Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110529 - Mors dag



- Hejhej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och har precis sätt på "halv åtta hos stjärnorna". Första gången jag har sett på det. Nu blir det väl att gå ner i källaren och sätta på skilda värdar. Orkar inte göra så mycket. Eftersom det vart en spontan utgång igår.

Josefine min kära ungdomsvän frågade om jag ville hänga med henne och hennes två polare till krogen. Och såklart jag inte bangade. Vi har ju inte setts på flera månader/år. Minns helt ärligt inte när vi sågs senast. Men iallafall vi satt uppe hos hennes vän Tina och drack och snackade. Sen gick vi ner till puls för att ta en stämpel och då var klockan 22:30.

Så efter det så gick vi till TINDRA och satt där och fortsatte festande. Då kom det två tjejer till. Jenny och någon mer tjej som jag tyvärr inte minns namnet på. Riktigt trevligt var det. Mysig bar. Sen därefter så drog vi till puls då. Och gud vad jag hade kul. Hade så jäva kul att jag råkade tappa min älskade lumix, eller antigen så tappade jag den eller så är det någon fattiglapp som var tvungen att ta den från mig, dagens ungdomar alltså, det gjorde lite ont. För jag gillade verkligen min kamera.

Men ska ringa till klubben imorgon och fråga om den finns där. Nån ärlig själ kanske det finns. Om inte så får jag köpa en ny.....så klumpigt utav mig alltså. Annars idag så blir det att fira mors dag och sen ska jag försöka bli av med min förskylning. Förstår inte att det kan gå så fort. Så här kände jag ju inte inatt. Kroppen is wierd!






Emma Roodla - Fotograf

hahah jaa gud ja, vad kul man tyckte det var!

2011-05-29 | 16:43:12 | http://babiidarling.blogg.se/
Emma Roodla - Fotograf

hahah jaa gud ja, vad kul man tyckte det var!

2011-05-29 | 16:43:13 | http://babiidarling.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?