Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- Dag 130, Skoldags!



Hellu Hellu!
kom precis ifrån tv:n och vart legat och kollat på "Charter hjältar" det är precis samma sak som "Semestersvenkar" men att dom är på olika platser, men i detta fall så var det i Gran Canria :) och där har man ju varit ett antal gånger :) sist jag var där så var det ju året 2006, då var vi hela släkten som åkte ner, vi bodde i ju i Playa Del Ingles första veckan, sen när vårat sällskap åkte hem så förflyttades vi till Puerto Rico eftersom vi bestämde oss för att vara utomlands två veckor. Sen dess har vi inte vart där i Gran Canaria, skulle inte ha något emot att dra dit igen, men högsta hopp är att komma tillbaka till Thailand, så underbart!

men nog om dettta nu, idag så är det start på en ny vecka och det betydde att skolan börjar igen. Idag så har väl dagen sett ut som vanligt, började med svenska, vi pratade om människo kroppen, sen så hade vi matte och då pratade vi om kvadrat meter och så. Sen efter det så hade vi Karin, då gjorde vi köttfärsrullar :) precis som att göra pannkakor fast man lägger köttfärsfyllning i istället, var jätte gott förutom att Emman kryddade lite för mycket :p annars så var det kanon! efter det så väntade Jenny & Ida på mig för att vi skulle käka något snabbt innan individuella valet, så som vanligt så det hamburgare på mc :P haha

Aja sen så drog vi till iv  då gick vi börja med en påsk krans som vi ska ha klart till nästan vecka :) då vi ska lägga in lite fjädrar & någon blomma, krm inte ihåg vilken blomma det var... återstår att se nästa måndag.. :) ja det det var lite av min dag det.. skriver mera imorgon!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?