Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110831 - Snart september



Hejsvej!
Har ni sovit gott? det har jag gjort iallafall.  Idag blir det back to work igen. Sen blir det att bege mig hem till längenheten för att pyssla lite innan M kommer, får se han hjälper mig med att sätta upp mina bokhylla och mina två bänkar,  men vi får se. :) när allt är färdigt så ska ni få se hur mitt lilla hem ser ut! iiiih!





110830 - Hemma



Hej!
nu är man hemma hos mina föräldrar. Jag kom precis hem. Jag och mamma har varit i lägeheten och monterat upp soffan, och gud så fint det blev! snart känner man sig som hemma! :) känns jätte kul. Annars idag så har jag varit med M, vi var ju på IKEA och han köpte säng till sin söta dotter, matbord, en liten ministol sen sprang vi in på biltem för han skulle köpa något till sin bil.

Nu blir det att hoppa i sängs, dagen har varit lång. NATTI!


110830 - Lyssna och njut!



110830


Godmorgon!
Idag vaknade jag med humöret på topp och det händer inte varje dag. Nu tänkte jag slänga mig i en varm dusch sen ta lite frukost sen bege mig till jobbet. Sen direkt efter så blir det IKEA igen med M. Vill hjälpa han att hitta en söt säng till sin 2 åriga dotter, mys! men frågan är vad man ska köpa för slags säng? en prinsesssäng? :D hehe gulligt. Sen blir det väl att dra förbi biltema, killar vet ni ;)

Nej om man ska springa ner och duscha av sig lite, ha en bra dag!




110829 - SOFFA INHANDLAD!



- Godkväll bloggare!
Har nyligen gjort diskat och precis gjort matlåda till mig och min far. Vart enkelt, köttbullar och makaroner bara. Men bättre än att äta ute mat, egenltigen ska ja ha ett plus. Jag jobbar på donken och aldrig äter maten där när jag jobbar. Tänk er vad stor man skulle bli ifall man skulle äta där varje dag, man har karaktär!

Annars så har vi inte vart hemma så länge, jag mamma & pappa var ju nämligen på IKEA tidigare ikväll och äntligen hittade jag en soffa som kändes bra. Det vart en tre sits soffa som mina föräldrar har. Fast en annan färg, svart och vita, alltså jag köpte två färger som man kan ha på den. Tänk er vad bra, om man tröttnar på en svarta så kan man ta den vita! (: känns helt gött.

Sen vart det även bänk, bokhylla, en bänk till, fruktskål, och massa mer!  känns jävligt kul att man äntligen har köpt de möbler som fattades. Känns jätte bra att man har haft så mycket på sparkontot så man kunde köpa allt detta för sina egna pengar som man har förtjänat! :) så i veckan blir det att sätta upp grejerna!



110829



Godmorgon!
Har ni sovit gott? jag har sovit gott. Men känner mig lite små krasslig för börja bli förskyld. Sjukt jobbigt fan. Började redan igår på jobbet att det var något på gång. Är det för vi har två AC på jobbet? hur som helst får äta mycket c-vitaminer så jag inte blir värre, tur att man har  ett jobb iallafall att gå till. Skulle aldrig klara av att gå hemma och inte göra något.

Idag är jag iallafall ledig så idag blir det väl att åka först till JYSK och sedan runt 16.00 så blir det väl att dra till IKEA  och köpa en tre sits soffa till lägenheten. Det kommer bli så fint när allt är på sin plats. Måste köpa en micro och en brödrost kunde ha tagit en som var där, en kittykatt rost men hur ful var den? så den slängde vi. Finns finare! (:

Nej nu ska jag ta lite frulle, kisksiss!



110828 - Snart är höst!

Snart är det höst, vilket ska bli mysigt. Visst det är är kallare men hur fin blir inte naturen? :)






110828 - HAHA


HAHA!


110827

Banta så mår du bättre, lägg dig under kniven så blir du perfekt, köp för dyra kläder och gläns med ett liv som du egentligen inte har råd med och skriv ut att allt är perfekt på facebook. Men kolla dig sedan i spegeln och säg att du mår bra och att livet är perfekt, kan du då stå för det? Man behöver inte vara smal och se ut som en modell, så länge man älskar sig själv och står för vem man är! Ställ dig framför spegeln och säg att "Jag är bra som jag är!


