Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

110427 - What is about my dreams?



Hej igen!
Nu har jag precis satt mig här igen efter att ha glott på kvällens avsnitt av BB, vad lyxigt av bb att bjuda på en tatuering till Krille som vann tittar tävligen, jag trodde först tjejerna skulle ha bäst foto men tittarna tyckte helt annat på bigbrother.se. Men det gör inte mig något. Krille har ju knappt vunnit någon tävling alls. Så det var ju kul för honom.

Så vad händer nu då? just nu sitter jag har skickar över lite bilder till Ida som håller på att fixa och trixa med min nya header och det kommer bli så grymt snyggt! får se när hon kan lägga in den här på bloggen. När hon har tagit emot alla bilder så blir det läggdags för jag grymt trött.

Här är mina inköp som jag köpte idag;


En topp från cubus hela butiken hade rea på allting, den här skulle egentligen ha kostat 130 kr men jag fick denna för 90 kroner, en rikigt sommartopp :)


och så gick jag även in på åhlens och köpte den bäsa mascaran ever och en ögonskugga, förjävla snyggt! (:

i

självklart så råkade jag stänga ner våran konversation på msn före jag sparade din inloggning. så mejla mig den när du ser de här så lägger jag in din design så snart jag är vid datorn imorgon :D förlåååååt!

2011-04-28 | 00:02:07 | http://idatallhed.se
Ida Tallhed

ja just nu är det så för att jag inte kan koppla kategorierna rätt förens du skrivit ett inlägg i den kategorin.



hur man gör för att spara ett inlägg i en kategori det finns ett inlägg om det på min blogg. samma inlägg som de står om hur man skapar en ny kategori :)



jag kommer hjälpa dig att koppla rätt när du skrivit ett inlägg i varje kategori :)

2011-04-28 | 20:44:05 | http://idatallhed.se



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?