Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

120618 - Måndag



- Hejsvej!
Här sitter jag i röran på vinden i mit gamla tonårsrum. Men eftersom alla mina syskon har flyttat och jag egentligen också. Så är vinden som ett föråd med massa med prylar. Men de går nog och snart är vi färdiga med källaren också. Vi var ju tvungna att renovera källaren pga den hemska natten 23 juli. Då regnet lyckades komma in o förstöra möbler, kort, papper, min kamera & massa annat. Som tur är så vart inte min dator drabbad. Hela mitt liv är ju i den!

Annars idag så har jag vari ledig hela dagen. Egentligen så skulle jag och Emma dra till IKEA idag men det vart försent för henne. Så då tog jag cykeln ner till himpa för att sedan gå ett varv runt strömmen. JAG ÄR DUKTIG! sen när jag kom hem så dror jag ner till stan för att handla lite alkohol till midsommar då en vän kommer hem från Stockholm. NICE!

Sen i ikväll så var jag hundvakt åt Leia för ägarna skulle på visning på hus. Så då fick jag busa och skoja lite med vovven. VÄRLDENS SÖTASTE!! :) nu ska ja gå ner och föna håret för att sedan hoppa i sängs. Varit en lång dag och imorgon väntar en arbetsdag! GODNATT!





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?