- Inte för att vara ego men fan vad snygg jag är på denna bild! ;)


110827




back to work baby.



110826 - When you give up?



De som går och snackar skit om person/er är inga äkta vänner!

Godkväll allesammans!
Har ni haft en bra dag/kväll? själv så har man haft en både rolig och mysig dag. Började ju dagen med att dra till prifö för att hämta ut mina nycklar, äntligen är den min. Sen gick jag in på Tyras butik som låg precis brevid, vart 2  st örhängen. De var jätte fina. Tänk vad kul att Tyra starta sin butik just i norrköping av alla städer, kan ju bero på att hon har bott här. Annars så har jag jobbat o sen hämtade M & M, upp mig då svängde vi förbi max för lite käk. Sen drog vi hem till hans förldrar och lekte lite med hans dotter & kollade på film! :)


110826 - FREDAG!



Godmorgon!
Nu sitter jag i köket och ska snart hälla upp flingor och mjölk. Sen blir det att hämta ut mina nycklar till min lägenhet. För igår så tog min kära bror dom för att lämna dom eftersom inte han äger lägenheten längre. Så idag kommer jag hämta dom och sen är lägenheten min på riktigt :D Den som känner sin bror bäst är nog sin familj, vi vet hur han är. Han är en god männiksa precis som resten av min familj är. Vi skulle aldrig göra någon annan illa, sen går det ju skitsnack men det är ju  bara tecken på att man är barnslig & vill att alla ska tycka synd om än.

Aja annars idag så blir det att dra hem till Matte och umgås med honom och hans urgulliga dotter Moa "mossen" som jag kallar henne, oh vad det är mysigt med barn! man blir så glad! :):)



110825 - LÖN!


Godmorgon solstrålar!
Nu har man precis ätit en god frukost nu blir det snart att bege sig till jobbet men först ska jag förbi mitt hem en snabbis. Men innan jag gör det så tänkte jag betala de 2 räkingar jag har, det är ju lön idag!!! tänk vad det känns bra att få sina egna pengar och kan göra vad man vill. Man har ju slitit som ett djur för dom. Känns jävligt skönt och inte behöva gå och be om pengar av sina nära och kära

Idag så har en sanerings kille vart här och kollat på våran källare hopppas det blir torrt där snart så vi kan börja att renovera där nere, kommer aldrig glömma den natten. PANIK! ingen som inte har vart med om det kan inte säga att det "det där var väl inget". Tänk er själva och se er hus bli förstört, då är det inte så roligt längre! fast hellre en källare översvämad än att hela huset brinner upp till grunden!

Nej om man ska klä på sig lite så man kan dra till lägenheten, have a nice day!



1100824 - Nice evening



- Hej!
nu har man precis kommit hem ifrån min lägenhet efter att ha spenderat min kväll där tillsammans med M. Vi installerade min nya tv och sedan började vi fixa mitt "hemmanbio". Sen så kollade vi på GROWS UP och åt choklad. Riktigt mysigt var det allt. Nu tänkte jag hoppa i sängs för att sedan försöka sova. En ny jobbdag imorgon "jippi".

Hoppas ni har haft en trevlig dag/kväll!



110824 -


låter precis som king of pop, Micheal jacksson, eller?


110824 - TRÖTT!



- Hej!
Nu sitter jag här i vardagsrummet och har precis kommit hem från folktandvården. Var ju där på en undersökning idag och jag hade tur för jag hade inga hål, och sen så behövde jag inte betala något för att jag hade rabatt från försäkrningskassan, jätte bra vare. Nu ska jag försöka sova lite sen blir det att åka bort till lägenheten och ta dit ännu mer prylar som jag har har hemma. För senare så kommer M dit han ska hjälpa mig koppla in min tv =)


