Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

091109 - Tredje UpPdAtE


21:23
Hellu Hellu!
Har precis lagt in bilderna ifrån dagens trevliga händelser. Vart 115 bilder visst. OJOJ! Det var jätte trevligt att äta middag på hugos och spelade bowling. Trodde det skulle vara lika stort som Vilbergen men det var det ikke. Men det var lika kul ändo. Jag körde mott syster och Henke och jag tror jag vann. Är ju en mästare ;) hahe nevars. Men jag har faktikst kört bowling ett antal gånger så jag kan ju. Hoppas syster är nöjd över sin 18 års dag men än är det inte slut för firande. För på fredag blir det fest och utgång med hennes kompisar, och det ska bli kul eller jag hoppas det iallafall. Men det behöver jag inte ora mig för. Eftersom vi alltid har kul (:

Aja nu ska jag lägga in lite bilder av dagen sen så blir det nog att tvätta bort sminket och så. Måste lägga mig tidigt ikväll eftersom jag har fått nya tider, iallafall under den här veckan och nästa vecka, sen får jag se om jag går tillbaka till det gamla. Men ialalfall börjar 10.00 och slutar halv fem. Skönt :)






JA MÅ HON LEVA!!!
Kommer ni ihåg när ni fyllde 18? :)


Anna

Nej faktiskt så minns jag inte då jag fyllde 18 :) Är de sorgligt haha :D Kanske bara förträngt de, jag menar de är mera BIGGGGG då man fyller 20 år för tusan ;D Då jävlart :D

2009-11-10 | 08:25:57 | http://annathelin.devote.se
Daja

så roligt med bowling =)

2009-11-10 | 12:17:37 | http://daja.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?