Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Sportlov



Hellu Hellu!
Nu är jag här igen, efter en veckas väntan. Har faktiskt inte brytt mig eller orkat skriva något här. Har inte mått så bra pga Jonas. Jag skrev ju på mitt förra inlägg att han ville träffas och prata och det gick såder. Han berättade att han bara ville vara kompis med mig för att jag typ inte kan säga ifrån och är för snäll, förstår inte riktigt det där kanske är lika bra? jag har iallafall släppt taget om honom nu, gett upp hoppet. Han har bollen nu om han vill något så får han höra av sig. Varför ska jag toffla lixom? när han har sagt att jag bara har vart för på..? känner ingen andledning att höra av mig för jag ska se om han hör av sig först och se om han bryr sig.

Aja nog om det idag så har jag vart på stan med Jossan, vi kollade lite i affärerna, hon skulle byta ett halsband på Hallbergs smed lr något sånt hette det. Tog ett tag för Jossan att bestämma sig vad hon skulle ha, men tills slut så beslöt hon sig att ta ett par örhängen, riktigt fina tycker jag. Skulle själv vilja ha dom aja  sen så gick vi in på Gina för att Jossan skulle pröva lite plagg, själv så får man sina pengar imorgon.

Sen efter ett tag så ringde systeryster o frågade om vi skulle träna idag på Li passet och självklart sa jag ja, men har dåligt samvete för att bara lämna Jossan bara såder. Hon var tvungen att vänta tills klockan 16.00 när hon jag kunde ge henne en sms biljett så hon kunde fått åka hem med mig. Men hoppas hon inte är sur på mig nu bara.

Aja sen iallafall så drog jag och Anna till träningen, anna skulel sola lite först medans hon gjorde det så tränade jag lite.  till halv 5. Eftersom Li passet började då. Sen när klockan var halv 5. så mötte jag upp Thess vid dörren. Hon ville säkert inte gå upp själv :) hihih! det var kul att hon var med idag iallafall och det var skönt att vara på gymmet överhuvudtaget.! nmu måste vi komma igång igen syster! :D

men nu ska jag gå, puss!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?