Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

H.E.L.G

Tid: 17.05
Datum: 30 Nov
Första Advent.


Hellu!
Gud så fort tiden går egentligen,det är redan 30 november & Advent. Men det är ju mys iofs :) snart kommer Anna & Johan hit vi ska äta mat, & sen "fira"advent med Annas Saffrans kaka :) mys! annars så finns det typ ingenting och berätta. ´Är ledig imorgon,eftersom det var öppethus igår, skönt! men nu ska jag lägga in bilderna ifrån igår & ifredags
Bye!







Lördag - Öppethus.



Fredag - Deli.




Dag 67, Skoldags!

Tid: 11.49
Datum: 28 Nov

Hejsan Hejsan!
Sitter just nu i skolan med några i skolan, ska snart ha idrott om ca en halvtimme. Vi skulle göra nått med styrka idag hörde jag av Bush. Sen så ska jag hem en sväng sedan träffa Emma :) vid halv 4. Ska försöka hitta någon present till Stina som sagt (förra inlägget) funderar på att köpa en näs pircing också :) skönt med fredag idag iallafall :)


men nu ska jag dra, puss!
skriver mera senare!





Dag 66, Skoldags!

Tid: 22:03
Datum: 27 Nov

Godkväll!
Kom precos ut ifrån en varm dusch, ska väl snart gå & göra mig redo för sängen, annars så gör jag inte så mycket förutom att jag och mamma såg precis klart på "mamma Mia" som jag köpte idag med Jossan & Emma. Var nämligen med dom på stan förut, mötte dom vid halv 4. Kollade lite i affärerna sen så beslöt vi oss för att överaska Matilda genom att dra till henne öppethus på De Geer. Men när vi väl var där så var inte ens Matilda där, hennes mentor eller lärare vet inte rikigt vad det var, men skitsamma hon sa att hon skulle komma vid kvart över 5, och då var kl halv 5. Så vi fick sitta & vänta i trappuppgången i cam 45 min. Men hon kom till slut :) snacka om att hon vart glad att se oss där, länge sen vi 4 sågs sådär!

aja annars idag så har jag haft praktik 08.00 till 13.45, kan inte klaga på tiderna, jättebra med andra ord! :) om man jämför med ÖB´s tider. Men då fick jag sov morgon :)


men nu ska jag dra
GODNATT!


& imorgon är det fredag och då innebär det att:
08:45 - 13:15 gå till skolan.
15:30 möta upp med Emma (försök hitta en present till Stina. [v]

Sen lite senare varm smörgås tårta och glo på idol (:
MYS!



Dag 65, Skoldags!

Tid: 21:09
Datum: 26 November

Hello Hello!
Gör inte så värst mycket just nu, sitter och kollat halft på efterlyst och sitter och snackar med Emma på msn, hon frågade just om jag ville komma hem till henne och Björna på fredag, vi skulle nämligen göra smörgås tårta och sen glo på idol  kan vara mys :)

Aja förut så satt jag och kollade på youtube glodde på "shebang" deras låtar är så braa! förstår inte hur de kan bli så bra efter att inte har lyssnat på dom efter några år.  Härär några av de som jag tycker är bra:

Romeo
Crash
Sk8terboy
Punkrocker
<3



Annars idag så träffade jag Kristian, kom till honom ungefär vid  halv 5, då gjorde vi spagetti och köttfärsås :) sen så satt vi mest vid tv:n och pratade (: mys! skulle ha viljat ha stannat längre, men han skulle hjälpa hans mamma med att byta vinterdäck, så då drog jag hem o då var klockan ungefär kvart över 7.  Innan så var jag bara hemma & fixade lite i köket. Sen så var jag på min praktik, fanns det behöver vi inte snacka om eftersom  jag fick göra exakt samma saker som igår.

Men nu ska jag sätta puntk, lägga in lite bilder för skojsskull, som göra detta inlägg mycket roligare att läsa. & imorgon är det torsdag, dagarna går fort :)
PÖSS!




Dag 64, Skoldags!

Tid: 21:39
Datum: 25 Nov


Hello mitt Vinterland!
Sitter och gör ingenting, har precis kollat klart på Prinsessansdagbok 2,  såg även ettan också. Jag föredrar hellre ettan än tvåan. Men är kul att man har sett båda iallafall. Medans jag satt och kollade på filmen så ringde K, han undrade om jag ville komma till honom, men jag kände inte för det eftersom kl var tjugo sex och jag var ändo tvungen att duscha o så. Så jag kom med förslaget att vi skulle ses imorgon istället, och de gick han med på, efter 14.00 efter min praktik.

Vi pratade om att vi skulle laga mat, kan vara trevligt (: men hoppas att det blir av den här gången bara. Återstår att se eller? Annars idag så har jag inte gjort så mycket, vart på min praktik TEMPO, första dagen var väl inte så där jätte kul direkt. Fick mest märka varorna. Hoppas att jag får göra annat i imorgon.  Mina tider är iallfall 08.00 - 14.00 rätt så hyfsad dit ändo, men nu ska lägga upp dagens bilder.


