Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 31, Skoldags!


Godkväll!

Sitter och gör ingenting just nu, väntar på att resultatet av idol ska börja snart, börjar om 4o min.
Jobbigt, vill att det ska börja nu så jag kan gå och lägga mig, är sjukt trött. Funderar på att sätta på dagens avsnitt av andra avenyn, eftersom jag missade det för en timma sedan. Tycker det är bra att man kan kolla på avsnitten på internet  då gör det inget att man gör något annat för då vet man säkert att man kan kolla på det i lugn och ro på internet när man vill och var man vill så ska nog sätta på det så fort jag har skrivit några rader här.


Annars idag så har jag vart i skolan som vanlig inget nytt direkt, började 10 i tio och slutade 10 över tre då gick jag på stna med Jenny och Mea ett tag fram till 16.00 skulle möta Hänni & Sarah där. Matilda & Natta kom också. Satt på Coffie house och käkade toest (: satt där ett bra tag. Sen så gick vi till hm skulle köpa glitter alyner till syster. Sen så gick vi även till gina, bikbok m.m hittade massor av fint, men mina pengar tog slut när jag köpte aylinern. 
Det gör ju ingenting eftersom jag har pengar på mitt kort men hade glömt och tagit med mig det idag.
Tänkte inte på att jag skulle hitta lite fint men men

Imorgon är det onsdagar och det betyder att jag har praktik på öb. Känns alltid jobbigt att dra dit.
Sen så går det över när man väl är där,  ganska kul när man har saker och göra hela tiden. Men blir rastlös när man bara står där och ser ut som ett frågetecken.

Men nu så är det dags att kolla på andra avenyn.
Skriver kanske en rad imorgon också, ska försöka med det.
Kiss!


Dag 30, Skoldag



U.P.P.D.A.T.E.R.I.N.G
y
es i am back, nu är jag här igen och tänkte skriva några rader.
Kollade precis på idol idag började ju kvalveckan och det innebär ju att tjejerna tävlar för sig och killarna försig.
Och ikväll var det ju tjejernas tur först, kul o se alla igen! tycker att Linda, & Anna är bäst utav de alla.
Men Anna kanske hade valt fel låtval? jag gillar henne iallafall och jag hoppas att inte Sverige röstar fel ikväll bara. Men återstår att se vem som åker hem ikväll utav tjejerna resultatet är ju vid tjugo i elva direkt efter vädret, ska bli intressant!




Annars så har det inte hänt så mycket mamma, pappa, bror & Anna har ju kommit hem ifrån Strömstad.
Nu har du äntligen flyttat hit Annapanna (: kuul! har vart tomt utan henne och även dom andra också. Dom kom hem ungefär vid halv sju då kom dom hem med skräpmat (mc) 4 hamburgare har jag käkat idag. Var ju och käkade 2 st innan individuella valet idag vart och möta upp Jenny vid södertull som jag skrev i förra inlägget att jag inte visste om jag skulle ta cykeln lr buss men tog bussen för att göra Jenny sällskap i bussen kom några minuter försent, men vad gjorde det? (: Idag så fick vi göra kransar var jätte kul förutom att jag inte hann färdigt med min hade typ halva kvar.
Men tog hem den ändo, lr Jenny ville att jag skulle ta hem den för att visa mina föräldar och de tyckte att den var så fint så.
Nu ligger den i vardagsrummet med två ljus i mitten (: mysigt!




nu har jag skrivit ett antal rader så nu tänkte jag faktiskt lägga upp lite bilder som jag tog ihelgen


Skriver mer imorgon KIIS`N


Henkah, Sofie & Mikeal



jag and sis






Dag 30, skoldags!



Shu!

kom precis hem ifrån dörren, har vart på arbetsförmedlingen fick en utvärdering om de dagarna vi var där.
Tog ca 15 min, trodde samtalet skulle hållas längre men så var det ju inte. Så kvart över tolv så gick jag ner till råd huset för att ta bussen hem, tyckte det var något onödigt att dra dit igen, eftersom vi ska IV valet också, på himmelstalund.
Börjar om en timma och tjugo min. Måste ringa Jenny snart också och säga att vi kan ses utanför skolan.

Sen så ska jag hem städa lite ser ut som skit ^^ vill ju att det ska vara fint innan mor & far kommer hem sen ilkväll :):)
men nu funderar jag över om jag ska dra in till stan för att möta upp Jenny eller om jag ska ta cykel till himpan o möta upp jenny där? känns som jag har åkt buss hela dagen idag iofs.

men nu ska jag sätta punkt.
Får se om jag skriver mer sen.


Dag 27, Skoldags!



