Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Sportlov



21:13
Hellu!

sitter här och lyssnar på Kikki Danielsson - Papaya Coconut den låten påminner när vi var ute och festade hos Figge i sommras. Fan vad jag vill ha sommar! allt blir så roligare då (: men det är bara att bita ihop där ju 3 månader kvar, och de 3 månaderna kommer gå fort även om det inte känns så nu. Så kommer man tycka det när det väl är dags med våren.
Hoppas bara att det kommer bli en bra sommar i år, för förra året var det bra i börja bra, sen så vart det sämre :( ursch så man kände inte sig direkt så brun då med andra ord.  Men återstår att se hur det blir denna sommarn. Jag ber till gud att det ska vara sol på min student bara, lixom det håller ju ihop utspringet och sol :D perfekt!


Så brun SKA jag BLI
bilden är tagen i marmaris i Turkiet som jag gärna åker tillbaka till
.


Men om något helt annat idag så har jag faktiskt vart hemma hos Jonas i Katrineholm, tog halv tre tåget då hämtade han upp mig för att sedan åka och handla på Willys. Han behövde mat och så köpte han en film också som var så jävla dålig :P så jag vart utråkad ^^ så jag jävlades med Jonas haha, kittlade honom :D haha ^^  det var kul att träffa honom iallafall, it feels good. Vi får se när vi ses igen och nu ska jag fan låta han höra av sig på rikigt, får se om det det tar en vecka eller två. Sist han frågade om vi kunde ses var för fan när han frågade mig om jag ville hänga med han och hans kompis till den där rappkonserten. Sen dess har jag frågat, så nu är det hans tur.

Ha det bra, pusshej!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?