Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

090831



Hellu hellu!

Sitter och gör knappt ingenting, ska sova alldeles snart. Är något tröt. Så blir inte så långt inlägg idag heller. ska nog börjar skriva här istället på dagen då jag är som piggast. Kanske blir roligare och läsa då? idag så har jag iallafall pratat med Bosse, ska träffa han, han fårn arbetsförmedligen och chefen på mc dondlas. Den 25 september och prata lite. Kanske ska få pröva att jobba där. Kanske det roligaste jobbet direkt. Men det skulle ju vara bra om man kunde få jobb där ett tag :) hellre jobb än och gå omkring och vara arbetlös.... eller hur? i dagens samhälle är det jus sjukt svårt att få jobb. Så man får väl tacka och nöja sig vad som erbjuds...


Hoppas bara att jag trivs, men det jag har sätt så finns det söta små killar som jobbar där :) allafall vad jag såg på augustifesten när vi käkade där. Höhö! Men nu ska sova!

Pusspuss!


Snart har vi haft den här lilla söta varelse i ett år :) <3


090830



Hej!
Orkar verligen inte skriva nått idag, vet inte varför. Är väl mest för att det inte har hänt något speciellt. Förutom att jag & syster spelade bingolotto förut, men det gick inte så bra som vanligt. Har inte så tur i såna spel tyvärr :P men men. En ren otur helt enkelt!

Men nu ska jag sätta stop för det här inlägget.!
Godnatt på er!




090829



Hellu Hellu!

Nu är jag här igen, satt precis och läste lite bloggar. Kan ju vara ett bra sätt och fördriva tiden på. Annar så sitter jag vid msn och pratar med några goingar runt om i Sverige. För en stund sedan så låg jag i vardagsrumemt och kollade på 27 dresses. En ganska bra film, Malin Åkerman heter hennes efternamn så? aja skit samma. Hon är ju med i den. Hon är är ju en svensk tjej som har flyttat till U.S.A för sin karriär tror jag.


Hmm vad har jag annars gjort idag? bara tagit det lung och suttit här ett tag. Man är rätt trött efter en lång natt :) Anna kom ju in på palace igår (Y) IGEN! bara för attt Vivvian jobbar på hennes & vickys skola. Det var inte lika roligt den här gången. Eftersom Campus  hade bokat hela under våningen hela kvällen, som var lite synd. Men jag hade kul ändo. Vi träffade på några ifrån Västerås så det var alltid kul.

Min mamma är ju född där och min mormor & morfar bor där uppe. Så nästa gång så ska vi ringa till Robin som han heter så ska vi träfa honom eller? (man kan ju snacka så mkt skit på fyllan) höhö! kvällen slutade med att jag & Anna hängde med en av syster kompisar till en jävla klubb ungefär vid Marielund skolan. Men det var ingenting och ha, bara massor av utlänningar. (inte för att jag har emot det men ändo) Dom rökte inomhus och grejer. ^^ inget kul alls! det kanske kan bli kul om det kom lite mera tjejer & mera svenskar :) tills slut så ringde vi mamma och då var klockan ungefär halv 5. Snacka om snällt utav henne!


Nu har jag inget mer och tilläga så jga sätter punkt. Men ska lägga in lite bilder ifrån igår och inatt....
Puss!























så det några av bilderna som togs. Ska bli kul att se om vi kommer med i palace hemsidan. Eftersom fotografen tog kort på oss där! :) kommer lägga upp om vi kommer med och om bilderna är skapligt :P



090828



Hej superfredag!

Idag så blir nog en liten utång med syster och Vicky. Vi ska nog göra göra en repris, på palace. Hoppas bara att Anna kommer in! hoppas på ännu roligare den här fredan

Pusspuss



090827



Tjena!

Idag blir det nästan inget skrivet, är så sjukt trött, IM SORRY!
lovar att skriva mer imorgon
Godnatt



090826



Hellu!

Äntligen så har tillgång till internet igen, har vart något fel på internet. Så har inte kunnat vara inne på internet alls.  Och nu ikväll så kom min bror hit, och han sa att det raotern hade gått sönder. Så han åkte hem till sig  och hämtade  sin raotern som har han inte har haft någon andväning för. SNÄLLA BROR! :) så nu är allt bra, till och med bättre för nu går internet ännu fortare (Y)!

Aja ananrs idag så har jag och mamma vart iväg och handlat först så drog vi till ÖB, köpte lite lampor, hugienartiklar, kattmatt m.m. Sen så tog vi bilen till Willys nere vid Ingelsta köpte lite matvaror och jag hittade två filmer för 99 kronor. Billigt!






