Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

Torsdag



Hej!


r inte alls så mycket just mi, sitter här och skriver med ngra på msn. s men ska snart fixa iordning mig för sängdags, är så jävla trött :/. Annars idag så har det väl vart ganska lungt, vat på praktiken. Kom faksikt rätt så mycket folk faktiskt, var ju typ "dött" igår, kanske kom några vid 12 tiden sen så kom det inte så många fler, så utråkade om man inte har något o göra. Men idag så fanns det saker o göra =) vilket är bra (Y). Slutade ungefär vid kvart över 2, då bestämmde jag mig för att gå min vandring hem til pryssgården, så skönt o få röra på sig lite. Ska  nog promenera till skolan imorgon tror jag, funderar på det iallafall. Börjar ju rätt så sent, kvart över 10 :) yeeah, har det så jävla bra med tiderna, i veckorna. 10 över åtta, sen halv nio, sen 10 10, & sen kvart över 10 :) rätt så bra.

aja imorgon i skolan ska vi ha ett till jävla möte om det där med jenny :S förstår inte. Men skönt med friday, ska bli kul & träffa alla tjejerna igen (A)

hmmja, vad finns det mer o säga? 1 feb imorgon, det betyder att det bara en månda kvar tills THAIAND, gud vad jag längtar :) ska snart ta en vaccion också.


men nu nu har jag itne tid o skriva mer, pusshej!



Tisdag


                                                           
"hej kära dabkbok"

gör inte så mkt just nu, sitter o snackar lite med nåra på msn, Josephine bland annat =)  hon fyller ju år snart, den 6 feb, så hon tänkte ha en liten "födelsdedagfest" på fredag :) äntligen vi brudar =) <33 Har ju inte vart samlade sen  på nyår fan :/ så det ska bli lite extra skojiiigt :D (y) annars så gör jag inte så mkt, sitter och lyssnar på Rihanna, hon är så bäst  =) vill så gärna se henne på hovet i stockhoml den 12 mars. Men kommer det väl vara dyrt, lr det borde det vara iallafall, tycker man. Men får se, åker ju till Thailand den 14 mars :) så det blir ett jävla rännande ifall jag o nån åler dit ;) hehe ^^ annars idag så har det varit den segaste skoldagen på ett jävla bra dag ursch" orkar snart inte med skolan faaan. Vill ta studenten :´D men går  ju bara det här året sen nästa, sen äre slut :D ska bli så skönt, slippa allt skitsnack,lärare. Man blir nästan helt frl =)    


GUMMOR <3
Bästa tjejerna <3 FAN VAD KUL VI HADE DEN KVÄLLEN, HET LYCKAT

aja finns inte så mkt och säga mer om denna dag, men igår så skrev jag ju inte här, hade inte någon ork och så. Men jag skrev ju isöndags att v skulle ha frilufsdag, kollade klart påden där filmen om judarna. Och sen gick tipspromendag, var ju frågor om andra värdskriget, gick ganska bra, mer än vad jag förväntade mig =) fick sju rätt av 10 möjliga =) wiee! låg på tredje plats (Y) duktig malin är ;¨p sen efter det så var det lunch, dom serverade någon äcklig kött gryta, inte det godaste, men det gick ner. Sen så gick jag & de andra tjejerna ner till vilbergen, skulle ju spela bowling, var ganska najs, jag ledde över Miia, Karro & Emma, men tyvärr så gick Miia om mig, jag fick typ 188 och hon 205 :P trodde först att jag skulle vinna hela skitet :P men men, vart som förra året ;) att mia vinner, goooo MIIA :D haha, sen så slutade vi, då gick jag o EmmaLinderoth på stan, var väl inte så kul precis, Sen så träffade vi Diia så då gick hon med oss ett tag, gick upp på kupolen och fikade =) mums med semla :D älskar semlor, sen såkom syrran & henens kompis upp, så de satt me oss, sen så skulle Emma ner och träffa Erik vid gototeket, då gick jag o till spårvangnen, träffade simon där, så då snackade vi med honom och hans kompisar =) kul =) sen när vi kom hem så tog jag det bara lungt.

och nu säger jag Gonatt ^^^



RIHANNA <3
Bäst!


Söndag



Yes, sitter här och snackar med några på msn ska väl snart lägga mig och sova tror jag. Skola imorgon ju  :/ men blir säkert ovanligt roligt, vi har ju frilufsdag imorgon, först så ska vi se klart på den där "judar" filmen, sen så ska vi ha tips promendag, sen åka ner till vilbergen och köra bowling =) kul. Aja annars idag så har jag inte gjort så mkt, har kollat på en till film av Harry potter med syrran. Hon & jag var ju själv hemma, farsan & bror åkte ju upp til Västerås för att hämta mor. Hon åkte ju upp dit ifredags =) så det var ganska skönt o vara ensm hemma ett tag iallafall.. Finns itne så mkt och säga mer..