Hejhej!

Sitter här och snokar lite i andras bildagböcker, ska väl snart gå ner till badrummet och tvätta bort sminket & borsta tänderna. Annars så har inte mkt hänt. Glott på idol med mor & Lena, kul att Anna kom vidare :D:D:D wiee!! hon är så bra!
annars så var jag, Anna & mamma på stan förut, Anna köpte lite saker, tröjor, jacka på newyourker (: finT!  hittade en jätte fin jacka där, ska  nog köpa den imorgon, efter vi har tagit vaccionsprutan (: hihi! aja annars idag så köpte jag äntligen ett par klackskor (: fint!! tänkte ha dom på lördag till nyköping & men de som hade festen hade börjat bråkat :/ så nu är det osams, tråkiiiiiiiiiiiigt! hade sett framemot det där... men men.. får väl hitta pånågot annat skoj!! men vem vet de kanske blir sams? det är ju trots allt bara onsdag kväll (:

men nu ska jag dra
Go natt!!


Dag 27, Skoldags

Godmorgon!


sitter  här vid min fars data och kollar på lite gamla bilder, (: trevligt! ska snart gå in i badrummet och borsta tändrena och sedan begé mig till min praktik, öb. Vill inte, men måste. Har inte vart där på två veckor så. Kanske bli skoj? inte för att jag tror det men ändo. Börjar halv tio och slutar vid 16.00, booooring!! ^^ efter det så ska jag hem direkt, sen så ska jag mamma & Anna åka ner på stan (: något kul med denna dag iallafall? (: ska kolla efter stövlar o jacka och försöka hittta någon anann hårfärg, eftersom jag inte är nöjd med den färgen som jag färgade för 2 veckor sen.


nu måste jag gå..
skriver kanske mer senare.

Kiss!



Dag 26, Skoldags!


Hej.

satt precis nyss och kollade på hur mycket pengar jag har på kontot.
Har rätt så hyfsat med pengar. Har ju 1 500 på det andvändakoret och 6500 på spar (:
kul och se när sparkontot växer :D ska spara så mycket jag kan. Men blir inte så mycket sparande mer den här månaden, ska ju till nyköping på lördag med alla tjejer <3 hoppas det ska bli kul gummor! äntligen något nytt!
Slippa Norrköping ett tag, iallafall ett dygn. Skönt o komma bort ifrån den här hålan ngn gång.

Annars idag så har jag varit i skolan, idag så gick vi till vrinnevipark, där stil & trend, handels& frisörprogrammet.
Helt onödigt tycker jag. Varför ens gå dit när man ändo inte kan söka till dom linjerna? :/ vill gå stil & trend!! :/
men försent. Den fanns inte när jag sökte till gymansiet sååå. Men var rätt så chill ändo, slapp ju lektionerna (a)

Men men, annars så har jag inte gjort så mkt mer, kelat med Toppis, gott & handlat med sis.
Köpte saker tills imorgon, syster ska baka bullar snart, (den gäser( för tillfället) annars så köpte vi saker tills imorgon.
Hon ska göra potatisgratäng med löfbiff och sen till efter rätt kalddkaka med vaniljvisp :D vaniljvispen är så goood :D skulle kunna äta bara den såsen <3 me like!

och imorgon är det praktik igen, BORIIIING!! :/
men nu ska jag dra!

KIss!


Dag 25, skoldags!



Hellu...

Sitter här och tjuvkikar på bdb och lyssnar på Rihanna - Live your life, väldigt bra! jag gillar Rihanna!
Annars så gör jag inte så mkt, funderar på att plocka undan lite i rummet. Kläderna ligger lite huller om buller  ^^
inte så trevligt kanske? ne inte ett dugg. Så ska väl skriva lite här och sedan göra det.

Idag är det måndag och de betyder ny vecka, segt. men veckan började bra. Började 10 över åtta och slutade efter boendet vid halv ett. Dåt tog jag bussen hem,  värmde på en köttfärspaj med gurka & riven morot (: och till efterrätt persika (: en god lunch med andra ord (: sen efter det så satte jag mig bdb och kollade lite. Sen när klocam tickade till halv tre så satte jag på mig ytterkläderna för att bege mig till bussen - till stan - mötte Emma, kul & träffa dig gumman!
vi satte oss vid Coffie house och beställde en kaffe och för min del en vanilj te (: trevligt! eftersom vi satt ute så kom även Josefine förbi också, vi snackade om ihelgen (: blir eventuellt Nyköping på Lördag (:  hoppas det blir kul!  hoppas att det blir vi brudar bara, utan killarn (björna & martin) men återstår att se skulle vara bra ifos om de var med så vi slapp åka tåg til nyk.

men återstår att se.
Nu, dags att städa.
Tjing!