110823 - Hatkärlek


Hatkärlek till denna låt, den är både dålig o frän på samma gång :P


110822



Godkväll!
Nu har man precis kommit ut ur en skön dusch. Nu blir det lägga sig i sängen för att ladda om. Ikväll så var vi ju som sagt i min lägenhet för att tanken var ju att sätta upp mina lampor. Men vi hade inga verktyg till det så istället drog vi till Media Markt för att köpa en tv och allt gick bra tills jag kommer till kassan och ska betala och så står det i aparaten "medges ej" och vi prövade och prövade. Men det gick inte. Jag hade inte rillräckligt med pengar fastän jag visste att jag förde över pengar till en tv. Så där stog vi helt utan pengar så vi åkte hem utan min tv och när jag kom hem så skyndade jag mig upp och loggade in på mitt konto och då hade min "bank" fört över 2000 atomatisk till mitt sparkonto igen! TYPSISKT! så imorgon bitti när det öppnar så blir det att hämta ut den med min syster, så det kan gå ibland! haha man känner sig riktigt dum!



110822 - TRÖTT!



Hejsan!
Nu har man precis kommit innan för dörren efter att ha varit på jobbet hela dagen och dagen har rullat i ett. Det var många ungdomar idag, det kan nog ha och göra med att skolan har börjat. Jag minns vilken ångest jag hade när jag gick i skolan när första skoldagen var, usch! men det var ju kul på ett annat sätt. Ibland saknar man sin tid i skolan. Men bättre med att tjäna sina pengar och göra vad man vill med dem. Nu ska vi snart käka och sedan ska vi till min lägehet och sätta upp taklamporna i min lägehet, wiee! jag är så glad! nu saknar jag bara M <3



110822



Godmorgon!
Nu har man precis satt på sig arbetskläderma för att tagga inför en ny arbetdag, arbetsvecka. Egentligen så vill jag ligga kvar i sängen men det går inte här ska det jobbas men det kommer inte bli lika mycke som i helgen som tur var för det var verkligen mega hela dagen/kvällen/natten. Nej om man ska börja tänka på att dra sig då. Tur at man har ett jobb och inte behöver leva på andra, jag har haft tur!

Ha en bra goingar!
kisskiss




110821 - Tycker till



Hej!
Fick en liten tanke ställare förut när jag log och vilade lite, tänk hur underbart det är med att ha familj egentligen? en familj som alltid håller ihop och alltid finns för varandra i vått och torrt. Dom finns alltid vid sin sida hur många gånger man än bråkar (som oftast är normalt) så blir man alltid sams till slut. Tänk er dom stackars människorna som inte har någon familj eller syskon, som är helt ensamna som inte får något stöd utav sina föräldrar/syskon.

Tänk er texempel på alkoholisterna & hemlösa som måste kämpa varenda öre för att bara få en matbit. Jag tycker synd att vissa måste leva så, tänk er dom som måste bo hos kompisar/ute på gatan för att de inte har råd med att bo själv. Så jag är jäkligt tacksam över att jag har en familj som alltid finns för mig :) va rädda om varandra!

Familjen är det allra viktigast som finns!





110821 - EAST FM


, vad tycker ni om denna låt? :)


110821- Göta kanal 2



- Hej!
Nu sitter jag här i vardagsrummet och tittar på göta kanal 2 med syster och våran kissemiss. Har sätt filmen hur många gånger som helst men man tröttnar aldrig på den. (-)nnars så väntar vi för övrigt på att bror & far skall komma hem så man kan äta lite köttgryta annars idag så har jag vart i väg och kollat på tv med M. Jag hittade en men sen fanns inte så lagret så får kolla på en annan. Finns en som jag funderar över som kostar 5600 tror jag om jag minns rätt. Får se om man drar dit i veckan och köper den :)



110821 - Sunday



- Hej!
Nu har jag precis sminkat mig och förtöver lie pengar ifrån mitt sparkonto till mitt transikon konto. Jag ska nämligen dra iväg och köpa en platt tv idag, och eventuellt en dvd också med M. Får se vart jag kommer köpa det, kanske på media markt eller elgiganten. Fast media markt har ju lite rea nu. Vi får se! :) det är väldigt skönt och vara ledig iallafall efter dom här mega dagarna!

uppdatering kommer....