Skriver mera imorgon kväll, hej sålänge!





Dag 63, Skoldags!

Tid: 20.59
Datum: 24 November

Hej hej!
Gör inte alls så mycket förtillfället, pappa hängre precis upp ett kort på mig & Johan. Hittade den förut i en låda här nere  källaren, då tänkte jag att jag kunde sätta upp den på vägen eftersom jag de finns plats för flera tavlor :) det vart väldigt snyggt. Bättre än att ligga i en låda och "gömma" sig. För övrigt så snackar jag med folk på msn, på min gamla msn.

Men förut så var jag & mamma iväg på maxi ett tag, gick in på Weddins och kollade lite, de är ju rea där eftersom de skall skaffa en ny ägare (: kul! hittade ett par jätte fina faktiskt, så det var najs 400 spän ist för 600 :) nöjd de var varma och sköna, sen så köpte jag även en julklapp till Sis, lejopard tofflor :D i hope see will be happy for this (: återstår att se om en månad :D tänk er att det bara är en måndag kvar till julfton :O inte klokt så fort tiden går, snart är det 2009 också, då är det nedräkning till STUDENTEN :) jag längtar! aja sen så gick vi även in i mat affären, behövde grejer till min fruktsallad :) mums!

Annars idag så har jag vart i skolan, idag så fick vi baka bullar på Karin lekton till Öppethus på lördag, jobbigt. Men vi kommer ju vara ledig nästa måndag istället :) så det gör ju inte så mycket, öppethus håller ju ändö på i 4 h ungefär. Annars så var det ju dags med IV valet också, innan jag & Jenny drog dit så gick vi in på HM en snabbi. Jenny skulle lämna sin bh som var förstår? i gues? jag passade på att köpa rakgele behöver raka av mig lite :P haha! sen så gick vi och käkade på MC, gott! ^^ sen så gick vi till IV valet, idag så fortsatte vi med julkransarna, vart super nöjd faktikst :) höh!


En sak glömde jag att berätta, när jag kollade ut genom fönstret så var det jätte mycket snö utanför & även i luften. Snöade skit mycket, de första jag tänkte "ooh nej" men ändå "oh så mysigt" fick julkänslor faktikst :) men det värsta är allt det är så kallt :/ och hallt dessutom, var skit nära på att HALKA flera GÅNGER, men lyckades aldrig att ramla, vilket är tur :)


men nu ska jag sätta punkt, imorgon ärdet tempo som gäller, vilket jag är ganska nervös för, men de ordnar sig som allting annat :)


PUSS!


H.E.L.G

Tid: 22:04
Datum: 23 nov

Och just nu känns allting så jälva meningslöst alltihop, känns som jag inte behövs överhuvudtaget längre. Vet inte vad jag ska göra, hoppas att det bara känns så här för tillfället. Aja kollade precis färdigt på AA avsnitten som ska visas i veckan, så nu beöhver jag inte kolla på det i veckan (: annars idag så var Anna & Johan här förut och åt söndags middag (som vanligt) känns det som iallafall :) inte för att det gör något men ändo, trevligt var det iallafall, några bilder tog jag i allafall. Men känner att dagens inlägg inte blir så långt idag, finns inte så mycket att säga direkt, ingenting har hänt med andra ord, förutom att det är söndag och snart läggdags, skolan imorgon you know :/ trist.


men nu ska jag sätta punkt.
BADRUMMET väntar, kiss!

(LITTE OLIKA BILDER AV DAGENSHÄNDELSER)






// Malin



H.E.L.G

Tid; 23.37
Datum: 22 November 2008


Hellu Hellu!

Gör inte så mycket just nu faktiskt, funderar på att sätta på någon film eller nått är ganska utråkad. Men får se hur det blir.
Anna & Johan var här för ett par timmar sedan, de käkade middag hos oss dag, vart köttfärsås & spagetti, mums! För övrigt så jag kommit halv vägs med sorteringen av mina bilder ifrån 2005, gud så kul det är och ha kvar dom bilderna!
För 2005 var ett oförglömligt år. Annars idag så har jag legat & kollat på American Pie och käkat chips med,mums! Var ganska trött mitt på dagen idag, kan vara för att jag kom hem så sent inatt, kan jag väl tro, kom ju hen vid 03.00 och kom inte i sångs förens halv 4, men konstigt nog så är jag inte ett dugg bakis, skönt! aja kan väl berätta lite om igår då.