H.E.L.G



Dåligt uppdatering så det sjunger om det, men har haft fullt upp hela helgen.

Så har inte haft tid helt enkelt. I fredags så var jag inte hemma någonting. För jag drog hem till Jenny direkt efter skolan, för Jenny skulle hem och duscha av sig & göra iordning sig, sen drog vi ner på stan, hittade två tröjer (: svin fina! sen så käkade vi på Gu va Gott, sen så gick vi på bio såg Patrik 1,5. Inte den bästa direkt men den var rolig! (: sen så tog vi spårvangen ner till resecentrum för att träffa Sofiah, de var hemma hos Chrisse, så var där ett tag (: vi drack och kollade på "singing bee" kul! men sakande mina tjejer!!! <3 var inte där så länge, kom väl hem runt halv tolv.

Sen igår så var jag hemma hela dan, men sen framåt kvällen så tog jag cykeln ner till haga för att gå på förfest hos Issa.
Johanna fyllde ju år igår (: så var där och festade sen framåt 23.00 så drog vi ner till Wasa. Första gången jag var där.
var tråkigt i början, men sen så började jag släppa loss lite ;) men tyvärr så kunde inte jag stanna där så länge pga att sista spårvangen gick tjugo över ett från klockartorpet, var lite synd.
 Men vad ska man göra om man inte har någon skjuts? taxi var ju ett allternativ men vill inte bränna bort pengar på det. (:
plus att mor hade bilen till strömstad. Men men, får se när nästa utgång blir (: kanske när Emma fyller kanske? :D
På tal om henne (:ska träfaf henne imorgon! ska bli trevligt" <3 SAKNAR DIG GUMMAN!

& idag var det en sån där slappdag (: och idag så fick vi Toppis (: var faktiskt en ren överaksning!! :d


Dag 23. Skoldags



Shu

Sitter och skickar över lite bilder till Emma, den kvällen vi var hemma hos mig och drack smultrunsvin & varmsmörgås tårta (: och sjöng (: hade riktigt trevligt den kvällen :) <3 mkt skratt !! annars så kollade jag precis på idol 2008 med mamma, bror, Anna. Nu är första auditon avklarad nu är det slut auditon i globen nästa vecka, ska bli spännande :)
Annars så har det inte hänt så mycket. Sista dagen på arbetsförmedlingen idag iallafall, känns skönt! har faktiskt saknat skolan lite. Så imorgon får jag träffa alla godingar igen! aja idag på arbetsförmedligen så kom det en tjej som hette Pernilla och pratade om aktivitetsersättningen, var intressant. Men fattade nästan noll av det hon sa, men men. Jag har ju redan aktivitetsbidraget (: känns skönt o få lite pengar! men det mesta går till sparkontot! (y) vill RESTA UTOMLANDS! (Y)

men nu sätter jag punkt.
Skönt med fredag imorgon! Puss!






Den här tillverkades igår (: är nöjd. Men mest nöjd med blomman (:


Dag 22, Skoldags!



Hej.

Sitter och lyssnar på "DJ Pish - Tjena Tjena" snacka om man längtar tillbaks till somamren när man lyssnar på den.
Måste försöka ladda ner den på något sätt (: lyssnar på youtoube.se.
Annars så siter jag o snackar med Jossan på msn, känns skönt att få snacka med dig om det som har hänt!
Tråkigt att de ska sluta såhär :/ alla killarna ska ha något emot mig, men jag hade faktiskt en svag känsla av det var så. Men man kan ju alltid tro fel, men så igår så berätttade som det var, surt för mig. men bättre att veta sanningen.


Annars idag så har jag vart på arbetsförmedlingen, idag så gjorde min lilla grupp kaffefilter hållare (: var skit kul ärligt talat (: vart så nöjd med den där blomman (: ska nog lägga upp bilder på dom här.

Men nu ska jag nog sova.
Gonatt <3


Dag 21, Skoldags


Hejsaaaaaaan!

satte mig precis vid datorn, har precis kollat på första delen av Maria Wern - främmande fågeln.
Tycker redan att serien är rätt så spännande, dock lite lik alla andra deckar filmer, walander & beck.
Men bra ändo (: annars det så kollade jag på idol 2008 med mor, bror & Anna (: så kul!  tycker faktiskt mer om den nya juryn en den gamla, den nuvarande juryn har mer humor (: vilket jag gillar!

