Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Sportlov



19.36
Hellu!
sitter här och tuggar på tuggumin som jag fick utav Jonas i söndags när vi umgicks. Tycker dom smakar bra även dom har legat i hans bil i några månader :P än så länge har jag inte fått ont i magen  haha! annars så sitter jag och lyssnar åp "Nordman -  Livet som en värsting" och så sitter jag och pratar med lite folk på msn.

Annars idag så har jag vart i väg med min far nästan hela dagen, jag har hängde med honom att töma lite skit papper ocj flaskor på eneby centrum. Sen så sprang vi in på bageriet för att köpa en varsin semla, otroligt gott! :D sen så åkte vi förbi mc dondlas för att båda kände sig hunriga, haha. Sen så åkte vi till yxbacken för att kolla på ungarna som åkte i den branta backen, satt där och mumsade på svullsakerna.

Sen efter ett tag så åkte vi tillbaka till Norrköping för att hämta upp Anna för att dra till Athena för att bli medlemar där på riktigt, men först så  hämtad vi upp Martina i ektorp ( trevligt och nu är jag hemma och tar det lungt (: har haft en bra dag snackat med Jonas har jag också gjort, känns bra! (:

men nu ska jag gå, puss!


på min fasters 50års kryssning från -o7
dock ser jag så ful ut! :d




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?