Pushej


Lördag



Lördag: 
hände väl inte värst mycket var ganska trött och seg. Hade ju vart ute på kvällen innan. Så jag orkade inte göra något annan än att bara vara hemma, men vart ganska kul ändo, hade "filmkväll" med sis <3 först så kollade vi på "Göta kanal" på tv4 vid ett, sen efter det ungefär vid 10, så kollade vi på 2 filmer av HARRY POTTER. Så det var ganska trevligt. Vart ganska sen "natt".




412565-8

412565-9






Fredag

: Gick ju till skolan som vanligt, men fick börja en kvart tidigare för att vi skulle se någon film om hur judarna levde på ett läger, hur det fick arbeta för att få leva. Vart ganska känsligt, när de dödade folk. Kommer fortsätta se den på måndag, när vi har frilufsdag. Aja sen efter filmen så var det lunch, sen så vid kvart över 12 så kom skolans kurator och snackade med oss tjejerna hur man löser tjej konflikter, ur löjligt, kommer ju ändo ingen vart ändo. Kanske tog 45 min. Sen så gick ajg & emma till Ulla, våran mentor. Valle & Claudio, höll på att göra våfflor med grädde och  jordgubbs sylt :) och äppel kaka, så käkade lite av det. Sen så berätta Ulla att hon snart skulle gå i pension. Så vi skulle få en ny mentor/boende lärare,både roligt o tråkigt. Sen efter lektionen så hade vi Eva, gjorde först en ordläxa, sen så fick vi läsa om juderna. Sen hade gjorde vi nutids krysset =) gick bra, 8 rätt av 10 möjliga (A). aja nog om skolan, sen när jag kom hem så kollade jag på tv i nån timma. Sen så fixade jag iordning mig ooh käkade, skulle ju hem till Matilda =) skulle festa lite, när jag var där så var redan Anglica där, och så var Jossan där  =) kul att äntligen festa med dig också :D sist de va så var det ju på nyår. Aja kanske drog ifrån matilda runt 21:00, drog till jimnbo & hans flickvän, var ju några där, träffade Frida :) kul & att se dig, sen så var alla tvunga att dra, för att jimbo & hans tjej hade bråkat :/ jobbigt, så då drog vi till haga, Matilda killkompis var där och drack lite, kanske inte var största röjjet precis, men vart ju roligt ändo =) kanske drog därifrån runt halv två. FUNNY =)


Willys..

image7
.. Yes kom precis innanför dörren, har vart och handlat med morsan vi åkte till WILLYS, behövdes fyllas på lite i kylskåpet, frysen, skafferiet :P haha! annars idag så jag inte gjort så mtk, vart på min praktik, var ju inte där igår pga studiedag, skönt & få vara ledig, mitt i veckan :) hehe, aja fanns ganska mkt göra idag på på cafét idag, först så var det helt dött, kom kanske folk runt 12-13 sen så vart det lungt, men sen så kanske det kom 9 pers, så då vart det lite stressigt, fick ta hand om mkt disk. Men sånt får man stå ut med :D haha, trivs ganska bra där asså ^^ speciellt när man får något o göra. Får väl se hur nästa vecka blir :)

men nu ska nog lägga mig i min nybäddade säng =) mysigt!
Skönt med fredag imorgon också, men ska ha något jävla "MÖTE" om hur man löser tjejkonflikter :S typ som om att vi är små dagis ungar som är osams typ :S

men go natt =)


alltid lika seeeegt!

jovars, alltid lika segt att gå upp varje jävla måndag, suck! men har väl vart ganska hyfsat ändo . Tråkigt att inte Emma var i skolan idag bara, hon har ju praktik måndagar & tisdagar. Annars så har det väl inte hänt så mkt, lr fick ett litet folder om Aktivetets ersättning och ansökna om sommarjobb :D hoppas jag får det jag vill ha =) . Längtar så mycket till sommaren, ljuset, värmen..... =) ohh vad jag längtar :D men har typ inget bestämmt som ska hända vill åka o campa någonstanns iallafall =) o sen sommarjobba framför allt =) men är ju ettt tag kvar, så man kan ju hinna bestämma mycket . (= aja var nyss på Ica med syrran, hon var så godis sugen så jag hängde med henne.


Men nu ska jag nog lägga mig i sängen så man inte är så jäkla trött imorgon bitti.

Pusshej!
Jag & Systramin


Var ett tag sen nu...

