Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

H.E.L.G



20.11
Hellu Söndag!
Nu efter en bra helg så är jag tillbaka igen, jag har inte haft tid att skriva här tidigare så nu när jag hade tillfälle så ska jag skriva några rader, försöker iallafall, min fantasi är inte på topp. Men jag sitter här och lyssnar igenom låtarna ifrån mammas dator, som jag la in igår, kul det är mest gammal musik. Det gör det ännu roligare att lyssna. Annar så gör jag inte så mycket faktiskt, finns inte så mycket att göra.

Men kan berätta lite vad jag har gjort ihelgen så blir det något att läsa iallafall i fredags så var jag i skolan som vanligt. Sen senare på kvällen så drog jag hem till Ems vi fixade håret på varandra och sen så hade jag tagit med mig tre filmer så vi såg på tv utav dom, det vart Heart Break Hotel och Side & Seek, trevligt :) Emma hade köpt naturgodis & pepsi till det :) sen så tog vi självklart massor med kan konstiga bilder också och filmer :P när vi sjöng till Sjätte Sinnet ^^ hehe. Men det var trevligt :) skönt att inte festa varje helg. Det var ju mest förr jag festade varje helg, men nu är det inte så längre, antingen är det jag som har tröttnat eller så har jag vuxit upp? men nästa helg så blir det att parta iallafall för Jossan fyller 18 :) och helgen efter det så fyller jag 20 så då blir det med lite party (: ser faktiskt fram emot fredag faktiskt.

Men nu till denna helg igår så var jag hemma hela dagen sen så på kvällen så kom Jonas och hämtade upp mig vid eneby centrum för att sedan dra till honom i Katrineholm, vi åkte först till tågstationen för att fixa biljett hem till idag. Men när vi kom dit så hade dom stängt. Så då bestämde vi oss att betala via internet men när vi väl gjorde det så gick det inte :s haha gud så bra det gick för oss. Prövade säkert flera gånger :s men det funkade inte, så istället så gick vi till stationen imorse och fixade :) och de gick! så jag tog tåget 11.00 imorse. Aja vi  kollade iallafall på film "kniven i hjärtat" inted en roligaste filmen direkt. Men det var mysigt ialalfall, så efter filmen så gick vi och la oss (: och mös lite. Sen så somnade vi efter en lång tid :P hehe brukar ju bli så. Men det var kul iallafall :) undrar nästa gång vi ses kanske i veckan? :) hihih återstår att se.

men nu ska jag gå och göra varma mackor :d
puss!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?