Kom till Joss runt halv nio, då var det redan fullt hus där redan, kul! vi satt där o drack & spelade öl spel sen vid 10 så drog de flesta till krogen, jag, Mickaela som hon hette & Jossan fick kjuts utav en som var på festen. Vi skulle först skjutsa hem en tjej till vidablick, på vägen dit så vart det  högmusik & sång, me like! sen när vi var framme vid otten så hittade inte Jossan sin plånbok, så hon var tvungen att åka hem igen och leta efter den, så jag & Mickaela drog till otten först, där vi träffade några av de som var hos Jossan, så då träffade jag även Stina & Sanna :) kul! sen vid 00.00 så drog vi till Hugos där vi direkt gick ut till dansgolvet, kunde ha vart bättre musik men men det gick. Lite senare så träffade jag Corrine, Jessica&Jenny, & sist men inte minst TOVA :D var så himla kul att se dig gumman!a sen så efter ett par timmar så kom Jossan till hugos :D då vart det röj kan jag lova :) för lixom jag drog ju ut på krogen för att fira hennes 18års dag, lite konstigt att vara där utan henne vid det tillfället. Så snacka om att man vart varm & ont i fötterna utav att vara bland folkhavet :)  stannade där tills klockan var halvtre sen så drog vi hem, & jag gick & la mig.







Såja, det var alla bilder ifrån igår/natt, dock så önskade jag att jag tog mer bilder
& att de va lite bättre musik (: men sällskapet var inte något fel på. TACK! <3


Dag 63, Skoldags!


Klockan just nu: 19.27
Datum: 21 November



Hellu.

mamma lockade precis håret på mig (: fintfint! Nu är det bara smikningen kvar  (: ska nämligen hem till Jossan om ett tag. Hon fyller ju 18 idag (: så ska hem till henne o förfesta sen dra ut på krogen som är självklart :) hoppas det blir roligt :) ska bli kul och träffa hennes kompisar också, inte så ofta man träffar henne, så man får passa på när man blir bjuden och allt, hon är ju trots allt min raring :D







Aja annars idag så har jag & sis vart på stan, träffade henne vid halv elva, då gick vi upp mot staden för att köpa min tröja & julklapp till både Johan & pappa, köpte vinglas till bror & duschcream & dedorant till far, inte den bästa julklappen kanske, men det får duga eller?:) sen så drog vi hem, Anna gjorde pannkakor & sen så kollade vi på Natt på musseét, väldigt bra film :)

men nu ska jag gå, skönt med att ha haft studiedag iallafall :)












Dag 62, skoldags!

Klockan just nu: 22.42
Datum: 20 November



Godkväller!

Sitter här & snackar med några på msn :D msn funkar nu tror jag :) har inte loggats ut någon iallafall. Loggade in vid fem och är fortfarande online :D blir jätte glad! annars så var johan & Anna här nyss, vi kollade på film när vi var små :) ibland så önskar man att man var så liten än idag (: finns inte så mycket mer och säga.

Sista dagen på praktiken idag, var ganska segt mott slutet, men jag vart överaskad, när jag precis skulle gå så krm Fikret och Pernilla? med ens stor öb påse, där fanns det jätte mkt smått och gått, inte för att jag var förtjänad av det ändo, det var rart! och så kändes det lite tråkigt på samma gång, men men,så känns det på varje praktikplats, men men, TEMPO nästa!

& nu tänkte jag av slutat med att lägga in dagens bilder, pusshej!!





Dag 61, Skoldags!


Kl just nu: 19.56
Datum: 19 November 2oo8


Hellu Hellu
Gör inte så mkt justnu, har precis damsugit i hallen, köket,toan & vardagsrummet, behövdes. Undrar hur mycket skit det har har kommit tills på fredag, då det är dags att damsuga igen. Annars så gör jag inte så mycket. Väntar på att mamma ska bli färdig med tonfisksalladen, så man kan käka det som kvällsmat. För övrigt så är jag smått utråkad, finns inte så mycket o göra, när inte msn funkar :S har vart knas snart i tre veckor, jag får rycK!! Johan måste kolla på det nästa gång han & anna är på besök, hoppas att det funkar snart, jag kan ju logga in på msn, men sen så avbryts msn net slutningen.

Aja nog om det förut så kollade jag, Anna & Sofie på när vi va små :D haha, kul som fan. Andledningen till att vi satte på den var för att pappa sa att det var så mycket snö år 1995, då vart vi små sugna på att kolla. Eftersom de söade förut :| när jag var på min praktik, på tal om det är ju det den sista veckan för mig att jobba där, kommer sakna det lite. Men har ju en annan praktikplats som väntar :) hihii. Aja idag så var det tre andra som praktikserade där, två killar & en tjej. Som var Deserie, vart glad över att hon var där, inte för att vi är värsta kompisar men ändo, skönt att ha någon vid sig :) hihi!
vi har  många minnnen tsm! hon ska vara där den här veckan & nästavecka, ruligt!





Men nu ska jag lägga in dagens bilder plus lite bilder med min & Desses tid.
haha
pöss




DET VAR TIDER DET!
Det var det året man tyckte att det var cool att dricka sprit % röka en fjortis helt enkelt! ;)
men det var ju ifrån 2005, alltså 16 år.