........ Sen man skrev här, har inte haft lust & ork att skriva här. Men du ska jag nog skirva lite tänkte jag om vad
jag har gjort i helgen ^^ Igår så gjorde inte så mycket, på förmiddagen, drog på stan en sväng med syster. skulle köpa lite grejer på H&M, lös ögonfransar bland annat. Sen så svängde vi förbi donken, skulle köpa hamburgare ^^ hihi. Sen när vi kom så käkade vi igen, sen senare på kvällen så drog jag, Emmadavidsson, &Anna till kenny för att dricka lite öl och spela lite öl spel =) trevligt. kom ju några stycken dit, Emeliekarlsson, SofieThyr, Henkenöjd, och så vidare, aa det gamla "enebygänget" helt enkelt :P trevligt! drog väl hem någon gång runt 00.00 vart något trött och upplåst i magen :S 
Festade ju i fredags med med Matilda, Johanna & Tarro, först så var vi i ektorp hos någon av krilles kompisar i ektorp. Var väl där till halv tolv sen så träffade vi Gurra & Jocke så då drog vi till lucky7. Var väl inte där så länge, kanske i en timma lr nått kanske. Ganska kul kväll iallafall =)

Det var nog det jag har haft för mg ihelgen, får väl se hur det blir nästa helg, om det blir NYKÖPING lr ej =)
skulle vara kul.

Men nu ska jag äta kebabtallrik, pusshej

412565-6
Hos Kenny, jag & Henke




Hos Lina i ektorp =)
Hos Linda i ektorp, Jag, Matilda, Johanna & Tarro, yeeah (Y)


En vecka har gått.

..... Sen man skrev här.


Sista dagen på lovet...

..... Japp det är sista dagen på lovet, tyärr! skulle inte tacka nej till några dagar till (A).
Men detta lov har ju vart hyfstat bra ändo. Har ju mest hängt på stan, och shoppat =) funny! hehe gör inte så mkt just nu iallafall, snackar med några på msn, annars så såg jag precis klart på den film "Crossroads" med Brittan! annars idag så har jag vatt på stan med TarrO <3 var ganska trevligt. Vi gick lite i affäerna. Tarro hade present kort på H&M för 500 kr, så hon köpte en hel del där kan jag lova =) hihih! sen så drog vi till Elin i hageby för att Tarro behövde duscha, den dom har hemma är ju nått fel på. Var ganska najs =) tråkigt att man ska börja bli skjuk så fort lovet är slut och skolan börjar. var ju förskyld innan lovet också :O förstår inte hur jag kan bli sjuk så fort :S nått fel på mig :S men hoppas jag blir frisk så snabbt som möjligt =)
me and tarro =)


men nu ska jag dra

Puss


Dags för att bli förskyld igen då : /



..... japp vakande idag av jag hade lite ont i halsen och snorig men dock inte så mycket. FAN! om man blir sjuk igen :/ tredje gången på hela den här hösten/vintern isåfall, men ska försöka hålla mig inne tills skolan börjar iallalfall.  Hmm sitter för övrigt och lyssnar på Cascada och snackar med lite godingar på msn =) trevligt! blir väl och hålla mig inne idag tror jag, kanske ska träffa Matilda men får se hur det blir. Annars innan jag satte mig här så kollade jag på någon film på svt, "piskvakten" lr nått sånt. Sov ganska länge idag till halv tolv tror jag, vart ganska sent inatt. Drog ju till Syrran & Henke, satt och drack lite och snackade, mkt trevligt =) vi var inte så många.


Dags för en ny blogg!

image2

Hejsan ^.^


japp, det är dags för en ny blogg tänkte jag. Är så trött på lunarbloggen ^^ blir väl att skriva här framöver. Ska försöka med det iallafall. Gör typ ingenting så jag tänkte att jag skulle blir medlem här och skriva lite shit. ^^ . Är inloggad på msn också. Men inte så många som är så sociala. Så jag tror jag snart loggar ut och går & dejtar kudden. Men ska skriva lite här först. Idag så har jag inte gjort så märkvärdigt. Gick upp halv tolv, käkade frukost och gick in i vardagsrummet och fastnade vid en film på Canal +. Sedan så kom farsan hem ifrån Linköping. Han har ju operaret knät så nu går han och haltar typ, men det är ju bara för tillfället liksom =) hihih. Sen efter några tim så kom syrran hem, då umgicks jag med henne ett tag, vi satt i hennes rum och sjöng karoke på datan, sjöng massor av hits med Groove Coverage ^^ riktigt bra! 

just de ja, nu har ju snön också kommit :/ whatafuck :D haha ^^ hoppas snön försvinner fort, vill ha sommar sommar! men får ju en liten mini sommar, åker ju till Thailand den 14 mars ^^ ska bli så jävla härligt och en riktigt upplevelse =)

men ska nog sluta skriva nu, börjar få ont i fingrarna :P hahah nevars ^^ men börjar bli trött.

kanske skriver mera later ^^
pussiiiii (K)


Välkommen till min nya blogg!