Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

091108

21:10
Hellu Hellu!

Sitter just nu och lyssnar på Leona Lewis - Happy, väldigt fin låt! har ni hört den?  annars så har jag precis sätt klart på sista avsnittet av "Ensam Mamma söker" kände på mig att Helana skulle välja Oskar. Man vart nästa lite gråtfärdig själv när hon sprang till honom. Så gulligt!!!




Annars ikväll så har bror & Anna kommit hit. Vi skulle fira farsdag och sedan fira syrran lite i förskott. Eftersom hon blir 18 år om 3 timmar, imorgon går det ju inte. Eftersom vi ska spela bowling och käka på hugo imorgon kväll. Så de kom och lämnade hennes presenter idag istället. Jätte trevligt faktikst! annars idag så har jag jobbat ifrån 09.00 till 17.00.

Idag så var det nog den lungnaste dagen så länge jag har vart där. Så idag vart det lite långtråkigt i mellan åt. Kan ju ha och göra med att det kanske var Farsdag idag? ^^ hehe! men men, skönt att ha den här helgen avklarad. För nästa helg är man ledig och då blir partaj för syster!!!  :)

Har ni gjort något trevligt med eran familj idag? om ni firar farsdag dvs.

Tog några bilder ifrån kvällen men det lägger jag inte upp nu.
^^ senare maybe!






Nathalie

Idag har jag jobbat några timmar sen varit hos mamma och ätit middag och sen bara haft en mysig kväll framför tv:n. vad har du gjort då?

2009-11-08 | 22:14:20 | http://nathaliegustafsson.blogg.se/
Nathalie

Idag har jag jobbat några timmar sen varit hos mamma och ätit middag och sen bara haft en mysig kväll framför tv:n. vad har du gjort då?

2009-11-08 | 22:14:25 | http://nathaliegustafsson.blogg.se/



Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?