Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 93, Skoldags!



20.55
Hellu Hellu.

Gör inte så mycket just nu sitter och tänker på J, hur jobbigt det är sakna honom, jag förstår inte ens varför jag tänker på honom precis hela tiden, och tom saknar honom? jag vill inte! För jag får inget tillbaka av det ändo. FAN! visst är jag glad över att jag tog chansen att träffa honom, men när man väl håller på att lära känna honom så blir nästan lite kär och då säger han att han bara vill vara kompis med mig efter allt det där som hände i lördags kväll. FAN jag hoppas inte att blir kär i honom på riktigt för då blir det bara jag som får lida :/ men vi ska ju ses imorgon iallafall (: om inget går fel dvs. Att det inte blir något med konserten, men men han är så jävla bra, även om vi inte känner varandra så känns det så bra, att han är den killen jag vill vara något mer än vän.. men får se hur det blir!  jag släpper inte honom i första taget.. Hellre umgås jag med honom som kompis än ingenting alls, men vi får se! det kanske inte ens är kärlek jag känner.

Mem men, vad har jag gjort idag då? jo jag vart på min praktik från 08.00-13.45 sen så har jag bara vart hemma och sen vid halv sju så vart det träning som gällde SPINNING/CORE, var väl inte det roligaste kanske, men man måste våga prova andra saker och imorgon så ska vi på LI/STYRKA och på söndag step, fan vad duktiga vi är! :D

men nu ska jag gå, skriver mera imorgon om jag hinner dvs ska killarna ska hämta upp mig vid 20.00 vid eneby centrum. Men jag vågar fan inte förvänta mig något.

Men godnatt!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?