110820 - Trött



- Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och äter lite naturgodis som jag köpte imorse innan jobbet och gud vilken jäkla dag. Mega hela tiden, precis hela dagen. Det känns i hela kroppen, och trött är man också men det var det värt för jag hade  samtidigt roligt bland alla barnvangar och barn. Hehe. Egentligen skulle jag vilja dra ner till stan o se fyverkirerna som är om 10 minuter. Men finns ingen ork så jag får vänta tills nyår på att se det. Jag klarar mig nog ;)






110820 - Lördagsmorgon



- Godmorgon på er!
Nu har jag precis satt på lite solpuder och mascara nu tänkte jag hällau upp lite mjölk med flingor i. Sen blir det att traska bort till spårvangen för att tagga ännu för en arbetsdag i mega russchen. Hoppas dock inte att det kommer bli lika regningt som igår, vi hade otur med vädret denna festival, men jag är glad ändo! :) man har ju paraply.


skitsnack & lögner grundar sig oftast på avundsjuka :)



110819 - Fredagskväll



- Hej!
och så sitter jag här i vinden och tänkte uppdatera er lite. Jag kan säga att min kropp är helt slut efter denna dag. Dagen har rullat i ett, det började redan vid tjugo i tolv, hejjuda mig vad mycket folk det var. Märks verkligen att festen har fullat igång på riktigt nu med marknaden och allt på tal om marknaden så gick jag förbi den innan jag började jobba och då kunde jag inte låta bli att köpa kolor. Det är ju som en tradion. GOTT som fan.

Sen var jag även inne på city och köpte lite make u, behövde ett nytt puder, ny fundation och så kunde jag inte låta bli att köpa ett nytt läppgloss heller. Nu tänkte jag tvätta bort sminket för att sedan hoppa i sängs och tagga inför en jobbardag, hoppas bara att det inte är lika skit väder imorgon som det var idag så marknaden var tvungna att stänga alldelles för tidigt!




110819 - Festivalen fortsätter



- Hej!
Nu har jag precis gjort iordning min inför jobbet. Igår var det mycket folk, undrar om de kommer vara ännu mer idag eftersom marknaden startar om 2 minuter. Sånt som märks. Roligt ska ska det bli iallafall men jobbigt. Man ska vara glad över att vi lockar så många gäster ;) nej om man ska packa ner matlådan då.

Jag önskar jag kunde uppdatera mer som vissa av er gör, men om man har ett jobb så kan man inte bloggas så mycket, pengar vet ni!





110818 - Tillbaka blick










110818 - Rix fm festival

Jag vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vi varandra oh låt detta inte ta slut, dina ord värmde inatt!

Godmorgon godingar!
Nu sitter jag i min morgonrock och har precis tagit mig en varm och välbehövlig dusch. Nu ska jag hälla upp flingor och mjölk. Sen blir det att bege sig till jobbet och jag lovar denna dag kommer vara så här myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycket och göra eftersom det är rix fm festival ikväll. Ska bli kul, kul att det händer något i denna stad. Fast får se ifall jag drar ner och kollar på artisterna, ska ju träffa M, får se vad vi hittar på för bus <3




110817 - September



Hej!
Nu har jag precis lyssnat igenom Septembers album och det var ju ganska bra låtar, bättre än vad jag hade förväntat mig, men jag fastnade mest vid denna låt nedan. Nästan så man man vill se henne live imorgon eftersom hon spelar i Vasaparken imorgon :) så bra hon är!

September – Heat Rising



110817



110817



Hellu hellu!
Nu har jag precis diskat upp alla disk  och nu tänkte jag uppdatera er med ett hastigt inlägg innan jag jag tar på mig mina arbetskläder för att sedan ta cykeln till jobbet. Idag blir det nog en del och göra eftersom agustifesten startar idag, ska bli kul! ha så många goa minne nfrån just denna festival :)

Ha en bra dag!



110816 - Tisdag



- Hejsvej!
Nu har jag precis gjort mig klar för läggdags. Men ska nog inte lägga mig riktigt än. Tänkte uppdatera er först. Idag så har jag jobbat till från halv 12 - 18.00. Idag har det vart ganska lungt om man gemför vad det kommer vara de närmasta dagarna.  Augustifesten i Norrköping startar ju imorgon och håller på fram till lördag natt. Ser fram emot det faktiskt.

