Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

100731 - GOSH, vad trött jag är!




- Godmorgon!

Nu har man precis packat det lilla som vi ska ha med oss till sthlm och jag är så trött som man kan bli. Tur att man kan sova på bussen som går tjugo i nio. Jag har dock lite ångest för att vi tog den tidigastte bussen och inte den som gick elva. Eftersom vi åker till Sthlm mest för att se Lena som vann ESC i år. Men men hoppas dagen går fort ändo. Det kommer nog bli en del bilder under dagen, så det har ni något att se framemot ;)




100730 - Home again

Tid: 18:42
Temperatur ute: 18+ molnigt


- Hejsvejs!
Nu är man hemma i Norrköping igen. Jag och baby kom ungefär till resecentrum så gick vi av vid eneby centrum för att vi behövde köpa något vi skulle ha till bussen imorgon på väg mot stockholm. Vi ska ju dit imorgon över dagen. Så det kan ju vara gott med lite tilltugg. Nu sitter vi och kollar på Sherdil, en gammal film från -99. Den är ganska bra faktiskt speciellt för dom hästlovers där ute. Har ni sett den?




100729 - Tacos på G!

'
HEllu Hellu!

Ja ser det regnar jag ser det regnar det var väl roligt hurra!? Nej det är inget roligt med regn. Det öser ner här i Mjölby just nu. Jag och Kim var nyss ute i regnet för att vi köpte det sista inför tacosen som karln håller på med nu, mums skall det bli. Annars idag så har vi stor städat hela hans lägenhet som tog sina timmar. Vi får se vad som händer senare, kanske mysa under täcket med en film?


100729 - Städning på G!



Hejsvej!
Nu har man vaknat då. Blir väl snart att äta lite frulle. Och eftersom vädret inte är så bra idag här i Mjölby så blir det fortsättning av städning. Igår kväll så fick vi både ett ryck. Vi moblerade och slängde massor med skit, behödes!  :)



100728 - I Mjölby

Tid: 18:11
Temperatur ute: 23+


- Hellu!
Nu sitter jag ensam i killens lägenhet. Han drog för att klippa hans väns mammas gärsmatta. Tjänta lite pengar.
Annars så har vi nyss handlat lite mat o ätit mat. Karln hade fan ingen mat hemma. Så det behövdes, iofs så ska vi vara här tills fredag så vi behövde inte handla så mycket. Men men, när han kommer tillbaka så blir det väl att titta på film och bara rå om varandra :)




100728 - Mjölby today!

Tid; 11:46
Temperatur ute: 23+

Hellu Hellu!
Har ni sovit gott? själv så har man sovit som en stock. Har precis ätit jordgubbar med mjölk, och det smakde mumma. Idag verkar det bli lite sämre väder, visst det är 23 grader men det ska tydligen bli regn senare. SUCK! vill ha sol och 28 grader som det är i Barcrlona, sitter nämligen o kollar på Fridrott och de ska precis hur varmt det var där. Hur kan man orka springa i sån hetta? fuskit och i ryssland är det 36 grader! vill med ha! aja i efter middag nån gång så ska jag hänga med baby hem till sig, mjölby. Har inte vart där på en månad"


100727 - Minigolf

Tid: 20:55
Temperatur ute: 21+

Hejsvej!
Nu har man kommit hem ifrån himmelstalund. Jag och baby tog en match på minigolfen. Idag var det faktikst jämt jag fick 59poäng och kim 53, så idag var det jämt!!! Nu ska vi nog ta det lungt och sedan sätta på en bra film, och det är ju inte helt fel. Nu måste jag springa och ta en huvudvärks tablett, stackars mitt huvud!






100727 - Sunshine baby, sunshine!

Tid: 15:52
Temperatur ute: 25+ sol!

- Hej!
Kom  nyss in ifrån altanen med baby. Vi har legat och solat i några minuter. Solen kom! underbara sol.
Man ska ta vara på solen nu, för vem vet när solen skiner igen? så har vi solat, och sen så hängde tog vi cykeln ner till industriområdet och kollade, det hade ju tydligen gjort någon nu gång väg längs byggnaden. Så där gick vi och sen så tog vi en varsin glass på Sibylla vid folkparken, götti gött! tog några bilder men jag lägger upp dem senare för nu sitter jag vid mammas lappis.



100726 - Cookies and beans!



