Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 98, Skoldags!




18.05
Hejsan!
sitter här och lyssnar på  Paul Wall - Oh girl, håller på att av en ren nyfikenhet kolla på de skivor jag har bränt med låtar (: så himla kul, har skivor med bara bilder också, men de har jag redan på datorn, så det är ju inte lika spännande. Annars så gör jag inte så mycket, förutom att jag hostar hela jäkla tiden, så idag var jag hemma ifrån praktiken igen. Hoppas att dom inte är sura på mig bara dom på praktiken alltså. Hoppas att de fick mitt sms meddelande igår. Men  återstår att se på tisdag vad de säger.

Vad har jag sysslat med idag då då? inte ett skit faktiskt, kollat på tv, suttit vid fars data och laddat hem låtar från Lene Marlin (: sen så ville mamma att jag skulle fixa i köket, eftersom hon inte heller mår så bra, och inte Anna heller, så här hemma är det rena rama sjukstugan för tillfället. Aja när jag hade diskat och gjort snyggt, så kom vart jag sugen på att göra en fruktsallad med vaniljvisp, enkelt och gått :) så det fick det bli, mums!


Äpple, päron, banan & apelsin (:

och imorgon är det fredag då ska jag till skolan, ska bli skönt att träffa alla igen, har ju vart rätt dött att bara vara hemma. så imorgon ska jag dit är ju rätt så kort dag ändo (: börjar kvart i nio till tjugo över ett, då blir det att dra hem direkt, duscha sen så ska jag förhoppnugnsvis träffa Emma :) vi ska mysa lite hemma hos henne och Björna på den gamla goda tiden :D vart inte att träffa Jonas imorgon, vi ska ses på lördag istället :) mys! bättre att se då tyckeer vi, eftersom han ska upp tidigt på lördagen, han ska ut till skogfan :) men om det inte blir något att se överhuvudtaget så ska jag ut på krogen - OTTEN (: hihi, de har ju renoverat :) kul!



men nu ska jag gå, puss!







Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?