Dag 61, Skoldags!

klockan just nu: 12:41

Hellu.
Sitter i skolan just nu och sjunger med "Lady Gaga - Poker face" så jävla bra. Sitter med Jenny o några till. Vi var precis vid Caféterian, köpte två klubber och en mini kexchoklad :D mums! ska snart ha handel - Linda. Undrar vad vi får göra idag. Annars så började min dag med att gå och duscha o sen sminka & äta frukost. Sen när jag var på väg att klä på mig yterkläder & skor, så såg jag att Toppis inte mådde bra :/ han spydde på mattan, stackars raring! Hoppas att han mår bätre nu.

  
  

Aja slutar kvart över tre idag, då blir det att ta 2:ans spårvagn hade tänkt som vanligt att promenera till eber och ta trean där och gå av vid haga men just nu så rengar det som fan :/ & kallt är det ute också. Nu önskar man att  låg och stekte vid poolen i THAILAND! <3

Men nu ska jag avsluta detta kapitel, skriver mera när jag krm hem & lägger in bilderna jag tog förut (:
Föresten så träffade jag Tarro idag vid matsalen :D allibaba! <3 JAG SAKNAR DIG SÅ! vart glad när du sa att vi kanske skulle festa nån dag :) jag saknar våra stunder, tsm med tildan & Josis!



Oh, så fina underbara minnen!
vill dra tillbaka tiden.
Jagsaknardig<3




U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G



Kl: 22:44
Hellu!
Kom precis innanför dörren hart vart i eneby centrum och köpt godis, festis, choklad & tuggumi med Anna. Eftersom jag fick pengar idag så tog jag ut pengar till morsan, då tänkte jag köpa lite på eneby också, så nu är man inte lika mycket skyldig mamma.  Annarss  så har jag plockat undan lite i rummet & damsugit. Så nu är det mys! förut så luktade doftljus :Dmen nu har det gått bort. Finns inte så mkt annat o skriva. Så tänkte lägga in bilderna ifrån igår & idag!

Skirver imorgon!
pöss!





Dag 60, Skoldags

Klockan justnu: 18.27
Hellu!

Gör inte så mycket just nu, klippte precis bort prislappen på kläderna jag köpte idag på stan med Emma <3 (: varT en armtröja från newyourker 99 kr, och en party topp på Wear it för 400 kr. Jag hade världens tur eftersom  det vara den som hängde kvar och de var precis min storlek och allt :D plus att jag hade 400 prick (: så snacka om fynd :D ^^ annars så händer deti inte så mkt, ska snart dra hem till Anna&Johan och fira Anna :) hon fyller ju år idag :D 27 år! (: så vi ska äta tårta och så, mums! (:  ska även köpa hennes sista filmer jag har lagt undan (:






För örvigt så fick jag sluta tidigare efter som vi inte hade nått IV idag (: tråkig, men ändo skönt :)  håller ju på med julkransar nu (: ruligt :D sen så kom Marie Louise med den goda nyheten att jag redan nästa vecka krm börja på tempo.
tis, ons & tors dagar, 08.00 - 14.00 (: hoppas att jag trivs och tycker det är roligt så kanske jag får jobb där efter skolan :)

Om något helt annat vart inte att träffa Kristian idag, som vanligt känns det som. Först verkade han vara jätte på att ses vid 15.00 men sen så tyckte han att det var onödigt eftersom vi ska iväg vid sju. Men så tror jag han säger bara för att inte vill/orkar träffas, så nu har jag beslutat att försöka skita i honom lr tom glöma honom helt. Så får vi se om han hör av sig
själv. Har inte emot att ha honom som vän, dö snäll kille. Men om han inte är intresserad så är han inte.


Men nu ska busa lite med toppis :D
lägger in bilderna ifrån ikväll & plaggen senare när vi krm hem.
HEJ!



H.E.L.G

Klockan är just nu: 09:39
Humör: Pigg

Godmorgon på  er!
Ska snart gå upp tll köket för att äta frukost, en tidig morgon igen. Ska till mormor & morfar. Ska hämta upp Johan, anna & syster. Vi åker väl runt 11.00 kan jag tro :) så vi stannar över på middag (: får se när vi krm hem.


skriver merasen.
Pöss!




U.P.P.D.A.T.E

Hellu helliu.
Fönade precis håret, ska strax gå till badrummet o smörja in mig med ansiktskräm i ansiktet, sen borsta tänderna. Tnäte göra det innan jag skrev här, men jag hittade inte tandkräm till källaren, så mamma letar just nu. Annars så gör jag inte så mycket, såg precis på AA-avsnitten för denna veckan, i like this serie.  För övrigt idag så har ju vi vart i Västerås. Hos mormor och morfar (: jag, Anna, bror, syster & mor. Kom iväg vid halv tolv och kom fram vid ett 13.00 tror jag. Var kul att träffa dom, när vi kom fram så vart vi bjudna på läsk/kaffe och pepparkaka & daim tårta :D gott! sen så gick jag o Annorna ut och gick lite, men varade inte så länge, pga att det var så jäkla kallt plus snö :| så vi gick in. Sen så kom morfar på idén att visa Anna Västerås eftersom inte hon har sett staden någon gång, och de tyckte jag iallafall var en bra idé så vi åkte, morfar & alla ungdomar :P hehe, sen när vi kom tillbaka så hade mormor & mamma dukat & värmt på maten med ljus (: mys! sen vid halv fem så åkte vi hem... & nu sitter jag här. Denna helg har vart slapp, förutom att jag var besviken på K igår, eftersom inte han villeses. Så imorgon ska v ses ett tag om han inte sviker igen förstås. Då ska jag ens sluta försöka träffa honom, då får han höra av sig om han vill nått. Jag menar varför slösa bort tid på någon som inte är intresserad? It is good qestions!

