Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

111230 - Grattis bästa bror


Grattis bästa bror på 25årsdagen! :) ikväll ska du firas!


111225 - Kyss mig



Hej!
Nu har man precis lagt in bilderna från igår och idag här på bloggen som ni kanske ser. Usch så ovant det är att se dig själv på bild när man inte har tagit bilder på ett tag. Kanske ska ha ett nyårslöfte att försöka gå ner lite kilon som jag har gått upp de kommande åren. Vill ju vara ha en snygg kropp och bra må bra. Så bort med allt julgodis och allt annat lockande skit!!! Det går om man vill eller? :)

Annars i min ensamhet så har jag kollat på en film som hade biopremiär i år tror jag. Kyss mig hette den en film med Krister Henriksson och han som var huvudrollen i ARN. Tror det var han iallafall. Ruggit lik iallafall.
Filmen handlar om ett par som skulle åka ner till sin pappa nere i skåne.

För att fira att hennes pappa fyllde 60 år och att han skulle förlova sig med hans nya kvinna. Sen ville paret berätta att de skulle gifta sig inom snar framtid. Men det blir nästan aldrig som man har tänkt sig. Pappans dotter vart nämligen kär i hans kvinnans dotter då det vart problem. Mer om filmen vill jag inte säga för då är det inte lika kul för er som tänkte se den.

Annars så har jag varit hemma hos föräldrarna och ätit julmat, öppnat resten av paketen och ätit en god julefter rätt. Grädde med annanas. Vadå kalroribomb? ;) hehe imorgon blir det att promenera till jobbet kan jag lova!! iallafall jag fick lite smått och gott. Tre "skålar" som ma kan fylla mjöl eller pasta i. Sen Rihanna parfymen och en jätte len filt.  :) sen har jag fått lite mer som jag inte orkar rabbla upp :)








111225 - Sång fågel!



111225 - Städning



- Hej!
Nu har man precis städat denna förmiddag, dammat, damsugat, tvättat golv. Snart ska jag börja fixa mig för att sedan promenera till föräldrarna för ännu mer julmat och julklappar. Känner mig redan hungrig så det ska bli gott. Sen ikväll kommer ju min faster, mina farbroder, ena kusinen med eventuellt deras barn? ska bli kul att få träffa hela tjocka släkten eftersom man inte träffade dem igår.

Nemen om man ska börja fixa sig nu då! hörs!



111224 - Julafton





- God afton!
Nu har man äntligen lite tid för en sen uppdatering. Har nyligen kommit till lägenheten. Jag har haft en helt okej dag med min familj uppe i Västerås. God mat och mycket skratt. Var jätte kul att få träfa mormor & morfar, deras hund och sen mammas bror. Vi åt mat, fick julklappar, spelade paketspelet och sen sjungit ;P sen vart det en del bus med Lady också. Jag har nog aldrig sett en hund blivit så rädd för jultomten än henne, darrade som fan, stackars :/ hehe.

Eftersom julen inte är slut ännu så kommer vi få resten av julkapparna imorgon men idag så har jag fått:
pengar
väska
kontors grejer
(pärm, register, nitaparat, hålslagare, & tip)
tofflor
fotbalja med bubbel
sen på julklapp spelet så fick jag än ljusplatta (: nöjd tjej.

det vart en del bilder från dagens händelse, men dom orkar jag inte lägga upp nu. För nu ska jag sova. TRÖTT TJEJ så jag önskar er alla en God fortsättning!!















111223 - Uppesittarkväll!



Hej!
Nu sitter man hemma i villan tillsammans med min far & såklart Toppis. Vi sitter o äter paradis och spelar bingolotto. Jag var så nära på att vinna en bil. SUCK. Men som vanligt går det ju inte som man vill när man spelar bingolotto. (-)nnars idag så har jag jobbat all the day. Dagen rullade på från halv 12 fram tills jag slutade vid 19.00. Man är rätt så sliten efter dom här dagarna helt klart, men ändo roligt. Tänk att det är julafton imorgon, kan ej fatta det ännu förens imorgon bitti vid frukosten. Dock saknar jag snön som försvann.

Nej nu ska jag njuta av min lediga helg och framför allt jul. GOD JUL!



111222 - FY PÅ DIG MALIN!!