När jag hade slutat så drog jag hem till min lägehet för att vänta på Matte som skulle komma hem från jobbet. När vi väl sågs så åkte vi lite bil och svängde förbi mc dondalds vid maxi för glass och hamburgare, riktigt trevligt :) men farlig bil, haha!  :)


110815 - Lägenhet



- Hej!
Nu har man precis kommit hem från Citygross med mamma. Vi köpte taklampor, sittduner till mina stolar, och svarta gardiner. Sen lite annat. Snart har man fått alla saker på plats i min finfina lägenhet. Idag har man nästa vart i lägeheten hela dagen. Min syster och jag var där tidigare idag lämnade saker sen ville hon så gärna hjälpa mig med att sätta ihop min bokhylla, gud så fin det blev. Sen köpte vi med oss lite mat och lunchade där också. 

Sen var i på öb och köpte diskställ och bestikhållare sen när vi skulle dra därifrån så sa en billist att vi hade fått punka på däcket, hur satan kunde det hända när vi hade vart ute och åkt? skumt. Nu är bilen hemma iallafall. Annars så har jag fått alla mina möbler i lägeheten, säng, databord, tvbänk, bänk :) kul!


110814 - Sunday evning



- Hejsvej!
Nu sitter jag i morgonrock efter ha duschat, filat fötterna och målat naglarna lilla. Nu kan jag koppla av lite. Idag så har jag jobbat och sen efter jobbet så drog jag hem till min lägenhet. Där min mamma höll på att fixa och trixa. Igår så tapetserade mamma och pappa ena väggen av vardagsrummet, och tapeten blev så snygg!!! bättre än vad jag hade förväntat mig och idag så var de där och tapetserade köket. DET GÅR BRA NU!

När jag kom dit så började vi packa upp mina saker i köket, och lite i toaletten, eftersom man är ledig imorgon så blir det väl att dra dit imorgon och lämna bandspelaren. :)




110813 - Lördag



- Hej!
Nu har man precis kommit hem ifrån hageby. Har varit hos M, som jag skrev igår. När jag kom dit igår så fick jag träffa hans busiga dotter Moa, hon är så himla go, lik sin far sin. Hiih! när hon hade somnat så slog vi på en film. American pie. Filmen sög. De har ju gjort nyare filmer av American pie, och jag måste säga att de gamla filmerna är så sjukt mycket bättre.

(-)nnars idag så har vi vart på willys och handlat sen inte så mycket mer eftersom man ska iväg snart till skärblacka för att fira min syssling som har fyllt/fyller 8 år? grattis i vilket fall. Ska dit vid 18.00 tror jag. Trevligt ska det bli, ska bli kul att se hur de bor nu eftersom man inte har varit där på två år. Tiden går så himla fort!










110812 - Friday night



Hej!
Nu har jag precis kommit ut ur en välbehövlig dusch, Behövdes eftersom man har stått och friterat nästa hela dagen. Nu väntar jag på attt far min ska komma hem med lite mat sen blir det att dra hem till M, för lite filmkväll.

Skön fredags kväll!


110812


Hon är sjukt vacker, och låten är bra :)


110811 - Home sweet home



  • Godkväll!

Nu sitter jag i vardagsrummet med en tjock filt över mig. Är så himla frusen efter det kalla lågtrycket som har kommit över landet, bara 12 grader. För kallt om man tänker efter vad det är för månad. Augusti räknas ju som en sommar månad. Men såg nyss svt vädret och de ska tydligen bli varmare nästa vecka, runt 25 grader. Hoppas att det stämmer så man kan njuta av solen de sista veckorna innan hösten tar över helt.

Annars idag så har jag jobbat och slitit all day. Idag har dagen gått bra som vanligt, många hungriga magar som ville ha lite mat utav oss. Varför är mc dondalds mat så populärt? de är lixom bara pomme, en köttbit, och bröd plus massa dressing och dipper, tur att det går bra för oss, företaget alltså.