Men nu ska jag lägga in lite bilder.
Puss!



   

   

   


H.E.L.G

Klockan är just nu: 09.37
Humör: Trött

Helluhellu
Tidigt lördags inlägg, ska snart gå in badrummet och göra iordning mig, ska hänga med morsan & farsan till John Bauer kolla på Anna, eftersom hon har öppethus idag. Ska bli kul och se hur de jobbar. Får väl se när vi kommer hem. Mamma pratade något om att hon skulle springa in till Carlings och köpa ett present kort till Anna, eftersom hon fyller år på måndag <3 sen senare ikväll så ska jag förhoppningsvis träffa Kristian (: hoppas det!

Men nu ska jag gå.
skriver merasen.
Puss

                                   
   

   


Dag 59, Skoldags!


Klockan är just nu: 09.17
Humör: Trött

^.^
Hellu hellu

Sitter i skolan just nu, har förjuptning. Ska försöka sammanfatta frågorna som jag fick utav våran rektor (har interjuvathenne). Skulle fråga henne lite grejer som jag ska sätta in i min skolarbete till öppethus. Men vet inte riktigt hur jag ska skriva det. Eva får nog hjälpa mig med det sen på hennes lektion som är ugnefär om en halvtimme, så det löser sig nog :) sen efter henens lektion så är det mat, o sen idrott,  o sen kvart över ett så slutar vi (: då ska jag hem och städa lite.

men nu ska jag dra.
skriver mera ikväll.
Pöss!





Dag 58, Skoldags!



Klockan är just nu: 16.29
Humör: Trött, hungrig och Glad.


Hejsan Hejsan!
Gör inte så mycket just nu sorterade precis den smutsiga tvätten. Har inte vart hemma hos länge. Kom hem för ca 15 min sen, från öb. Idag fick dagen skit fort. Fick jobba med Carolina idag, alltså vid hygien artiklarna, tycker det är roligt  : Annars så har det väl inte hänt så mycket, ska väl äta något snart, & sen dushca. & efter det kanske slå på någon bra film (: ojust de, plugga på ordeno också. Men det är ju inte så svårt (: undrar hur det gick i innebandyturneringen idag.
HA-programmet tvälar ju i det idag, jag var inte med. Ville hellre vara på öb o jobba :D  men får väl säkert reda på hur det gick för oss imorgon (: fredag o allt: (:

Men nu ska jag dra,
puss!



21.40
Hellu igen.
Har inget direkt något att skriva, men vill skriva av mig lite för nöjets skull. Hängde precis  upp tvätten, känner mig duktig.
Ska väl snart gå in till toan och tvätta bort sminket och sen borsta gaddarna och hoppa i sängs, är väldigt trött. Annars så är Johan & Anna här, trevligt! sköng med fredag imorgon iallafall (: får se vad som händer då.  Tror det blir en hemma kväll med mamsen, glo på idol & singning bee!

men nu ska jag dra.
Puss!


Dag 57, Skoldags!

Hellu!
klockan är just nu 21:15 & jag är allmänt trött,trött på allt i princip. Ska väl snart tvätta bort make upén sen sova.
Annars så gör jag inte så mkt, har inte något att säga om idag egentligen. Idag var det praktik som gällde. Fick vara med Fikret idag, fickp packa upp, rengörings produkter m.m. Sen så gick jag över tillhygien (:kul.


men nu ska jag sluta, är inte på humör..


Dag 56, Skoldags!


08.15
Hellu!

Sitter vid fars dator me flinger & mjölk, gottit! ska väl snart gå ner till källaren och börja sminka mig lite. Ska ta spårvangen som går 09.07. Börjar 10 i tio idag, skönt (: började med engelska, sen adm, sen handel. Slutar kvart över tree idag (: skönt då ska jag som vanligt gå till eber och ta trean där sen gå av vid haga (: hhihi dukitg man känenr sig.


Igår efter skolan så träffade jag kristian, var hemma hos honom och glodde på film (: mys..
Hoppas vi ses mer gånger :)


men nu ska jag äta, skriver mera sen.

pöss!



U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G


klockan är just 12.47 och jag sitter just nu i skolan och väntar på dagens lektion ska börja, så man kan gå hem och göra sin fruktsallad, hade ju inte med att göra den igår, eftersom jag drog hem till Kristian :) en av de snällaste jag har träffat. Annars så käkade jag precis var potatismos och köttbullar idag med grönsaker och vitlökssås, mums! men nu luktar jag säkert vitlök. Men nu tror jag sätter punkt förtillfället skriver mera senare ikväll.