Hej, här har det inte uppdaterats sedan förra veckan ser jag. Usch vad dålig jag är som inte har uppdaterat er något. Men det är så mycket som skall göras innan julen så man hinner inte riktigt. Sen är man så trött om kvällarna då man jobbar till 19.00. Idag har dagen rullar som fan igen, mega hela dagen, märks att folk köper julklappar in i det sista ;) jag är så gott som klar med alla klappar för den här gången, skönt :)




111215 - Flopp flopp



Hej!
Nu har man precis druckit ett glas julmust. Så himla gott är det. Tänk att det snart är julafton. Läskigt att tiden går så himla fort. För fort faktiskt och än så har det inte kommit någon snö. Vad är detta? ingen riktgt jul utan snö eller vad tycker ni?

(-)nnars idag så har jag bara jobbat och jobbat, det böjar bli min vardag, att fritera pomme och städa efter alla latmaskar som inte kan ta undan efter sig, haha! föresten så fick har vi fått 10:onde nollan nu, för vi bara så bäst! annars ikväll så kom Matte förbi ett tag förut, han tog paus ifrån att projekt med sin bil. Vart väldigt glad över att se honom igen.

Nu ska tvätta bor sminket för att sedan hoppa i sängs, natti



111214 - Just a kiss


Hej!
Ännu en ledig dag, gött! sitter och väntar på att min syster ska komma så vi kan åka till maxi. Hon behöver köpa julkulor till sin gran där hemma. Sen blir det att kolla efter lite julklappar och sedan ska vi köpa lite mat. Tror denna dag blir bra! :)



111213 - Min favorit i juletider


" julen är här, i våra mörka länder "



111213 - Tomten jag önskar mig en vit jul



Godkväll!
Nu har jag precis fört in alla mina filmer som jag hade på min dator till min extera hårddisk. Filmerna tog en sån himla onödig plats. Så nu har jag lite mer utrymme kvar. Idag så har jag varit hemma hos min mor och far tillsammans med min syster. Vi fikade med mammsen ochs en så gjorde syster och jag lussebullar. Stora och smariga vart dem sen vart det en hel tid julmusik också. MYS! men vart är snön?




(ur smariga)

Sen innan min syster skulle skjutsa hem mig så åkte vi förbi Albano för att syster skulle ha en gran till henne och sin pojkvän, ur fin var granen!! älskar doften av julgran! nu ska jag snart göra iordningen mig för sängen, är trött då jag gick upp kvart i sju i morse, natti natti!





111213 - Lucia



Hej!
I
morse gick jag upp kvart i sju för att titta på lucian som var på svt2. Saknar att sitta i en kyrka som man alltid gjorde när man gick i skolan, det är mycket mysigare! :) mu ska fixa något och äta sen dra hem till villan för att tvätta lite och sedan ska jag och syster julpynta! :)




111212 - Time to work



Mornmorn!
Bjuder på en låt med Mollys nya singel, jävla röst alltså!!
 


111211 - Tredje advent



Godkväll!
Nu har ännu en ledig helg snart över. Synd att alltid lediga helger alltid går så fort. För fort i faktiskt. Helgen har allafall varit bra. Ifredags när jag kom hem till mina föräldrar så hade min goa mor gjort en tacopaj endast för min skull (jag som älskar pajer) sen lagom till idol så kom min syster & min bror också. Väldigt bra fredag med familjen. På tal om idol så vann ju Amanda fondell, var det rätt som vann tycker ni?

Igår så var jag hemma hos föräldrarna hela dagen tills kvälls kvisten för jag skulle baka saffransbullar med kassela i, oändligt goda! sen runt 00.00 så kom min darling hem till mig, då han hade varit och druckit lite med sina vänner. Rart att han kom.

Sen idag så har jag varit med darling, till 4 då han skulle hem till sin mamma och jag skulle fixa lite här i längehten innan min familj kom för lite tredje advent mys. När dom kom så hade de köpt en julgran till mig så direkt när dom kom så klädde vi julgranen direkt så nu är det jul hemma hos mig, sen fick jag upp även min efterlängtade lampa som jag köpte på ikea för några månader sedan, tack pappi!








111208



Godkväll!
Här var det dåligt med inlägg här, igen. Dagarna rullar verkligen på och jag hinner ej uppdatera. Men det är ju lätt hänt. Men nu är jag här igen så nu tänkte jag berätta vad jag har sysslat med dom här dagarna. Veckan började med att jag var ledig efter helgens arbete. Jag drog till polisstationen för att hämta ut mitt pass sen har jag bakat bullar, och sen har jag vaarit med M, och sen bara jobbat.

Nu tänkte jag göra iordning mig för sängen, en arbetsdag väntar imorgon½



111202 - Underbar låt!