Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Sportlov


22.20
Hejja Lördag!

sitter här i min ensamhet och lyssnar på Natasha Bedingfield - Wild Horses, jag får inte nog av hennes låt. Den är så bra! annar så sitter jag och snackar med några godingar på msn. Annars ikväll så har jag faktiskt bara vart hemma kollade på melodifestivalen, vad glad jag vart att Molly Sandén kom till final, so good for here! :) och så är jag glad över att Sofia - Alla kom som Internationellas val :) den låten behövs! så jävla bra!

Annars idag så har jag faktiskt inte gjort ett skit suttit här för det mesta. Men har även plockat undan lite i rummet och sen så var jag, syster & mamma en sväng på lindex, skulle försöka hitta några jeans till mig, eftersom nästan alla jeans jag har är det hål på :P så det behödes. Hittade faktiskt några :) satt skit snyggt och så vart jag glatt överaskad att jag kan ha 38 i storklek, förr hade jag 40/42, så träningen har gjort någon nytta iallafall :D men jag är inte nöjd än. ALLT FETT ska bort! längtar tills i veckan för då är det träning som stor på schemat med STORA BOKSTÄVER! :)

aja finns det att säga mer då? igår så var ju Matilda & Emma här som sagt de kom vid halv åtta båda två. Så då gick vi ner till mitt rum och slog på en film "The Fog" hette den. Det stog att det skulle vara en thriller, men jag tyckte inte den var så läskig faktiskt, men jävligt spännande (: sen efter filmen så gjorde vi inte så mycket, satt mest och snackade. Sen lite senare på kvällen så kom jag på den knäppaste idén att ringa till folk och låtsas att vara några andra! :D haha, min syster äger på det där. Vi ringde först till Micke, & han trodde det var Anna brohman och Natta, haha. Sen efter ett tag så ringde vi till någon barndoms kompis till Emma, så jävla roligt! :P

aja nog om annat, imorgon är det söndag och det betyder sista dagen på lovet, då blir det skola & praktik. Ska bli skönt att komma igång igen, skulle bli lätt så tröttsamt att vara ledig i längden.  Men nu ska jag gå, puss!





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?