Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 58, Skoldags!



Klockan är just nu: 16.29
Humör: Trött, hungrig och Glad.


Hejsan Hejsan!
Gör inte så mycket just nu sorterade precis den smutsiga tvätten. Har inte vart hemma hos länge. Kom hem för ca 15 min sen, från öb. Idag fick dagen skit fort. Fick jobba med Carolina idag, alltså vid hygien artiklarna, tycker det är roligt  : Annars så har det väl inte hänt så mycket, ska väl äta något snart, & sen dushca. & efter det kanske slå på någon bra film (: ojust de, plugga på ordeno också. Men det är ju inte så svårt (: undrar hur det gick i innebandyturneringen idag.
HA-programmet tvälar ju i det idag, jag var inte med. Ville hellre vara på öb o jobba :D  men får väl säkert reda på hur det gick för oss imorgon (: fredag o allt: (:

Men nu ska jag dra,
puss!



21.40
Hellu igen.
Har inget direkt något att skriva, men vill skriva av mig lite för nöjets skull. Hängde precis  upp tvätten, känner mig duktig.
Ska väl snart gå in till toan och tvätta bort sminket och sen borsta gaddarna och hoppa i sängs, är väldigt trött. Annars så är Johan & Anna här, trevligt! sköng med fredag imorgon iallafall (: får se vad som händer då.  Tror det blir en hemma kväll med mamsen, glo på idol & singning bee!

men nu ska jag dra.
Puss!




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?