Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

129712 - Promenad

 
 
- Hejsvej!
Nu har man precis ätit hamburgare som mamma stekte. Smakade bra efter att ha varit ute och gått en timme och tjugo minuter. Började gå vid strömmen sen gick jag ner till san och tillbaka till störmmen igen. Skönt!!! men så fort jag satte mig på cykeln så började det regna, kraftigt. Men jag hade paraply så jag klarade mig, håret ialalfall ;)
 
Annars idag så har bror hans nya tjej varit här och tog en fika i förmiddags. Trevligt! =) annars så har jag varit väldigt trött idag, eftersom man kom hem ifrån Stockholm igår. Jag o mamma var ju där. Vi gick på stan, bodde på hotell, gick på skansen, var med på allsång på skansen. Sen det bästa av allt så fick jag träffa killkompisen =) vi möttes vid baren på hotellet och tog en varsin drink.
 
Sen så gick vi vidare till en annann nattklubb, proppat med folk men vi fick plats ;) sen ville han äta på burger king. Inget slår mc dondlas :) sen var han tvungen hinna med sin pendel. Så vi fick inte ses så länge. Men som tur är så ska jag ju tillbaka till sthlm den 31augusti. Då jag ska se Lady Gaga i globen med några kompisar. Då har vi pratat om att ses igen =)
 
bilder kommer, nu ska jag gosa med systers vovve! =)




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?