Anna var förstås med också :)


090825

Hejsan

Sitter och gör ingenting just nu. Sitter och hoppas på att det går att skriva detta inlägg. Mitt internet är så sjukt segt just nu. Vet ifan varför. Idag så har jag iallafall vart med Anna & Viky nästa hela dagen. Det böjade med att hon kom till oss med sin bil, hon tog körkort idaG! duktiga flicka! så vi åkte till maxi och åt på donken och sen så gick vi i affärera. Hittade en topp på cubus :) sniggt sniggt. Sen så köpte jag lite smink på H&M sens å åkte vi till stan och crusa runt där :) tills klockan var halv 2, då drog vi till ungdomsmottagningen. eller ungdomshälsan som det kallas nu tydligen. Vi hängde med Anna. För hon hade bokat tid där. Så då tänkte att jag skulle boka tid där för p-piller. Tänkte börja med det igen! så nästa torsdag så ska jag dit och hämta ut mitt recept. Annars idag så har jag typ inte gjot så mycket. Gjorde iordning min garderob förut det behövde verkligen...

Tog före & efter bilder som ni kan se nedan:






Lite skillnad? :)

Puss!

Här är lite bilder från när vi åkte med Vicky:





090824



God förmiddag!

Sitter just nu på min fars dator, systeryster sitter just nu på min och lyssnar på Spotify hon spelar Nathalie Bedingfield - Wild Horses, väldigt bra låt! ska väl bara skriva ett kort inlägg här nu. Sen så ska jag väl fixa rummet lite, bädda rent i sängen och sen så ska jag & syster se på Wallander, den som gick på bio för ett tag sedan. Annars så har jag faktiskt legat ute och solat ett tag. Man ska ju passa på när solen skiner!

nu ska jag sätta punkt för fillfället.
Får se om jag skriver ett till inlägg ikväll!

Ha det så bra, pusspuss!

Här kommer det några vädligt gamla bilder:




Linda, Mamma, Anna & jag i dalarna år - 97


Jag i Rättvik.























































Så avslutar vi med den här bilden bilden är ifrån Thailand mars -08
will go back to.


090823



Hejsan,
idag känner jag mig verkligen dö seg. Så idag blir det inget långt inlägg så istället för att jag skriver, så lägger jag in alla bilder under augusifesten

Puss!


Lördag 22/8
små drack med sofie & Sis

   

 
 
    

  

Fredagen 21/8
marknaden med Matilda & Nelly, sedan en spontan utgång med syster& Vicky på palace!

  

  

   

  

  

  



  

Torsdag 20/8 Rix fm

  

  

  

   

  

  


Så nu har jag lagt upp några bilder från helgen, rolig helg, men speciellt på palace! längtar tills systrami fyller 18 i november då blir det partaj där igen :):) längtar!


090822


God middag!
Sitter här och lyssnar på Amy Mcdondlad - Mr Rock & Roll väldigt bra låt! Annars så gör jag inte så mycket är något trött idag känner jag. Blir väl att hoppa in i duschen snart och hoppas på att man blir lite piggare. Igår så drog jag ju ner på stan med Matilda & Nelly, och några till, trevligt! förutom att det spöregnade hela jävla kvällen. Men humöret var på topp ändo. Vi gick i marknaden och sen så satte vi oss och fikade på Skafferiet. Mysigt när det var så dåligt väder :) kanske satt där en timme. Sen så skulle Matilda hem och byta väska för hon skulle dra till otten, haha! otten suger! så då hängde jag med Nelly, Melissa, Sandra och hennes pöjk. Drog ner till och kollade på fyverkrierna. Även om det vädret sög så lockades folket ner för att se på det. Tog faktiskt bilder, så jag kommer lägga in dom imorgon...Sen runt 23.00 så drog jag till palace för att möta upp sis and Vicky. Tänk att dom kom in! kul som fasen hade jag där inne! roligt med spontana utgångar. Längtar tills syster blir 18 i november, fan vad skoj det kommer bli! vi var där tills det stängde eller Vicky kanske drog vid 02.00. Idag blir det väl dricka lite igen med Anna & Sofie.. o sen dra ner på stan igen, återstår att se! vädret är ju fint idag! tur det!

Men nu ska jag gå, puss!



090821



Hejsan!

Blir ett kortvarigt inlägg idag, har lite bråttom ska äta, fixa det sista sen bege mig till stan för att träffa Matildaur & Nelly Blir väl att gå och trosa omkring, kolla på band som matilda pratade om igår o sen så kommer vi säkert gå i marknaden ocjså kan jag tro... det mesta synd är ju att det är molningt, igår var ju det hur fint väder som helst! men får hoppas att regnet inte okmmer tillbaka nu..


puss på er!

lägger upp bilder imorgon, eler på söndag!


