Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

- 080430 Onsdag, valborg!



Hej hej!

sitter och lyssnar på Yei - te vi på youtube, han sjunger så bra & låten är så bra :) hiih! han var ju i skolan förra veckan o spelade in en video till chile :) hoppas det lyckas! men men sitter och väntar på att Emma skall komma . Vi ska till lill Johan och för festa, sen så ska vi dra & träffa Natta och Anna och dom andra. Får se vad vi gör då. kanske drar mott folketspark., men återståt att se.!

hoppas kvällen blir lyckad :) synd att det inte är soool :|

pusshej


image77


- 080429 Tisdag

image76


- sitter i skolan just nu. Vi har precis käkat, var skinka & potatismos, ganska gott. Innan det så var jag nere på stan och gick till kupolen, skulle kolla om jag får sommajobba där. Och det fick jag :D börjar vecka 29, 14 juli =) perfekt. Har man haft  ledigt  ett tag :) ska bli kul & tjäna lite extra till hösten & vintern :) kuuul! thats to be good. Plus att man får aktivetsbidraget också :) kul! aja om 15 min så ska vi ha engelska, tråkigt som fan.
Men vill lära mig mer engelska så man kan åka mer utomlands. Mem men, efter engelskan ska vi HA-programmet gå till hagebycentrum ska kolla lite på produkterna i mat affärerna, blir väl kul kanske? :O blir en sen dag idag, slutar 16.00. Sen får jag se vad jag ska göra, ska hem iallafall. Kanske sola om solen skiner lika starkt som nu :) ska bli skönt!



- Men nu ska jag sätta punkt. Och imorgon är det valborg också (: hoppas det blir bra!

puss and goodbye

image77






 



- 080428 Måndag

image71


Hej!

sitter i datasalen just nu, har precis käkat med Diia, Cladd & Emma. Var köttbullar & makaroner, dög! ska snart dra ner till eber. Men måset först vänta på Julia & Emma. Vi ska ju till bråvalla och köra på det där trafiks kunskap            frågrona. Gick itne så bra förra gången :O haha! aja denna veckan krm blir ganska bra går ju bara idag & imorgon i skolan sedan ska jag ju praktisera, sen är det valborg & första maj :) i like it!


men nu ska jag sätta punkt. Får väl se om jag skriver mer senare idag. Återstår att se.


FRÄSCHA BILDER:


image72
MÄRKS ATT DET ÄR VÅR :D och snart om 6 veckor är det sommarlov :) I LOVE IT <333




image74


image75


- 080427 Söndag



Tjolla hopp!


kom precis innan för dörren, har vart med hos kenny med emma, micke, m.fl. Var där & drack. sjöng & softade var ganska okej, faktikst, men vart segt efter några timmar innan vi drog till kenny så var vi hos Kevin och grillade och så. Trevligt, kul att Jossan & Matilda var där. Men de drog ju sen, synd att ni inte kom tillbaka? :O <3 ME LIKE YOU!


MEN MEN
nu sitter jag här vid msn och väntar på Gaz ska komma till datorn igen så man kan snacka lite skit med honom igen :P  höhö! finns inte så mkt mer & säga. Skolan imorgon :/ tråk! vill ha sommar lov! behöver man inte tänka på de här jävla vardagarna.


ska väl inte gå & lägga mig än iallafall.
Ska väl sitta uppe till 03.00 minst.
Men kommer väl skriva mera senare idag, kanske ska träffa Emma & Björna vi ska väl se film lr nått med björnas kompisar. Hoppas att det blir av, skulle gärna vilja träffa den söta danne :)


Men nu sätter jag punkt, kiss and goodnight.


FRÄSCHA BILDER IFRÅN IKVÄÄLLLLLLLLAAAAAAAA


image65
jag & Emelie
image66
Emma & Kenny
image67
Jag o Emma,
 Fulaste bilden på mig, men kände att jag att jag var tvungen lägga upp denna.


image28




- Sommar tider hej hej sommar tider,
- ge mig din hunger ge mig din hand!



- 080426 Lördag



 - Hej                                -^.^-


Gör nte så mycket just nu, funderar på vad kan göra ikväll. Är rätt så segt och bara vara hemma en lördags kväll. Kanske ska träffa Matilda senare. Men vill veta vad man kan göra först innan man bestämmer. Skulle vilja vara ute och ungås med massor av folk :) annars idag så har jag bakat en äppelkaka :) vart skit god (A) men trodde den skulle misslyckas. Eftersom jag tyckte smeten var så konstig vart typ as många små klumpar av margarinet. Men annars så har jag inte gjort så mycket.


