Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120901 - för kärleken

 
22;43
Hellu!
Nu sitter man hemma hos föräldrarna och tittar på för kärleken på tv4. Jag har aldrig sett den tidigare så ska bli spännande och se vad filmen handlar om. (-)nnars idag så har jag varit i stockholm hela dagen lång. Dagen började med att  vi jag, mamma & pappa vart väckta av ett brandlarm som gick på hotellet vi bodde på. Omena hotell stockholm så vi fick gå ut ur byggnaden som tur var så vart det inget allvarligt.
 
Sen lite senare på dagen gick vi ner på staden, jag köpte skilda värdar 7, sen lady gaga parfymen. Den luktar skit gott, var ju premiär för den för några dagar sedan. Sen mötte jag upp Juho. Vi tog en lunch på kungshallen, den här gången så vart det en tacotallrik, GOTT DET! sen drog vi till biljardhallen för en timmas spel. JAG VANN, hehe!
dock var vi lite trötta efter nattens bravader. Vi festade ju tillsammans igår/inatt.
 
Vi var först på en krog vid medborgarplatsen där han var med sina jobbarkompisar. Sen tog mötte vi Danne och drog till en privvat fest. Trevligt! =) sen innan jag mötte dom så var ju jag på LADY GAGA konserten med Sanna, Lena & Sofie. SÅ SJUKT JÄVLA BRA!!!! she is queen of music! imorgon kommer jag lägga upp några bilder så då får ni se =) nu ska jag fortsätta med filmen!
 
GODNATT!
 
 
 



 
 
 
 




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?