Hej!
just nu sitter jag och lyssnar på Cookies n Beans – I Just Don't Have The Heart, en väldigt bra låt. De spelade på Lotta på Liseberg för ungefär 2 timmar sedan. På tal om Lotta på Liseberg så var det exakt en vecka sen vi var där och idag så är min syster och hennes kille där plus deras vänner där, och de ska göra samma saker som vi gjorde där, liseberg, sova över, paddan och trosa på stan, trevligt!

Nyss så gjorde jag & Kim varma mackor och såklart så vart mamma och pappa sugna så vi gjorde till dom också. Det var ett tag sedan man åt det. Så det smakade i munen! annars ikväll så har kim o jag kollat på en film med Justin Timberlake och den var väl sådär. Fast jag tror det blir en film till innan läggdags! :)



100726 -



Hejsvej!
Hur har eran dag varit? min dag har vart okej, den kunde ha vart bättre om solen sken. Men nu tycker jag faktiskt att det har spruckit upp, kanske blir solsken imorgon? jag ber till gud att det blir det!!! nån dag med solsken är jag väl värd på min semester? idag så har vi ialalfall tagit cykeln ner till stan bara för att fördriva dagen lite. Jag köpte ett par snygga jeans till kim på New Yoruker och jag ett par jeans på lindex! :) snyggt snyggt. Nu håller Kim på att försöka hitta någon bra film vi kan kolla på. Hoppas han hittr någon :)



100725 - Bilder från GBG

Tänkte lägga upp lite bilder från GBG, kommrt ett annat inlägg ifrån lidköping inom kort!
Eftersom jag inte har något roligt att skriva nU! :P
















100725 - Mysdag!

Tid: 12:15
Temperatur ute: 14+

Godmorgon!
Nu sitter jag i köket och har precis ätit frukost med pojkvänne min. Vi sov ganska länge idag, kanske gick upp halv 12. Idag så får vi se vad vi hitar på. Det är lika grått som igår så det blir väl att hänga inomhus idag också. Saknar solen!


100724 - Höstkväll?

Tid: 21:37
Temperatur ute: 10+ regn


Godkvälll!
Nu har jag och Kim äntligen kommit hem ifrån staden. Vi drog trots allt till staden tidigare idag och det var ju bra annars så skulle jag inte ha hittat en min blåa kofta och den randiga trekvarts tröjan från Vero Moda. Denna dag kändes det så rätt att spendera inomhus för om man tittar ut så kan man tro att vi är i mitten av oktober, 10 grader, mörkt, och regn! KALLT!
vart tog den sköna sommaren vägen? Aja filmen vi såg var iallafall jätte bra, knight and Day hette filmen vi såg, verkligen en bra film både action, romantik och humor ihela filmen Cemeron Daiz spelade så bra! :) jag rekomederar! :D nu blir det nog att bara vara hemma och ta det lungt sen sängen!

Lite bilder ifrån dagen :`)








100724 - Grått o trist!


-Hejsvej!
Sitter i vardagsrummet och kollar på någon tråkig fotboll som Kim & pappa kollar på. Sverige förlora! så tråkigt för tjejerna i det svenska laget. Just nu vet jag och kim inte vad vi ska hitta på tills halv sex. Då vi ska åka ner till stan. Vi ska ju se på bio ikväll. Det finns typ inget att göra när regnar ute, ge hit solen igen! hehe har inget mer att komma hit, detta inlägg kanske inte vart så roligt att läsa men men....

kommer ett bättre inlägg senare med enbart bilder ifrån Gbg+Lidköpings resan!



100723 - Kärlek&Fördomar

Hellu!
Nu har jag o Kim precis sätt klart på Kärlek och Fördomar. Det är en indiskt film. Tänk att Indien också kan göra rätt så bra filmer, musiken ska man inte tala om lite likt turkiet musik. Nu blir det snart att sova och det ska bli så skönt att få sova i sin egna säng utan att få höra ett gnisslande ljud så fort man rör sig.

Här kommer bara några bilder ifrån Göteborg, more comes tomorrow!





100723 - Borta bra men hemma bäst!!