Puss!

   

   




Dag 55, Skoldags


06.58
En väldigt tidigt inlägg

Godmorgon på er alla!

Gör inte så mkt just nu, ska väl snart gå upp och ta på mig ytterkläderna för att sedan ta spårvangen, jobbig! Börjar 10 över åtta, och har ingen lust att dra dit idag, pga att jag är så himla trött. Men måste eftersom jag ska på praktikbesök halv åtta med Bosse & Marie-Louise, id tempo vid haga (: undrar om jag blir intresserad? återstår att se! Annars så har man IV idag, kul (: roligaste på dagen typ. Men nu måste jag dra, skriver mera sen + lägger in bilderna ifrån igår och idag om jag tar några, vilket jag tror jag gör (:

Puss på er!

  

 


Kristian


H.E.L.G.



Hej!
Klockan är förtillfället 19.57 o jag ska skriva ett hastigt inlägg för att sedan glo på dagens avsnitt av Andra Avenyn. Undrar hur det går idag. Annars idag så började dagen med att jag gick upp halv elva, för att sjunga för Anna. hon fyller ju år idag (: lilla gumman, 17 år. Hon fick ansiktsmask, & en mascara  av mig och av mamma o pappa, blommer, linne, strumpyxor, sen present kort. SEn så fick pappa present också eftersom det är fars dag idag också (: hihi, fick strumpor och parfym. När vi hade gett alla saker så gick jag ner på mitt rum och dammade lite, behövdes. Sen så åkte jag Anna & mamma till maxi för att handla lite saker till tårtan (: hihi sen gick vi även in på Hm, Weddins. Sen när vi kom hem så var det dags och göra iordning sig och göra tårta. Eftersom vi skulle åka ut och käka, vart på Atena, på kungsgatan, det var mys (: gott mat, och nu luktar jag säkert vitlök. Sen så åkte vi hem för vi skulle fika & anna skulle på present utav Johan & Anna, fick smycken & present kort (: och pappa fick även och mamma fick masages saker..


men nu är klockan 20.00 och jag måste rusa, skriver mera sen.
Puss!


   

   

   

   

 


H.E.L.G.


20.55
Godovkäll.!

Gör inte så mkt just nu,. sitter och lyssnar åp Jordin Sparks - Frezze, älskar hennes låtar! hon är ju så bra. Annars så gör jag inte så mycket funderar på att slå på någon film lr göra flera kollage på datorn, återstår att se. Annars idag så har jag vart på stan med bror, mor, Anna, & far. Vi skulle kköpa present till syster (: vart strumpyxor, linne, & brunkräm + mascara och ansiktsmask (: och så ska ju ho få av Johan & anna också men det vet jag inte ännu. Var ganska mycket folk på stan idag faktiskt det kan ju bero på att de utslagna idolerna var där idag, (stan) de hade uppträtt på lindesövre plan, kuul att ha sett dom live. Men kom precis när de signerade, men några bilder vart det ju (: sen så käkade vi vid ströget (: gott! :D
sen när kl var 16.00 så drog vi hem. Då började göra muffins :D som jag ska bjuda på i skolan & lite imogon (: hhihi

annars så har det inte hänt så mkt.. skriver väl kanske mera sen inatt ;) återstår att se.. men nu ska jag lägga upp bilderna som jag tog idag, om det går dvs.



     
     


Dag 54, Skoldags!



11.53
Hejj Hejj.

Sitter i skolan just nu, har lunch rast. Skönt! men börjar om 25 min, då ska vi ha idrott. Vi ska träna oss inför innebandy turneringen nästab tors, fast då ska jag inte med har ju praktik. Så idag blir det att gå ner till gymmet again. Annars innan lunch så hade vi precis Eva, vi fick godis (a) gott. Annars så fick vi skolkatalogerna idag :)  roliiigt. Skönt att det är fredag idag, & slutar tidigt kvart över ett. Då ska mötta upp Anna och gå till eneby centrum och handla lite. Sen lite senare så ska jag träffa Ems (: får se vad vi hittar på, vi har bestämt att vi ska göra varm smörgåstårta och dricka lite vin, kan nog bli kul.

så jag skriver väl mera senare idag, kanske.

Och lägger upp dagens bilder och gårdagens, orkade inte lägga upp dom igår var så trött. Men nu ska jag dra till toan.



   
   



U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G
23.50
Gör inte så mycket just nu, mamma kom hem precis ifrån Hugo´s. Hon har vart där med sitt jobb och ätit och spelat bowling, kul (: skulle egentligen också ha gjort det ikväll. Men Emma hörde aldrig av sig :/ taskigt! men men ska väl snart ta och borsta gaddarna, är rätt så trött. Så min kväll idag har jag tillbringat framför datorn och tv:n kollat på idol & sining bee. Idag var det rock tema, gud så bra Kevin & Alice var, och tack o lov att Lars åkte ut! Tack Sverige! blir nog inte så långt inlägg just nu, ska väl lägga in lite bilder jag har tagit idag när jag var i skolan. Imorgon så ska jag & mammsen dra in till stan för att köpa present till Anna och även kanske annat smått & gott (:

Men godnatt!
puss

MER BILDER KOMMER IMORGON!

