Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

090806



Hej!
Var ett jävla bra tag sedan man skrev här tyvärr. Har faktiskt inte orkat bry mig om blodden tyvärr. Men ska jag banne mig sätta igång igen med att skriva lite om mina dagar framöver.  Det har ju hänt ganska mycket sen jag skrev här sist.
Sista inlägget jag skrev var ju dagen innan studenten. Snacka om skönt att vara fri från skolan nu. I sommar hittils så har jag praktiserat på Café hörslane i två veckor. Men kände att det inte var lika roligt som det var sist jag praktiserade. Så det var inget med det. Sen så har jag vart på Liseberg med syster, henke, Tina, Tony, & hans kusin o hans tjej. Helt okej var det. Sen nu i söndags så åkte jag, mamma, Anna, Sanna, Robin, Lena och Sofie till Gröna lund för at se på Lady Gaga, snacka om kul att se henne hon sjunger så bra! dagen efter så var det bara jag & Anna & mamam kvar vi bodde på Scandic hotell. Vi gick runt i affärerna och hade det bra.... ja det var lite kort vad som har hänt...

Nu till nu tid....
Idag så har jag vart på himpan hela dagen med syster vi kom väl dit kanske vid halv tolv och drog hem kanske vid 15.00.
Så nu har man fått lite färg igen :) hehe om 2 tim och 30 minuter så blir det bio med syster, Sofie, Vicky & Tina. Vi ska kolla på  Sommaren med Görna, hoppas den är bra. Den börjar 21.15 och slutar någon gång efter 23.00 skulle jag väl tro.

Men nu tänkte jag sätta punkt för idag...

men tänkte lägga upp lite bilder från studenten, liseberg & grönan...
Tjing!

  
  

  



Liseberg;

  

   



Stockolm´s pic

  

   

  

  

   





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?