Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 101, Skoldags!



21.19
Hellu hellu!

Sitter och lyssnar på Idde Schultz - Fiskarna i havet, den är så otrolig gammal men fortfarande så bra :) annars så satt  jag precis och målade lite i mitt barbyblock mamma tog fram igår, de har vart i husvangnen i flera år, så snackade om kul :) förr så målade vi jämt när vi var ute och campade :P men visste inte ens om att de låg pennor och block där. Tycker jag är konstigt på nästan varje sommarfilm & bilder så syns det att vi målade :p ^^ när sanna och sofie var med också.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, var på min praktik där jag fick göra samma saker som vanligt, grilla, packa grönsaker och märka. Men det är väl så i arbetslivet att man gör samma saker jämt men var skönt att komma tillbaka igen efter att ha vart sjuk i två dagar, ska dit imorgon också och på torsdag.

på tal om imorgon så ska jag till Jonas i Katrineholm :) så skönt att komma bort från Norrköping. Ska till stationen och fixa biljett när jag slutar praktiken, ska ta det tåget som går halv 5. Då är jag hos honom vid fem :) hoppas på att det finns biljetter bara, men återstår att se..




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?