Tid: 19:41
Temperatur ute: 18+ grått :/

Hellu!
Nu har man precis ätit mammas goda pasta sallad med skinka och sallads dressing. Inte fel det inte, Annars innan maten så reserverade älskling två biljetter till en film med Tom Cruse, kommer inte ihåg vad den hette. Vi har iallafall åkt hem ifrån Lidköping idag. Åkte väl vid 11 snoret och kom hem vid 16.00. Vi åkte hem idag istället för det spöregnade där när vi skulle åka. Men här i norrköping är ju inte vädret bättre, 18+ o regn. Känns som sommaren är slut. Saknar värmen, vill ha 27grader igen!!! :(

Bilder från de här 4 dagarna kommer inom kort, jag tog 900 bilder så jag måste nog redigera och välja ut! ;D


100723 - Läcköslott



Hej på er!

Är fortfarande i Lidköping, jag har precis duschat så man är lite fräsh till senare. Min syster & hennes pojkvän kommer hit sen :D


100721 - In Lidköping

Hej!
Nu sitter jag i husvangnen i Lidköping. Vi kom hit ungefär vid ett då gick vi direkt till stranden och solade och badade. Och snart så ska vi gå till baren och lyssna på allsång. Campingen är 5 stjärnigt så det är väldigt fräsht. Och det har en golf bana som är jätte fin. Synd bara att jag inte tog med min laddare så jag kan lägga in bilderna men jag får vänta tills vi kommer hem till kära norrköping! nej nu ska jag gå ut till mamma, pappa & hjärtat- HAHA pappa fick nyss mås skit på sig för andra gångne ;D

ha det så bra, så hörs vi!


100720 - i Gothenburg

Hej!
Nu sitter vi här i lisebergs campingen och har nyss kommit hem ifrån en dag i Göteborg. Vi har åkt paddan och trosat omkring. Igår var vi på liseberg, o åkt karuseller och kollat på lotta på liseberg. Bilder kommer! imorgon så drar vi till lidköping och kommer hem på lördag! om ni undrar vart jag sitter så sitter jag utanför husvangnen. Finns tydligen trådlöst internet!


Snart ska vi grilla hamburgare och korv, inte ful skit det inte ;D


100718 - Min sista DAG!

Tid: 08:43
Temperatur ute: 16+

Hej
!
Nu sitter jag här i källaren i min ensamhet och ska snart sätta på mig arbetsbyxorna, och borsta tänderna för att ta min drottningholm till jobbet. Idag är det min sista dag sen semester!!! börjar 10 idag och slutar halv fem. Och ikväll så kommer min kärlek till mig, vad jag har saknat honom! Ikväll så måste jag packa och styra för vi åker rätt så tidigt imórgon.

Nu måste jag gå, ha en trevlig dag!



100717 - Trött!

Tid: 19:12
Temperatur ute: 24+ molnigt!

- Hellu!
Äntligen är denna arbetsdag över.. Har jobbat precis hela dagen. Började jobba 10 till tio i sex egentligen skulle jag ha slutat sex men jag fick sluta några minuter tidigare idag eftersom det var så lungt på jobbet idag. Många var inte så sugna på mc mat idag. Hoppas att det blir lite mer och göra imorgon och imorgon är min sista dag sen 3 veckor ledigt! underbart! Hoppas att det blir fint väder bara eftersom man dra till Göteborg på måndag med min baby, mamma & pappa. På tal om det så måste jag nog skriva en lapp det jag ska ha med mig. Vi kommer ju trots allt vara borta ganska länge eftersom vi pratade om att dra till Västervik också. mysigt!



- En bild ifrån förra året på liseberg!


100716 - Landet

Tid: 21:53
Temperatur ute: +23

- Godkväll!
Nu har man precis kommit innaför dörren. Har nämligen vart ute på landet hela kvällen. Bror min frågade mig om jag ville hänga med han och Anna ut till landet eftersom mamma och pappa var där och först så tvekade jag och eftersom jag var ensam hemma då så tänkte jag att jag skulle hänga med ut. Skulle bli så ensamt annars. Räcker med att man sover själv i hela huset inatt så jag beslöt mig att dra ut. När vi kom dit så var min kusin Tina där, Faster, hennes karl, Miranda, Kevin & Mirandas kompis. Så har jag har haft en jätte trevlig kväll dock så saknade man sin älskling som jag tror också har det bra ute i sjön i Jönköping :) på tal om vatten enligt termometern i vattnet så stog det på 25 grader!!! det är inte riktigt klokt!

Snart så ska jag fixa mig införs sängen, vissa jobbar :( men jobbar bara imorgon och på söndag sen 3 veckors ledighet!

Här kommer det bilder ifrån kvällen:














100715 - Time to sleeep!



