftersom vi var i hennes trakter, jag har ju aldrig vart i hennes & Martin lägenhet. Så vi satte oss vid vardagsrummet och kollade på tv, Top Model m.m, trevligt att bara umgås :)

Men nu ska jag gå, ska lägga mig skapligt tidigt idag, är ju skola i övermorgon, ÅNGEST :(
kram på er!


Jullov

Datum: 5 jan
Tid: 22.31

Hellu Hellu
Satt precis och lyssna på Gwen Stefani - Richi girl på SPOTIFY och så sitter jag och snackar med en ifrån Katrineholm, trevligt (: annars så pusslar jag för fullt :P går framåt och baka nästan. Som vanligt så har jag ingenting roligt att berätta. Men tidigare idag så var jag & Anna och tränade på Ahena, känner img så duktig! (a) vill verkligen komma in i träningen nu, vilket känns kanon, får se när vi sticker ditt igen. De har ju stängt imorgon pga trettondagen" så kanske på onsdag får det bli i sånnafall. Aja sen så kom morsan och hämtade oss, då drog vin till stan direkt, vi skulle kolla efter en vinterjacka till Anna, men vi hittade ingen snygg, men jag däremot passa på att köpa Make up Store - Face mist." vilket är bra!


men nu ska jag gå, två dagar kvar till "jobbet! och skolan igen, känner ångest. Men ska bli skönt att komma in i vardagen igen :) och föresten imorgon så kanske jag ska träffa Jossan :) <3


hejhej



Jullov

Tid: 23.30
Datum: 4 Jan


Hellu Hellu
Såg precis klart på en thriller på kanal 4, vilket skumt slut alltså, gillar inte såna filmer egentligen. Men men egentligen så har jag ingenting att skriva om idag, inget speciellt har hänt. Har bara vart hemma idag tagit det lungt. Pusslat med syster, och så kom bror & Anna på besök, vi skulel bjuda på julbord, eftersom både syster & bror, var sugna på julbord ,eftersom vi dom bara fick äta julmat på julafton...så så fick det bli. Men nu ska jag gå.

Godnatt
föresten shit vad kallt det är ute 18 minus :O o


jullov

Tid: 16:42
Datum: 2 janurari 2009

Hejsan på er!
Sitter och gör ingenting just nu, sitter och pratar med Anna på ms pratar om hur det är att ha ryggont. Eftersom inte min rygg har gått över ännu, vilket är svin jobbigt. Det gör ont vad man än gör :/ hon rekomederade att man kunde använda tigerbalsam får väl pröva det om det inte går över. Men jag tycker att man inte ska behöva andvända det, det ska gå över av sig själv. Men vi får se!

Aja blir nog bara att vara hemma ikväll, visst att det är fredag, men jag känner faktiskt inget partysug. Känner inget behov av det längre. Förr så var skit sugen på att festa, drog jämt och festa på fredagar. Kan säga att 2008 var ett party år. Men fest sugen kommer väl tillbaka när både Jossan & Matilda fyller 18 (: då kanske man blir sugen igen. För man kan ju dra ut på krogen när man inte är 18, som ni kanske vet? ;) visst har jag många att festa med nu, men man ska ju festa tsm med dom man litar på, right? :)  och inte nog med det, jag blir 20 nästa år, hörde ni'? 20 ÅR!! förstår inte vart tiden har  tagit vägen, men systemet är det enda att hurra för. Behöver man inte tjata på sina kompisar/familj att köpa ut. Förr innan man var 18 så kommer jag ihåg att man alltid ringde spritgubben & ölgubbern. Men nu behöver man inte ens göra det :) vilket är skönt. (: men vi får se vad som händer på min födelsedag jag & matilda pratade något om att hyra en lokal (: men då är väl läge att börja kolla vart det finns lediga lokaler och priset..? återstår att se!

Men nu ska jag gå..
Puss!



Jullov

Tid: 21.00
Datum: 1 Jan 2009
NYÅRSDAGEN!

Hej alla!
Så blir det första inlägget för i år då, om några dagar så har jag haft min blogg i ett år :) gud så tiden går snabbt. Tänkte inte göra dettta inlägg så långt. Idag så har jag bara vart hemma och tyckt synd om mig själv eller tycker fortfarande det. Har svin ont i ryggen :| vet inte varför. Började inatt innan jag skulle gå och lägga mig, kom ju hem ungefär halv 3 och så har ryggen forsatt att värka. Så jag har inte kunnat gjort så mycket, vart mest sittandes här. Jag hoppas att det känns bättre imorgon, för vem vill ha en rygg som "hugger"? inte jag iallafall :(. aja finns inte så mycket jag kan göra än att vänta och hoppas på det bästa....

Men nu ska jag prata om mina smärtor inte, utan nyårsafton det började med att jag o pappa hämtade upp Emma ungefär vid halv sex för att åka hem till Matlda i ektorp. När vi kom dit så hade hon gjort värsta mysiga. Dukat fint, med guld serpentiner och gjort ägghalvor med skagegörna på och till det så vart det självklart champange. Och sen så bjöd hon oss på tacos, vilket kalas vi hde kommit till. Sen efter det så började vi fixa ordning oss och sen började dricka, och dansa och så vidare, pratade ut om alla problem, vilket känns skönt. Sen så när klocksn var 10 i 10 så tog vi bussen ner till stan och då var vi tvungen att splittras, jag&Emma skulle til Deli där Björna och m,fl var och Matilda skulle dra till någon killkompis vid badhuset, right? aja när jga & Emma kom till deli så var hela kalaset redan börjat. Mågna dansade på bordet m.m, såklart under kvällen så skulle det försås bli bråk. Men inget långvarigt bråk, men ändo. De lungnade ner sig som tur var (: jag, Emma, Björna & jimmy tog taxin hem ungefär vid kvart över två.



NYÅR! (: