Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

111117 - Mystiskt!



- Godmorgon världen!
Nu har jag precis fönat håret och snart ska jag packa väskan för att sedan sticka till jobbet. Har ju varit ledig i två dagar nu så det ska bli skönt och få jobba av sig lite. Nu är det 4 dagar jobb och se fram emot. Som vanligt går jag jag till 19.00 då blir det att åka hem en snabbis och sedan troligtvis träffa min darling <3

Föresten när jag skulle gå in badrummet för att ta en dusch så hade ena spegeln i badrummet låsna och det var spegel splitter överallt. Hur f*n kunde det gå till var det första jag tänkte. Så nu blir det väl att köpa nya "dörrar" till den. Hoppas det går annars får jag väl betala massa eftersom det är en hyrenlägenhet. Illa! :/ men olyckor kan ju hända vem som helst eller? kanske spökar lite här vad vet jag.




anna

var precis vid 00.00 slaget, jag stod och duscha precis då så han sjöng för mig :D nu imorse sjöng han me å fick en urgo tårta :P

2011-11-17 | 12:50:27 | http://dobermannanna.blogg.se/
ellensjo

2011-11-19 | 15:34:40 | http://ellensjo.blogg.se/
ellensjo

sv; Är precis hemkommen från en tävling :)

Och ikväll ska jag iväg och fira en kompis, självdå?

Kram

2011-11-19 | 15:35:39 | http://ellensjo.blogg.se/
Emelie

Sv: här kommer receptet!



200 g degestive

100 g smör

2 pepparkakor

kondenserad mjölk

två bananer

2,5 dl grädde



Koka upp vatten och lägg i burken som den kondenserade mjölken ligger i och koka i ca 4 timmar. Krossa degestivet och pepparkakorna i en bunke så det blir smulor. Smällt allt smör och häll i burken. Blanda om.

Lägg "smulmassan" i en form med avtagbar botten och ställ in den i kylen.

När mjölken är klar häller du på den i formen. Hacka upp bananerna och lägg på den kondenserade mjölken. Vispa grädden och häll på. Klart!!

Du kan även hacka upp lite choklad ochlägg på toppen.



TIPS: den kondenserade mjölken blir väldigt hård efter ett tag så när du tagit bort mjölken ur kastrullen så kan du hälla över mjölken så fort den när den har svalnat!

2011-11-20 | 11:07:27 | http://emellay.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?