Äntigen utröstad!
Nu är det bara 6 kvar, det blir bara färre o färre och närmare närmare Globen!

   


Dag 53, Skoldags!


08.55
Godmorgon!

skoldags? rättare sagt praktikdags, ska väl om ca 20 min ta min rosa cykel till ÖB. Hoppas denna dag går snabbt. Egentligen vill jag inte dra dit idag, men så känner jag varje dag innan jag drar dit. Undrar vad jag får göra idag. Kanske packa upp hushållsprodukter? hoppas inte! slutar väl runt 4. Då ska jag hem och duscha, försöka bli färdig med min uppgift som ska vara färdig imorgon, ni vet den där uppgiften om att man ska klippa ut en artikel (: men ska ju till Sanna och fira henne, hon fyller ju 20år idag! :D hoppas hon kommer ha en bra dag (:

men nu ska jag säta punt, skriver mera ikväll + bilder (:
PÖSS!!!



        

    

     


Dag 52, Skoldags!



21.14
Hellu Hellu!

Skrev precis ut en artikel ur åtta sidor, har en skoluppgt. Vi ska hitta en artikel och sen sammanfatta det med egna ord. Hittade en bra artikel, om den nya presidenten i usa, skönt! då böhöver jag inte göra det imorgon. Då är det bara och skriva det viktigaste som jag ströck under för en stunds sen. Ska ju till Sanna imorgon efter praktiken hon fyller ju 20 år :D så jävla kul, längtar tills min dag kommer, men det är ju bara 3 månader kvar (: wiee!

Annars så har jag inte gjort så mycket, kollat på film. "High School Musical 1" var dö länge sen jag såg ettan, tvågan såg jag ju förra veckan hos Emma&Björn. Jag skulle vilja se trean också, så man har sätt hur allting slutar, eftersom det är sista filmen överhuvudtaget, men ska önska mig den i julklapp lr köpa den direkt när den kommer ut, då ska jag köpa mamma mia också, den filmen är så bra! man blir så glad av den, men får se. Ska skriva ner en Film-Önske-lista som min bror kanske kan fixa åt mig? :D har blivit ett riktigt film freak på sitone, har köpt 9 filmer utav Annas så (: och mer ska det bli :D

Aja annars så började jag med att dra till praktiken efter 2 veckor, idag fick jag vara med Carolina? alltså vid hygien artiklarna, funny! fick även skriva upp pris skyltarna, äntligen får jag göra lite annurlunda grejer. Men undrar vad jag får göra imorgon då? var med några andra  och hålla på med husshållsprodukterna? hoppas inte! men återstår att se.
Hoppas dagen går fort iallafall, som den gick idag (:

men nu ska jag lägga in dagens bilder, och se om det funkar, gick ju inte igår. Gick ju bara och ladda upp 2 st :S
skumt, värd att försöka iallafall (:

Pöss!


   

   


U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G



20.52

Hellu.
Gör inte så mycket just nu förtillfället, kollar lite på dagens avsnitt av AA. Men har redan alla veckans avsnitt
kunde inte hålla mig, så jag kollade på alla i söndags. Annars så försöker jag logga in på msn men msn krånglar :/ har gjort det sedan i lördags, men internet funkar som det ska,  skumt tycker jag själv. Annars så har jag bara vart hemma, kollade på  "Sanning och Konsekvens" rätt så bra, Glömmer aldrig när mna själv var i den åldern faktiskt. Annars så gick jag ju till eber och tog trean där och gick av vid haga, så jäkla skönt och få röra på sig.
och mysigt eftersom de var dimma & gatlyktorna hade sätts på (: och kan gå hur långt som helst när man har bra musik i öronen också.

Imrgon är det dags igen för ÖB igen ska bli kul men jobbigt på ett annat sätt. Hoppas dagen imorgon går snabbt iallafall (: men nu ska jag lägga upp mina bilder som jag tog idag, ska ju hålla mitt löfte.

Pöss

   

  


Dag 51, Skoldags!


08.43

Godmorgon!

sitter här vid pappas data med en tandborste i munnnen, håller på att ladda hem lite låtar ifrån albumne Absolute hits 2008. Men hinner inte och ladda hem alla låtar ifrån det albumet, eftersom jag måste gå om 20 min :/ tråk! men är glad över att jag börjar 10 i tio :D och slutar kvart över tre (: då ska jag gå hem, lr gå till eber hållplatsen o ta spårvangen där och sedan gå ifrån haga (: måste verkligen gå bort godiset jag köpte igår :/ not good! men men, sen när jag krm hem iallafall så ska jag ta en dusch och sen slå på en av filmerna jag köote utav Anna igår :D roligt !

men nu ska jag gå och spotta ut salivet, puss!
kanske skriver mera ikväll!