- Godkväll!
nu har man precis gjort sig iordning för sängen. Ikväll så är jag tröttare än normalt. Har det något med den huvudvärken jag har haft hela dagen? kan nog kanske vara så. Om jag lägger mig nu så är man utvilad tills imorgon vilket är alltid bra. Men dock så saknar jag min älskling brevid mig men jag får vänta tills söndag då han kommer troligtvis! min sötnos!

Godnatt vi hörs imorgon



100715 - *Äntligen kom regnet!

Tid: 19:46
Temperatur ute: 24+ regn!!!

- Helllu!
Nu sitter jag och lyssnar på Alexandra Burke - Broken Heels. Nyss var jag ute på altanen och lyssnade på hur det spöregnar.Min pojkvän skickade ett videoklipp i Mjölby när det spöregnade där, så jag antar att det har kommit över Norrköping nu. Äntligen kom regnet, det behövliga regnet! Nu är det bara åskan och blixtrarna som fattas ;D hihi! Detta är ju första regnet på en månad nästan så nu kom det!

Här kommer det lite bilder som ajg tog för kanske 5 min sedan!




100715 - Cykelägare

Tid: 15:58
Temperatur ute: 29+

- Hej igen!
Nu har man precis prov cyklat på den nya cykeln. Jag och pappa var nyss nämligen till sportex och hämtade våra cyklar. Så imorgon så tar man den första cykel turen med min drottningholm! :D nu får jag se vad som händer. Kanske bädda rent i sängen och sätta på en tvätt kanske? återstår att se!


min nya!


100715 - Solning på G!

Tid: 11:06
Temperatur ute: 23+ sol!


-Hejsvej!
Nu kom jag precis in ifrån solen ska snart gå ut igen. Jag skulle bara sätta min mobil på laddning. Så jag inte missar smset av sportex. Jag & pappa ska ju hämta våra cyklar idag! äntligen säger jag bara. Jag blir inte så långvarig i detta inlägg men jag kommer med ett längre inlägg senare!


njut i solen med eR!



100714 - Turkiet filmen!


Tid
: 23:53
Temperatur ute: 19+


- Godkväll!
Nu har jag, mamma, pappa & min syster precis sätt på Turkiet resan som vi åkte till i maj. Efter ungefär tre månader så är äntligen filmen färdig, den var dock ingen lång men rolig. Skulle gärna vilja åka dit igen men kanske ett annat hotell och göra mer saker för när vi var där så åt vi mat, solade, badade, shoppade. Men saknade det där äventyren om ni förstår vad jag menar?  Aja nu ska jag tvätta bort mascaran och borsta tänderna för att sedan lägga mig och sova dock ensam.

- Lite bilder ifrån våran turkiet resa :)






.... finns massa andra bilder också men dom orkar jag inte lägga in, inte nu iallafall, godnatt!


100714 - Grattis Kronprinsessan

Tid: 21:48
Temperatur ute: 22+

Hellu Guys!
Nu sitter jag i mörkret i vardagsrummet och tittar på firandet av kronprinsesans födelsedag på Öland. Men det är tråkigt att självaste födelsedagsbarnet är på sin smekmånad med sin Daniel. Tycker konstigt att dom firar henne när hon inte ens är med, men det är väl en traditon, hennes familj är ju där iallafall. Annars ikväll så har jag inte gjort så mycket faktiskt. Det vart inget landet, kanske blir det istället eftersom det skall bli 28 grader och jag är ledig, wihu!





100714

Tid: 16:54
Temperatur ute: 26+

- Hejsvej!
Nu har man kommit hem ifrån jobbet. Är trött i bena eftersom man har cyklat både till jobbet och hem. Fast det är inte så långt till jobbet, kanske 15 minuter med cykel. Men det blir jobbit när det är uppförs backar men jag tar som en träning. Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar till semestern, så härligt!! hoppas att vädret håller i sig en vecka åtminstone! Vi ska ju iväg på måndag till Göteborg och stanna där i 2 dagar. Vi ska campa på någon camping untanför gbg, sen gå på liseberg, eventuellt kolla på "lotta på liseberg" sen stan. Sen åker vi kanske en tripp till Västervik! :)

nu ska man gå upp och äta, sen får man se om man hänger med mor, far och bror till landet en sväng senare. Älskling åkte hem imorse tomt utan honom! :/




100713 - Regn

Tid: 18:28
Temperatur ute: 24+ molniggt!