Annars idag så har det varit rätt så lugn dag.
Kom hem med värdenshuvudvärk, annars så har det varit rätt så lugn dag på arbetsförmedlingen idag (:
idag fick min lilla grupp sitta vid datorn, och skriva av något på en lapp, kommer inte ihåg vad det hette.
men jävligt utråkande iallafall (: fick beröm för att jag var så snabb (: så det var ju kul och höra.

men nu ska jag dra.
Puss!


Dag 20, Skoldags!



Gooodkväll!

ska bli ett ganska kort inlägg ikväll tror jag, fastän jag inte har skrivt här på en vecka.
Har inte haft ork eller lust till att skriva här, men ska försöka ändra på det.
Ska väl snart gå ner till badrummet och tvätta av mig lite & sen göra tänderna fina, sen blir nog o krypa ner i sängen.
Ska bli skönt, känner att  jag är ganska trött! kom nyss hem, har vart & träffat Hänni lite (: vi möttes på stan, gick lite i affärerna, sen så tog vi bussen till ektorp för att träffa Jimmy (: var där & chila & tog det lungt med 2 tjejer till & en kille som jag inte vet namnerna på.

Annars idag så har jag vart på arbetsförmedlingen, ska ju vara där alla dagar förutom fredag den här veckan
kul (: slipper skolan lite!!  Andreas var ju ganska söt (a)



Dag 16, Skoldags!



Hejhej!

Satt och kollade lite på bilder på bildagboken & försöker klura ut vad mitt lösenord är på min dator :O
kommer inte in :O något lurt. Men kommer in på gäst iallafall. Blir inte väl inte något långt inlägg ikväll, har jag en svag känsla av. Satt precis nere i köket med mamma, pappa & SiS vi pratade om hur bra det vore om fick Toppis av Peter!
Tycker inte att katten för rätt vårdanden av Peter, istället så får han vara på landet helt ensam! (låter kanske lite töntigt)
men en katt vill ha sällskap? kanske därför det kallas sällskaps djur? plus att det inte går och måtso honom! så jävla mysig & gosig! så hos oss kommer han trivas verkade han ju göra när vi var katt vakt.

Aja ananrs idag så gick jag på stan direkt efter skolan med Jenny.
Gick in på Make up store, sen H&M och till sist men inte minst New Yourker! hittade 2 jätte fina tunikor (:
kan ta bild och lägga in här sen, så ni får se (:

hihih, annars har det vart osm alla andra dar!
& imorgon är det apu som gäller, JIPPI or not!

Godnatt!
puss!


Dag 15, Skoldags!



Hej hej!

sitter här på min morsas dator & lyssnar lite på 90 tals : ) 90 tal & 80 tals är så bra (: hihi!
Annars så spelade jag, Anna & Sofie lit spel nyss. Först så körde vi monopool, sofie vann! sen så körde vi någon giss spel som mamma köpte för några veckor sen (: var rätt kul men svårt & gissa :D hehe! annars idag så har jag vart i skolan..


blir inte så långt inlägg idag, är trött!
imorgon är det tisdag då börjar vi 10 i tio :D skönt! o slutar kvart över  tre, men ska vänta på Jenny, ska på stan (:

men go nat!


H.E.L.G



Hejsaaaaaaaaan!

sitter här o läste precis lite gamla blogginlägg, tycker tiden bara rinner iväg! ^^ det är ju bra ifos.
Annars så satt jag precis och lyssnade på The way into love, den är så fin (a). Annars så händer det väl inte så mycket sitter lite på msn, men just nu är det dött ^^.^^^ ingen som vill skriva : / hehe, men jag överlever! funderar ändo på att logga ut när som ändo. Annars idag så har det varit en skön dag, tagit det lungt & lyssnat på musik (: hehe! Fick massor av låtar av mamma mia filmen (: rätt så bra låtar! me like! speciellt Honey Honey :) hihi haha annar så har det inte hänt så mkt, j@g och mamma pratade om jag skulle flytta ner till källaren (: skulle vara kul och byta, har ju lixom haft mitt rum i snart 5 år! så skulle vara kul & få byta miljö, iofs så har jag haft mitt rum där n ere men änod :) hela källaren för mig själv & anna förstås! :) men får se hur det blir med den saken! ^^

Imorgon är det måndag, får se hur denna vecka går!
imorgon så är det Indivduella valet också, undra vad vi får göra för skoj den här gången!

pöss!



H.E.L.G


IRITTERANDE!