12.40
U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G
Nu är jag här igen, sitter i skolan i data salen med Emma & Diia, jag vart så sugen på att skriva av mig så jag tänkte skriva lite, fördriva tiden. Än så lägneh ar det väl inte hänt så mycket, var dö nära på missa spårvangen i morse :O men som tur var så väntade språvangschafören på mig (: tack! annars så har vi haft engelska och adm, på adm fick jag göra inbjudan till alla 9:or som ska börja i höst, vi ska ju ha öppethus den 29:onde, så fick göra det (: var roligt! bättre det än att skriva i "datorkunskap" boken. Sen innan det så var det lunch, var pannbiff och potatis, smaklöst. Godare med mammas (a) och nu snart ska vi ha handel Linda, sen är det dags att sluta (: kvart över tre, hoppas att lektionen går fort. Då ska jag gå till eber och ta trean där, fast det skrev jag ju på tidiare idag, men nu ska jag nog sätta puntl Skriver mera ikväll, och då lägger jag in bilderna som jag har tagit idag :p inte så märkvärdiga men ändo.



Dag 50, Skoldags!

16.44

Hellu.

La precis in dagens bilder som jag har tagit idag inte så många men ändo (: bilder på Topps bl:a (: Funderar  på att slå på en film kanske? men frågan är vilken film isåfall. Men film blir det efter maten isåna fall. Annars idag så har det ju vart dagen efter lovet, skapligt jobbigt att gå upp imorse, men eftersom jag är så morgonpigg så gick det, hade sällskap med syster idag också, alltid trevligt och få sällskap. Annnars så har skoldagen vart ganska ok, jag & min lilla grupp gick till en lägenhet i ljura, eftersom dom hade utsällning hur det såg ut förr i tiden, var väl intressant i sig, men onödigt på ett annat sätt, vet ju hur det såg ut förr, via gamla bilder och filmer, men men roligare än att sitta vid skolbänken. Sen efter det så var det lunch, sen så gick jag o jenny till IV, var 4 iag där, så hon som har oss i ämnet bjöd oss på tårta och sen fick vi sluta tidigare, kvart över tre (. skööönt! kan itne förklara vad vi gjorde, så jag visar på bilder istället

nu ska jag sätta punkt, föresten ska försöka ta lite bilder varje dag och lägga in här, blir mer roligare då ;)
Puss!



¨







.H.Ö.S.T.L.O.V.


Hellu!
Sitter här o snackar med Becka & millan på msn, nu är ju Matte och Becka tillsammans och Millan har inte kommit över Matte ännu, så hon skickar massa sms och skriver med honom på msn, & de vill tydlgen inte Becka med andra ord hon FÅR inte snacka med honoom, det där känner man ju igen som millan är nu var ju jag när Matte och Millan var tsm, så jävla jobbigt, hade värsta hatet mott millan då, men de var ju snart 3 år sen :O förstår inte hur tiden kan gå så snabbt.

Annars så gör jag ingenting förtillfället känner att det doftar mat :D ska bli gott är svin hungrig. Sen så funderar jag på att slå på en film, har inte bestämmt mig ännu vlken det blir, men återstår att se! sen lite senare så blir det att se repriset av "sining bee" sen därefter Andra Avenyn (: ska bli spännande och se hur Kitty är :D och sen så blir det väl att lägga sig i sin nybäddade säng (: för det är ju skola imorgon :| jobbigt! :( men men,  inte dröjer inte länge till tills jullovet är :D

men nu ska jag sätta punkt
skriver mera imorgon!


.H.Ö.S.T.L.O.V.

19.46

Hellu!

Kollade precis klart på Eva & Adam, gammalt skit men ändo, roligt och se det igen, fast man vet hur det börjar/slutar :p
Annars så skickar jag bilderna ifrån igår (: blev skit många bilder om man lägger ihop mina & Emelies karlsson bilder men mer blir det väl kan jag tro, har inte fått Sannas bilder ännu. Annars idag så vaknade jag vid 10.00 av att Toppis kom ner och jamade, sötnos! vaknade utan någon huvudvärk, vilket är/var skönt (: fast har inte gjort ettt piss idag kollat på film , kommer inte ihåg vad den hette men ändo... finns inte så mkt mer och säga, ska väl snart kolla på Sing a Long på trean, kuuull!!  sen är det näst sista dagen på lovet också :/ bajs men snart är det jullov,  om ca 7 veckor :D tiden kommer bara rusa iväg.

men nu tänkte jag sluta skriva, och lägga in bilderna ifrån igår.
Kiss!



Sandra, Malin & Stina


Lina & nån mer kommer inte ihåg vem det var som döljde sig bakom "Scary-masken" :D


Micke, Sanna, Ems & jag


Natta & Sandra


Emman, Sandra & jag


Jessica & jag


Henka


Johan, Dahla, & coffe!


Jag & Paulina


Jenny & Dahla


Malin, Stina & Emelie


Kenny, Lina, nån & johan

 
Paulina o nån (:


Malin


Jag & henka