Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Dag 52, Skoldags!



21.14
Hellu Hellu!

Skrev precis ut en artikel ur åtta sidor, har en skoluppgt. Vi ska hitta en artikel och sen sammanfatta det med egna ord. Hittade en bra artikel, om den nya presidenten i usa, skönt! då böhöver jag inte göra det imorgon. Då är det bara och skriva det viktigaste som jag ströck under för en stunds sen. Ska ju till Sanna imorgon efter praktiken hon fyller ju 20 år :D så jävla kul, längtar tills min dag kommer, men det är ju bara 3 månader kvar (: wiee!

Annars så har jag inte gjort så mycket, kollat på film. "High School Musical 1" var dö länge sen jag såg ettan, tvågan såg jag ju förra veckan hos Emma&Björn. Jag skulle vilja se trean också, så man har sätt hur allting slutar, eftersom det är sista filmen överhuvudtaget, men ska önska mig den i julklapp lr köpa den direkt när den kommer ut, då ska jag köpa mamma mia också, den filmen är så bra! man blir så glad av den, men får se. Ska skriva ner en Film-Önske-lista som min bror kanske kan fixa åt mig? :D har blivit ett riktigt film freak på sitone, har köpt 9 filmer utav Annas så (: och mer ska det bli :D

Aja annars så började jag med att dra till praktiken efter 2 veckor, idag fick jag vara med Carolina? alltså vid hygien artiklarna, funny! fick även skriva upp pris skyltarna, äntligen får jag göra lite annurlunda grejer. Men undrar vad jag får göra imorgon då? var med några andra  och hålla på med husshållsprodukterna? hoppas inte! men återstår att se.
Hoppas dagen går fort iallafall, som den gick idag (:

men nu ska jag lägga in dagens bilder, och se om det funkar, gick ju inte igår. Gick ju bara och ladda upp 2 st :S
skumt, värd att försöka iallafall (:

Pöss!


   

   




Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?