Matilda & Nells!


090820




Hellu!

Sitter och lyssnar på Akon - i keep you much longer, ska strax dra mig till Emma & Björna för att sedan bege oss ner till vasa parken för att se på rix fm. Annars idag så har jag vart på stan med mamma en sväng, vi lunchade på gu va gott och sen så köpte jag ansiktprodukter mest den här gången och mamma köpte två shortor...

men nu ska jag kila, skriver nu istället för jag är osäker om jag kommer skriva senare...
men jag kommer ta bilder :)

PUSS!


090819



Hej Hej!

gör inte så mkt för tillfället, ska väl snart borsta gaddarna och tvätta bort sminket är något trött.
Har inte vart hemma så länge har vart och kollade på fyverkirerna på stan. Augustifesten började ju idag!
och imorgon är det rix fm återstår att se om man drar ner och kollar. Men det hoppas jag!

Annars idag så har jag faktikst bara vart hemma, klippt gräset på framsidan och pratat med Bosse, han ska höra av  sig nästa vecka angående jobbet på mc dondlas, får se om jag kan provjobba där några veckor..

men nu ska jag dra
Puss!







090818




Tyvärr så är jag tråkig idag, och inte skriver så mycket, men finns verkligen inget att berätta om. Skriver väl mera imorgon :)

Godnatt


090817



Hej!
Now i am back, sitter här och fixa lite bilder så dom får bättre kontrast :) roligt att man kan ändra.
Och så sitter jag och snackar med Nelly & Victor på msn :) trevligt!  idag så har jag inte gjort så mycket. Emma har vart här nästan hela dagen iallafall hon sov hos img inatt, så vi har sätt på film och lite så. Igår så gjorde jag heller inte så mycket, men hann inte skriva igår eftersom jag träffade Ems.... men det har inte hänt så mycket ändo så ni inte har inte missat något, eller?

I lördags så var vi ju i Stockholm - The voice  `09 jag, Nelly, Matilda & Jakob.. snacka om skit mkt folk :O jag & Nelly som nästan stog längst fram. Så snacka om att man knappt kunde röra på sig och så var det några där bak och knuffade oss så nästan alla ramlade på varandra. Vart nästan lite rädd där ett tag. Men tills slut så pallade jag inte så jag gick bort ur ur folkmassan.  Men jag hade kul :)

Här är lite pic´S

  

  

  

  

  

  

  


090814



Hej!
Blir inte ett långt inlägg ikväll för jag är så himla trött och utråkad. Så jag försöker bara få ihop ett par rader. För det har inte hänt så mycket idag ändo, förutom att jag har bakat en sockerkaka med äpplen i. GOTTIT! hehe! sen så har jag bestämt lite med Matilda vi ska ju till Sthlm imorgon med Nelly & Jacob..vi ska se på the voice konserten :) hoppas det blir skoj!


090813



Hejsan Hejsan!

Har precis tagit hand om mina naglar, målat och filat dom lite, så nu är dom fina :) förhoppnignsvis. Dock skulle dom ha vart lite längre. Annars så gör jag inte så mkt, sitter och snackar med Victor och en till snubbe på msn. Idag så har jag träffat Emma linderoth :D vi åt kina mat, första gången  jag äter det, inte för att det är det godaste jag har ätit. Då är THAI mat mycket godare, satt där ett bra tag där, Emma var så hungrig. Sen efter ett tag så träffae vi Danne & Adde :) vi gick till biljard Cafét & spelade lite... förstås så vinner Danne... :P kul var det iallafall o träffa er! :D får ses oftare :)

Det var allt från mig idag, skriver mera imorgon
puss!


Haha jag och Emma för 2 år sen i skolan <3


090812




Akon - I keep you much longer... (y)


090811



godkväll!

Sitter och lyssnar på Beyonce - Single Ladies, väldigt bra låt :) hihi! har precis satt mig här har vart i köket och spelat Yatzii med mamma och syster, såklart jag förlorar 2 gånger. Mamma vann :P hehe hon har visst turen med sig. Sen efter det så körde jag & Anna skippo då vann jag :D hehe (H)

Annars ikväll så har jag, mamma, Anna & pappa vart iväg på gamla stormarknaden för att kolla efter ett nytt badrumsskåp, svårt svårt. Men det vart en som vi alla fastnade förr. Men det var för brett så det får inte plats i badrummet. Vilket var synd :( men finns väl andra ställen att kolla på :D vi hittar säkert något snyggt & billigt i slutändan ska vi nog se till :D annars idag så har jag faktikst bara tagit det lungt :)

Nästa vecka är det augustiesten, kul att det händer nått kul alltid i augusti :D
men nu ska jag gå...
skriver mera imorgon, i promise!