Hej på er!
Nu har man precis vart ute på altanen och lyssnat på när det har regnat. Dock så regnar det lite men det kanske blir värre snart. Hoppas det! för åska och regn är så mysigt och bästa av allt att det luktar så gooooooot efter regnet! och regn behöver vi nu, speciellt växterna! snart så kommer johan & anna hit förhoppnigsvis :)







100712 - Klinga

Tid: 19:43
Temperatur ute: 28+

Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på någon på låt VH1. Jag har inte vart hemma så länge för jag, pappa, syster och äkskling har vart ute på klinga och ätit på mc där. Och varför vi åkte dit var för att systern skulle få en bit att övningsköra till. Hon är jätte duktig! :) annars idag så har jag jobbat, och jag vet inte om jag har svettas så himla mycket i hela mitt liv. Men det är ju inte konstigt eftersom man är i ett kök. Och jag kommer väl svettas lika mycket imorgon, men det är bara att stå ut och dricka mycket. Jag jobbar ju bara tis,ons, fre, lör & sön, sen SEMESTER I TRE VECKOR! UNDERBART. Hoppas det är sol då, det beöhver inte vara 30+ utan kanske 23 grader, bara det är sol är jag nöjd, eller vad säger ni? har vi inte det lite för varmt?



100711 - Cykling och bokia!

Tid: 23:36
Temperatur ute;23+

Hej!
Nu har man precis borstat tänderna för nu är det dags för läggdags. Ikväll så tog jag och min älskling en cykeltur till hageby och tillbaka. Sen när vi kom hem runt halv tio så körde vi krocket, men det gick så dåligt för mig så jag gav upp, dålig fölorare eller vad? men gud vad skönt det var ute, helt underbart 26 grader!!! sommaren är allt för härlig.

bilder kommer imorgon bitti.
Godnatt!




100711 - Grilldags!

Tid: 18:22
Temperatur ute: 32+ soool!


Godkväll!
Nu har vi kommit hem ifrån från landet. Var härligt att få komma ut i naturen lite för vem vill sitta hemma när det är så himla varmt ute? då vill man ju helst vara vid någon sjö, vilket vi har på landet. Men skulle inte vara fel om det kunde vara lite svalare. Nu vill jag faktiskt ha lite regn. Allt grönt dör ju annars. Aja nu ska vi snart grilla på altanen, mums! sen får vi se vad som händer.


Vad har ni gjort idag i värmen?

Bilder från idag :)




'



100711 -

Tid: 10:15
Temperatur ute: 28+


Hej!
Nu sitter man här i skuggan  på altanen med pappi och Kim. Snart ska vi åka ut till landet. Vi var där igår och la i bryggan och jag tog mitt första dopp. Var faktiskt skönt i vattnet. Sen när vi kom hem så var jag och kim inte hemma så länge för mamma skjutsade ner oss ner på stan för att vi skulle gå på munken in the park, och vi kom lite försent. Vi kom när den sista artisten uppträde, kommer inte ihåg vad han hette. Men det var jätte mycket folk iallafall. Sen drog vi till hugo, oc där möte vi upp syster.  Snacka om mycket folk tror jag inte har setts så mycket folk där någon gång.

Ni ska jag lägga mig ute i solen, det kommer bilder ifrån igår'!
puss!


100710

Tid: 11:19
Temperatur ute: 31+

Hej!
Nu sitter man lättklädd ute på altanen. Har precis solat lite med darling som fortfarande steker. Dock så kommer vi inte kunna sola länge idag eftersom detdet börjar komma in moln på himlen. Det ska tydligen bli åska och regn skurar snart. Så vi får skynda oss att sola om vi ska få någon färg. Annars idag så ska vi åka till Sportex för att kolla efter en cykel till mig, den jag har nu har jag haft sen jag var 11år, haha time to buy a new bike mayebe? haha. Hoppas det fint någon jag blir intresserad av.

Nej nu ska jag läga mig brevid darling, hörs senare!

Bilder ifrån dagen o kvällen:










100709 - Film&popcorn!

Tid: 23:09
Temperatur ute:  19+

Hej!
Nu har man nyligen sätt på Sommaren med Göran med älskling o mammi. Den är så himla rolig! jag såg ju den på bio förra sommaren :) den är verkligen en sommarfilm! nu blir det nog att fixa sig inför sängen, är rätt så trött. Men det blir man ju efter att ha jobbat hela dagen. Imorgon är man ledig och då blir det Sportex evenutellt. Måste hita en cykel! :)

Hoppas ni har haft/har en trevlig fredag :)
Godnatt!