De som var med roligt för oss medarbetare är att vi klarade Sco som var i måndags. För er som inte vet vad det är så är det en hemlig gäst som kollar så vi gör ett bra jobb, dvs, snabb service, varm & fräsh pomme & god hamburgare. Vi är allt bra på jobbet! :)



110811 - Tandläkaren



- Godmorgon godmorgon!
Nu harjag precis fått ett samtal ifrån folktandvården, skaa kolla så mina tänder mår bra den 24/8. Hoppas jag inte har några hål. Det skulle bli så himla dyrt. Men jag brukar oftast inte ha några hål, ifos så har jag borrat några gånger men men. Nu ska jag gå ut till min drottningsholm för att sedan tagga inför jobb.

Ha en bra dag! 


110810 - 10 augusti



Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha vart med M, nästa hela kvällen. Vi skulle egentligen ha åkt förbi IKEA. Men vi kom på det alldeles för sent,  kom på det vid halv sju när det stänger 20.00 och det tar drygt en 30 minuter med bil till våran granstad Linköping. Så vi ska dit kanske på lördag istället. Så istället så åkte vi hem till han och åt billys pizza/pirog och till efter rätt blåbärspaj :) gott gott!

Föresten förra veckan så här dags så var det strålande sol, 25 grader, man frös inte. Men nu fryser man som inne bomben, hur kan de vända så fort? vissa hade iallafall tur med vädret!! :)


Ser ni den söta musen som gömmer sig? :) 
taget för en vecka sedan när vi var på landet och skulle grilla!! :)


110810 - Svinlängorna



- Hej!
Nu har jag precis sett klart på Svinlängorna med Ola Rapace och Nomi Rapace. En ganska intresant film men ganska sorlig ändo, tänk er själva man är 7-11 år och har föräldrar som bråkar, super & slåss mitt framför deras ögon. Det finns ju vissa familjer som är så. Kanske därför många barn blir hämtade av socialen för de har föräldrar som bråkar & slår sina barn. Hur kan man kunna slå sitt eget barn?, man skaffar ju barn med kärlek och inte hat. Förstår det inte.


110810 - I dont care



I dont care,  you dont hear what i say? i dont care! =)



110808 - Verkligheten



- Hej!
och så var första arbetsdagen efter semestern avklarad. Var riktigt skönt och få komma igång igen och träffa alla godingar på jobbet. Nu vet man verkligen hur mycket man uppskattar och ha ett jobb. Idag så var det väl inte så mycket och göra, eller kanske en timme innan jag skulle sluta. Många hungriga magar ;) roligt med tempo. Men tempo kommer det bli som sjutton nästa vecka då Norrköpings stads fest drar igång! ons - lör. Då blir det att kämpa!





110807 - Sunday



Hejsvej!
Nu sitter jag här uppe på vinden och har precis gjort mig klar inför läggdags. Blir att lägga sig skapligt ikväll eftersom man börjar jobba imorgon, back to reality. Ska bli kul att få träffa alla igen. 2 veckor på rad räcker gott och väl med mig. Man blir ju så trött på att bara gå hemma, jag skulle bli knäpp om jag var arbetslös. Undra hur alla som är arbetslösa känner & tänker. Vissa orkar ju inte befatta sig med arbetsförmedlingen. Vissa kanske mår bättre utav att vara hemma karl/fru. Men sån är inte jag, jag måste ha något att göra om dagarna.

Annars idag så började dagen med att mamma och jag åkte till Mio för att kolla på en soffa till min lägenhet. Det finns så många fina soffor men vilken ska man ta, beslutångest så in i bomben. Sen lite senare på eftermiddagen så drog jag o träffade M, vi köpte med oss lite mat och kollade på American Pie. Ganska bra film fastän det inte var med dom "gamla" skådisarna.

Nej nu ni så tror jag ska lägga mig, sleep well!


110807 - Regn



Hellu Hellu!
Nu har jag precis ätit flinor och mjölk. Snart ska jag och mamma dra till Mio för att kolla om de ha några billiga soffor att sälja ut. Hoppas jag hittar en fin men ändo billig till min lägenhet. Det är ju ett perfekt väder för shopping denna dag.


110806 - Lördag

.


Bra låt!


