Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

090829



Hellu Hellu!

Nu är jag här igen, satt precis och läste lite bloggar. Kan ju vara ett bra sätt och fördriva tiden på. Annar så sitter jag vid msn och pratar med några goingar runt om i Sverige. För en stund sedan så låg jag i vardagsrumemt och kollade på 27 dresses. En ganska bra film, Malin Åkerman heter hennes efternamn så? aja skit samma. Hon är ju med i den. Hon är är ju en svensk tjej som har flyttat till U.S.A för sin karriär tror jag.


Hmm vad har jag annars gjort idag? bara tagit det lung och suttit här ett tag. Man är rätt trött efter en lång natt :) Anna kom ju in på palace igår (Y) IGEN! bara för attt Vivvian jobbar på hennes & vickys skola. Det var inte lika roligt den här gången. Eftersom Campus  hade bokat hela under våningen hela kvällen, som var lite synd. Men jag hade kul ändo. Vi träffade på några ifrån Västerås så det var alltid kul.

Min mamma är ju född där och min mormor & morfar bor där uppe. Så nästa gång så ska vi ringa till Robin som han heter så ska vi träfa honom eller? (man kan ju snacka så mkt skit på fyllan) höhö! kvällen slutade med att jag & Anna hängde med en av syster kompisar till en jävla klubb ungefär vid Marielund skolan. Men det var ingenting och ha, bara massor av utlänningar. (inte för att jag har emot det men ändo) Dom rökte inomhus och grejer. ^^ inget kul alls! det kanske kan bli kul om det kom lite mera tjejer & mera svenskar :) tills slut så ringde vi mamma och då var klockan ungefär halv 5. Snacka om snällt utav henne!


Nu har jag inget mer och tilläga så jga sätter punkt. Men ska lägga in lite bilder ifrån igår och inatt....
Puss!























så det några av bilderna som togs. Ska bli kul att se om vi kommer med i palace hemsidan. Eftersom fotografen tog kort på oss där! :) kommer lägga upp om vi kommer med och om bilderna är skapligt :P





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?