100709 - Godmörgon!

Tid: 08:39
Temperatur ute: 21+ molnigt

Godmorgon!
Hoppas ni sover gott eller har sovit gott själv så har man sovit som en stock. Men hade inte vart fel att få sova i några timmar mer. Men jag får vänta tills ihelgen då jag är ledig. Nu har jag iallafall precis struckit min arbetströja. Den blir lätt så skrunklig, suck! Nu ska jag borsta tänderna och sedan vid tio över så drar man till jobbet. Jobbar till 1600 idag :) skönt det!

nej nu måset jag kila, vi hörs senare



100708 - Gud så trött man kan va

Tid: 21:04
Temperatur ute:  24+


Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag själv så är det bara bra förutom att man är extremt trött. Tror det har göra med att jag har jobbat till 18.00 idag och kom inte hem förens sju eftersom man gick en bit efter jobbet sen så åkte jag, kim & pappa till marinara för att hämta pizza,. både jag & kim tog en varsin kebab pizza, gött det! nu gör man inte så mycket kollade lite på Göta kanal 1 på SF kanalen., var länge sedan man såg på den faktiskt.

Nu ska jag lägga in bilderna jag tog alldeles nyss :)





100708 - Fint väder idag!

Tid: 10:04
Temperatur ute: 24+ sool!

Hej!
Nu har man precis lyssnat på Kissies första låt(?) och jag tyckte faktiskt den var dålig och att hon sjunger lite små falskt. Men det är ju bara vad jag tycker. Det blir inte så  långt inlägg just nu eftersom jag måste sätta på mig arbetsbyxorna och väcka killen som ligger och sover. Jag skulle gärna vilja stanna hemma idag från jobbet eftersom det är så fint väder. Men nej jag får vänta tills ihelgen och då kommer det ju bli 30 grader vilket är underbart! Föresten igår så spelade ju jag minigolf med bror, älskling och Anna och den som vann va kim och sist va Anna. Sen så drog vi ut på landet och fikade på bryggan :) var trevligt!

Nu måste jag rusa men bjuder på några bilder ifrån igår!





100707 - Mini golf och sedan landet!!

Tid: 17:43
Temperatur ute: 24+


Hej!
Nu står jag här över en bänk i köket och tjatar på att Kim ska ge sig av till affären för att köpa lite gott till landet.
Eftersom vi ska åka ut dit efter golfen. Min bror frågade nämligen mig och kim om vi ville spela golf sen och såklart vill man det, så det blir han, jag, bror & Anna :) ska bli kul!hoppas det går bättre än förra gången då jag hade 69p it so bad! nej nu måste jag kila, bilder kommer ifrån ikväll :)
puss!




100707 - Trött!

Tid: 18:59
Temperatur ute: 20+

Hej!
Nu har jag precis sagt hejdå till min pojkvän. Han skulle ta cykeln upp till eneby centrum för att panta lite och köpa lite gott. Jag orkade tyvärr inte hänga med eftersom man har jobbat hela dagen. Så han fick åka själv ^^ egentligen så har jag inget kul att berätta för när jag är trött så har jag knappt någon fantasi. Så jag tänkte lägga mig och glo på tv4 nyhterna istället som om det är bättre, haha!



100705 - Trevlig dag!

Tid: 21:53
Temperatur ute:  21+

Hej!
Nu har man nyligen lagt in nya låtar på min mobil. Annars så har jag och min pojkvän precis sett på Lotta på Liseberg.
Snart är vi där, alltså i GbG! ska bli härligt. På tal om härligt så åkte jag, min pojkvän, syster & hennes vän till Sankt Anna idag. Vi åkte vid 10 tiden och när vi satte oss i bilen så var det molnigt. Sen efter kanske en timme efter vi hade vart där så sprack det upp! så vi åkte inte dit i onödan (: så nu har man fått ännu mer färg! man ska ju passa på när man är ledig för imorgon jobbar jag igen! Tjäna lite chash!

Nu måste jag kolla om tvätten är färdig, den funkar nu äntligen, spolbilen kom hit i fredags! :)






100704 - Time to sleep soon!