Gud så irriterad man vart nu då, skriv precis här nyss men internet helvetet la av :S så ska skriva här fort som möjligt så  det inte blir som nyss. Finns inget speciellt & berätta egentligen, är något seg! ^^ ska väl snart tvätta ansiktet & borsta tänderna, är så trött :P hehe annars så kollade jag precis klart på poängställningen på Eversion song conterst, Poland vann & Sverige var en bland dom sämta på poänglistan :/ inget förvånade men ändo! SVERIGE ÄR DÅLIG! ^^ annars så hade jag & Anna lite myskväll (: gick till Ica & köpte lite godis, chips, ostbogar & varsin festis + lite andra grejer! ^^ nån gång ska man få svulla till. Vi såg iallafall på roadtrip, var länge sen man såg den :) annars idag så har jag bara varit hemma & tagit det lungt, Emma sov över här, så hon har vart där ett tag, vi kollade på Fucking Åmål dock inte hela, för hon skulle träffa björna de hade vart bortbjudna hos björnas mamma som fyllde år :) hihi!  mys!

igår då, jag färgade håret på Emma, sen medans färgen var i så gjorde vi smörgås tårta (: MUMS!
sen så åt vi den & drack lite vin & tog kort :D skulle egentligen ha dragit ut till figge i krokarna (krokek) men ingen kunde skjutsa oss dit, förstående (klockan var iallafall 2300) men ändo (: tråkigt att vara hemma på fredag kväll, var man trött så var man ^^ men men får se hur nästa helg blir :) hoppas att träffa alla tjejerna då (: < 3
men återstår att se! är ju ett tag kvar.

men nu tror jag ska jag sätta ett stopp, lägger in lite bilder ifrån igår också.
KISS! see you tommorow!




NU ÄR DET HÖST!






SMÅRGÅS TÅRTAN <3


SKÅL VÄNNEN! <3


JAG!



Dag 14, Skoldags!



Hej Hej

Gör inte så mycket just nu funderar på om jag ska köra the sims ett tag innan jag sätter mig framför tv:n och kolla på IDOL . De började ju igår igen! ska bli kul! och se vem årets idol vinnare kommer att bli, plus att det är ju en ny jury också.
Än så länge saknar jag inte den gamka juryn, hihi!

aja annars idag så har jag vart på min praktik på ÖoB. Började halv tio till 16.00.
Idag så har vi inte gjort så mkt än att insvestera, jobbigt i längden o räkna. Men det behövs!

ananrs så finns det inte så mkt att berätta, skönt med fredag imorgon! :D slutar tjugo över ett.
NÅGOT SKÖNT!! får se vad denna helg har o bjuda på. Har lust & festa.
men får se hur det blir

kiss


Dag 11, Skoldags


godkväll

gör inte så mkt just nu borstade nyss tänderna, ska hoppa i sängs när som helst, är svin trött :O så somnar nog på en gång skulle jag tro (: annars så var Emma här ett tag, vi pratade om hennes 18 års dag som sker den den 8 okt :D kul!! ÄNTIGEN! men fick problem om vad vi skulle göra (lekar) men vi hittar säkert på något skoj! innan de så var vi på bio med Gurra & Matilda, vi såg "mamma mia" den var kanon :)  o bra låtar! :D ABBA!

annars så finns det väl inte så mkt berätta, börjar pratkisera på öb imorgon, så är lite orolig hur det ska gå.
Men det brukar ju gå bra, så kände jag ju när jag sommarjobbade också. (: alla känner väl så? jusst de ja ska på kalas hon min kusin imorgn också (: mys!!

men nu ska jag sova
kissIn



Dag 10, Skoldags



Hej!

Sitter här och snackar lite med Tess på msn :) med bebisen imagen (: längtar tills man får se plutten.
Ananrs så öser jag på med musik (: trevligt! annars så gör jag inte så märvärdigt är något trött  & ont ihuvudet :/ vet inte vad beror på, hoppas att det går över tills imorgon. Annars idag så har jag vart i skolan började 10 över åtta, till halv 4.
Seeg dag, men ändo gick den ganska fort, slutade med IV - blommer & dekration, var faktiskt roligt (: ¨
fick göra en egen dekration (: roligt & vackra blommer :D ser framemot de lektionerna framöver. hoppasa tt det blir lika roligt nästa veckan.  Sen när vi slutade så gick jag ner till stan för att träffa Emma, vi tog trean direkt ner till breda vägen för att Emma ville sola på Active, jag ville inte så så höll henne sällskap ist. Sen så gick vi till vesuvio o delade på en kebab rulle, andra dagen i rad jag äter skit, NOT GOOD!!!! sen så gjorde vi inte så mkt, träffade Björna en stund. Sen drog jag hem för att Björna & Emma skulle tvätta, så då gick jag hem & spelade the sims! (: Neerd ;p