090810



Godkväll!

Satt mig precis här efter att ha sett lite av Beck - Sista vittnet. Orkar inte se på hela så satte mig här istället.och är social mot godingarna på msn. Såg även sista avsnittet av "Lotta på Liseberg".  Tycker det är tråkigt att det är det sista för i år. Då är det ett tecken på att sommaren snart är slut. Iofs kan det ju vara varmt i September också. Men skolorna börjar ju nästa vecka, men det gäller inte mig eftersom jag är tog studenten. Men tiden går sjukt fort ändo.

Aja idag så har jag bara vart hemma och tvättat behövs ibland. Idag så har det inte vart så bra väder heller så det passa ju yperligt, hehe!

men nu ska ajg sätta punkt...
pusspuss



090809



Hejsan Hejsan!
nu är jag tillbaka igen, gör inte så mkt för fillfället. Sitter och är lite social på msn och läste precis lite på expressen och aftonbladet. Det ska tydligen bli varmt enda in i September, skulle vara underbart om det stämde. Men det återstår att se helt enkelt. Idag så har det iallafall vart fint så har solat ett tag idag. Härligt!


090808



Hejhej!
Gör inte så mycket förtillfället sitter nog mest och tar det lungt. Egentligen så har jag ingenting och skriva om. Men får väl försöka iallafall få ihop några rader. Idag så har jag, min syser & mamma & pappa vart på den där handledarkursen på Haga Trafikskola. Började 10.00 till 14.00. Snacka om segt och bara sitta och lyssna. Men skönt att få det klart. Så nu efter ca 2-3 veckor så får vi våra papper och se om vi är lämpliga att köra eller inte. Om vi är lämpliga så är det bara och och köra :) hihih...

Annars så har det vart jätte fint väder hoppas på att det ska bli fint imorgon med så man kan sola lite igen :) det är ju bara imorgon och på måndag det ska vara fint säger dom, sen så vänder det tillbaka till regn :( tråk! så nu kommer jag njuta lite extra...

Men nu tänkte jag sätta stop för idag, written more tommorow! :D


090807




Hellu Bloggen!

Har precis vart med Emma, hon drog nyss. Vi har kollat på "Sannin eller Konsekvens" hehe sen så har vi ritat lite :) hehe kul! annars idag så har jag vart  i källbukten i Sankt Anna med Syster & Tina,  trevligt och komma iväg lite speciellt när har vart underbart väder!

Annars så har jag vä ingenting mer att säga förutom att jag är jätte trött och att jag ska gå lägga mig strax, ska ju på "handledarkurs" imorgon med syster, mamma & pappa. Börjar 10 och slutar två. STORT SUCK!

men nu ska jag sluta skriva...
godnatt!

föreste så var bion jätte rolig igår: :):)


090806



Hej!
Var ett jävla bra tag sedan man skrev här tyvärr. Har faktiskt inte orkat bry mig om blodden tyvärr. Men ska jag banne mig sätta igång igen med att skriva lite om mina dagar framöver.  Det har ju hänt ganska mycket sen jag skrev här sist.
Sista inlägget jag skrev var ju dagen innan studenten. Snacka om skönt att vara fri från skolan nu. I sommar hittils så har jag praktiserat på Café hörslane i två veckor. Men kände att det inte var lika roligt som det var sist jag praktiserade. Så det var inget med det. Sen så har jag vart på Liseberg med syster, henke, Tina, Tony, & hans kusin o hans tjej. Helt okej var det. Sen nu i söndags så åkte jag, mamma, Anna, Sanna, Robin, Lena och Sofie till Gröna lund för at se på Lady Gaga, snacka om kul att se henne hon sjunger så bra! dagen efter så var det bara jag & Anna & mamam kvar vi bodde på Scandic hotell. Vi gick runt i affärerna och hade det bra.... ja det var lite kort vad som har hänt...

Nu till nu tid....
Idag så har jag vart på himpan hela dagen med syster vi kom väl dit kanske vid halv tolv och drog hem kanske vid 15.00.
Så nu har man fått lite färg igen :) hehe om 2 tim och 30 minuter så blir det bio med syster, Sofie, Vicky & Tina. Vi ska kolla på  Sommaren med Görna, hoppas den är bra. Den börjar 21.15 och slutar någon gång efter 23.00 skulle jag väl tro.

Men nu tänkte jag sätta punkt för idag...

men tänkte lägga upp lite bilder från studenten, liseberg & grönan...
Tjing!

  
  

  



Liseberg;

  

   



Stockolm´s pic