110805


  •  i dont care about you any more, let me go and stop talk about me and forget me. Everybody should be happy! :)


    Godmorgon!
    Nu har jag precis gått upp efter ha sovit i några timmar men gud så svårt det var att sova inatt. Somnade kanske inte förens vid 02.00 och gick upp nu. Nu tänkte jag fixa frulle och sedan smöra in mig för ännu mer solning på altanen. Det känns så skönt att man har fått en solig vecka på sin semester. För imorgon ska det bli lite kyligare igen.



110804 - Home again

Tid: 17:47
Temperatur: 22+ soool

Hej!
Nu är man henmma i stan igen efter ha varit på landet från igår efter middag. Riktig trevlig stund med mina tjej kusiner o systra mi. Vi spelade spel, grillade, badade  dock inte jag för jag var så himla smart att glömma överdelen hemma. Men är väl för att jag är en badkruka med. ;) nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så jag kan dra & träffa M, får se vad vi hittar på. En grymt sugen på en mjukglass med cola sås.


Bilder från igår kommer när jag har mer tid, tjollahopp!







110803




110803 - Sunshine

Tid: 14:03
Temperatur ute: 25+ sooooooooooooooool

- Hej!
Har nyligen kommit in efter att ha solat ett par timmar på altanen. Nu tänkte jag packa lite eftersom man ska ut till landet i eftermiddag med min syster och mina kusiner som redan är där ute nu. Vi ska spela spel, grilla, äta gott, (bada), dricka, & bara njuta av sommaren.  Det blir nog trevligt, inte ofta man träffar alla kusinerna nu för tiden. Så kul att alla kan idag. Vi ska även sova över. Så det blir nog inga fler inlägg idag.


110802 - Hemma igen



- godkväll!
Nu är man hemma igen efter en trevlig kväll hemma hos M. Vi åt lite tacos & kollade på film. Riktig trevlig kväll :)


110802 - Ny kamera köpt



- Hej!
Nu har man precis kommit ut ifrån en dusch medans min bror håller på att leka med min nya kamera jag köpte på media markt idag. 5100 för en kompakt/systemkamera. Än så länge ger den fina bilder. Tänk vad mycket fint man kan köpa när man har ett jobb och tjäna pengar! nästa sak är väl en snygg soffa som jag måste ha i lägenheten om jag inte vill sitta på baken. Men man är ju inte fattig heller ;) Nu ikväll så ska jag hem till M för lite filmmys, det ska bli trevlig (:


min nya vän i bildernas värld!


110802 - Sunshine



Att vakna till ännu en solig dag gör en så förbannat glad. Tänk vilken tur man hade med vädret på sin sista semester vecka. Vissa har tur, vissa har otur. Iofs så hade jag tagit fel veckor förra året, då det regnade slutet av juli och början utav augusti :)Så nu kära lästare ska jag gå ut och steka i någrat timmar, livet är grejt!



110801 - Smekmånaden

Godkväll!
Nu har man precis fixat iordning sig inför sängen. Är svin trött efter denna långa dag. Solen gör en trött. Känns att man har fått färg med, hela pannan bränner. Men det är inte så farligt. Får ta det lungt imorgon på altanen eller vad vi nu ska hitta på.

Annars ikväll så har jag kollat på Lotta på Lisenberg och se visar dom smekmåndaden på tv4. Den filmen är så rolig. Man blir så glad av att de nyförälsade paret. Men är tråkigt att tjejen har gått bort alldelles för tidigt. Hon fick hjärtillestånd pga överdos av läkemedel. Vissa tar gud alldelles för tidigt, hon var 32 och så vacker och hon hade hela sitt liv framför sig.



110801 - Fisk



- Hej!
Nu har man precis ätit mammas goda fisk med kall sås. Mycket gott! man blir ju så smart utav det! annars så har vi varit ute på landet idag som jag skrev i mitt tidigare inlägg. Mycket fridfullt. Vi tre och naturen. + änderna! =) så idag så har man fått ännu mer färg! sommaren är härlig! så nu behöver man inte känna sig blek när man kommer tillbka till jobbet :) glad tjej!





110801


- Nu sticker jag, pappa & syster till landet igen. Man kan ju inte sitta inne när solen steker. Ta vara på solen när man är inne på sin sista semester vecka för denna sommar.



110801 - Sunshine


Ännu en dag man vaknar till solsken, livet är underbart! :)