Tid: 22:18
Temperatur ute: 24+

Hej!
Nu sitter jag här i mörkret i vardagsrummet och har nyligen sätt på vädret på tv4. Det verkar som vi här i Norrpan fåt fint väder imorgon också. Men det kan bli molnigt men vi hoppas att vi klarar oss iallafall över dagen eftersom det blir Sankt Anna imorgon. Så då vill man ju ha det fint.

Snart blir det att borsta tänerna eftersom man skall upp tidigt imorgon. Måste bara vänta tills pappi o darling kommer in från trädgårn, det har nämligen hållt på att fixa en gammal cykel, nu är den röd. Det är en jätte gammal cykel som pappa hittade på en byggnad.


100704 - Fjorton suger

Tid:15:46
Temperatur ute: 30+

Hej!
Nu sitter jag och kim och glor på fjorton suger på SF kanalen. Vilken fjortis film. Men alla har väl vart fjorton.
Man blir seg av att ligga och steka i solen i några timmar. Kanske har legat i 4 timmar. Så nu hoppas jag att man har fått färg. Senare ikväll så blir det att spela minigolf i himmelstalund med älskling sen så ska vi gå förbi ica och köpa gott tills imorgon eftersom jag o kim ska med min syster och Tina till Sankt Anna imorgon ska bli så härligt!



100704 - Solning på G!

Tid: 19:41
Temperatur ute: 25+

Hej!
Hoppas ni har sovit gott själv så har man sovit som en stock. Dock så har jag lite ont i huvudet vilket inte är så skönt. Får väl klunka i mig vatten innan jag lägger mig och solar. Äntligen verkar vädret vara på min sida. Igår så vart det inte så mycket uppdateringar eftersom vi grillade och sedan åkte jag och älsklingen och bowlade på hugos, och jag förlorade som vanligt, haha! I AM BAD nej nu väntar solstolen på mig! vi hörs!

Gårdagens pics!






100703 - Grillning på G!

Tid: 17:14
Temperatur ute
: 30+


Hej!
Fy vad varmt det är, man sitter ju nästan och halvsvettas. Men snart blir det iallafall grillning med kim, henke, syster och pappa. Man ska ju passa på när det är så fint väder! sen lite senare så blir det bowling med älsklingen, hoppas man vinner! :)

nu måste jag rusa, ha en bra kväll!





100702

Tid: 19:26
Temperatur ute: 25+


Hej!
Har ni haft en bra dag? själv så har man haft en bra dag. Jobbade till fyra sen så mötte jag upp min pojkvän för han ville kolla på nya shorts. Först gick vi in i Jack And Jones men han hittade inte shorts men han hittade en jätte fin t-shirt för 50 kronor så ja betalade tröjan åt honom. Sen så gick vi in på new yourker och då hittade vi äntligen ett par shortst :) det var på tiden! sen så gick vi o åt på GU va gott, mums! och nu sitter jag här i vardagsrummet och väntar på att killen skall komma ut ifrån duschen.¨..


100701 - Glass i söderköping + ramunderberget!

Tid: 21:42
Temperatur ute, 21+ sol!

Hej!
Har nyligen tagit en dusch efter att ha besökt Söderköping. Tog en glass vid smultronstället och pratade och mös i solen.
Sen så drog vi till ramunderberget för att se den fina utsikten över Sörping. Så jag mamma & kim fick lite extra motion och det är ju aldrig fel! :) nu ska jag lägga in bilderna ifrån ikväll och sedan ta ett iskallt glas vatten!










100701

Tid: 16:51
Temperatur ute: 22+ sol med växlande monlighet


Tjoho!
Nu sitter jag är i vardgasrummet och är hur jäkla trött som helst. Som tur är så lagar Kim kycklig med wokgrönsaker så jag kanske blir piggare så fort jag får något i mig. Idag så har vi iallafall varit ute i maxi och handlat mat. Eftersom vädret inte stämde med som stog i tidningen så fick man passa på. Så man var ju lite besviken över vädret i morse. Men nu börjar det spricka upp vilket är typsikt! men vi får iallafall en fin kväll. Så om en timme så ska jag, mamma & Kim åka till Söderköping och möta upp Sanna, Josefine & Sannas mamma. Hoppas på att det är lite folk där ivkäll men det tror jag knappast men man kan ju alltid hoppas för sist vi var där förra sommaren så var det ganska mycket folk. 

Nu ska jag ta ett glas vatten för jag har något ont i huvudet
Hörs senaree!