- Igår kväll vart lyckad till slut :) var hemma först och kollade på talang och svullade i mig pringels :D sen så vid 23:00 elva så drog jag till Öb - till Emma hon var ju på den där maskeradfesten :) kul! trodde inte att skulle bli bjuden. Så fort jag kom dit så gick jag in till toan och ritade morrhår på mig :D haha, skulle försöka se ut som en katt :P var kul & träffa, AnnaBrohman, Natha, Natta, m.m . Kul att träffa Natha för en gångs skull :D sist vi festade så var det ju hemma hos henne i lagerlunda på den där grillfesten :O förstår inte att tiden går så jäkla snabbt. Men det var kul :) hon var ju utklädd till  en pirat och de andra var utklädda till  vampyr, pippi långstrump m.m

men nu ska jag dra, kiss and bye!


image64
 -  De tuffa kissarna ;D


image68
Jag & Emma,
vi är ju sååå söta så


image69
Jag, Johan & nån mer tjej =)

image70
Folk


- 080425 Fredag



 - sitter i skolan just nu, ska snart ha svenska. Sen så ska jag träffa matilda påstan en stund :)


- 080424 Torsdag



Hej hej.

Gör itne så mkt jsut nu, snackar lite med folk på msn. Fick nyss veta att jag inte kan komma på den där maskeradfesten imorgon : / segt. Men men, är man inte bjuden så är man inte. Ananars idag så har jag vart på min praktik plats som vanligt, idag var det lika mycket folk som det var igår.  Men men, fick slutade lite tidigare idag ialalfall, tjugo över två. Då drg jag hem och la mig direkt i solen :) så jäkla skönt, låg väl där i ca 50 min. Sen så kom Kenny&Emma upp mig, vi skulle nämligen till maskerad affären vid kungsgatan. Var skit svårt o hitta något i sin egna storlek. Hoppas att Emma hittar något imorgon när hon ska ner.

men men blir itne så mkt o säga..



kiss and goodbye!

image40


- 080423 Onsdag



Tjo.
Gör inte så mycket just nu förtillfället. Satt precis vid tv:n och kollade på frusen kärlek på 5:an är typ som "Bonde söker fru" fast det spelar uppe i norrland. Annars så har jag bara tagit det lungt ikväll/dagen. Men vart en timma övertid idag på praktiken, var så mycket o göra. Men ska egentligen inte klaga eftersom det är så fint väder :) VÅR! men men, gick till min praktik idag :) skönt o få röra på sig i vårvärmen! ska nog gå imorgon med om det är fint, men engligt metralogerna så ska det bli fint tills på fredag, men hoppas att det blir lika fint ilhelgen också :) då ska jag sola som innefan.  annars så finns det ingenting att säga om.

Kanske ska träffa EmmaDavidsson imorgon istället. Ska hänga med henne till den där maskeradaffären och kolla om det finns något som passar mig :) kanske ska hänga med på Emelies maskeradfest på fredag. Hoppas verkligen att jag kan hänga med :) annars så vet jag inte vad jag ska hitta på . Etersom Tarro&Jossan ska upp till sthlm, Tarro ska ju till Idolut tagningarna hoppas verkligen att du krm med gumman!

men nu ska jag sätta punkt.
image63 and love!



- 080422 Tisdag



Hej Hej.

Gör inte så mycket just nu, sitter och snackar med S E B på msn. Men skriver inte så mycket. Är rätt så trött. Har väl egentligen ingenting o skriva om, har inte hänt något speciellt. Men men. har vart i skolan idag iallafall. Bråk med FjortisJenny igen, tycker det är rätt fegt att säga till en kompis ifrån en annan skola och komma & dryga sig emot ida m.fl :S aja fick slutade tidigare idag iallafall, eftersom 3:orna skulle till komvux på information träff - om man har lust och börja studera efter gymansiet. Men jag tror jag får se om ajg ska börja studera lr om jag ska jobba .Aja sen så drog jag ner på stan med Julia, vi skulle till tatto, men han som var där var upptagen så vi sket i det. Sen så drog vi till Gu Va Gott, gott gott. Kändes svin länge sedan man var där o åt, om jag itne minns fel så var det förra året? :O hmm . Sen innan julia skulle ta bussen hem till Valdermarsvik så sprang vi in på HM. Skulle köpa puder och rouge. Sen så drog jag hem. Skulle ha träffat Emma o dom, men varti nte så , tyvärr! då hängde jag med anna till apoteket o ica. Träffade Tolveth o nåra , sen typ 5 min, så träffade vi henkah, så vi festade hos i lördags, trevlig liten grabb i sina bästa år :D haha nevars!

annars så har det väl nte hänt så mkt, kalas bra väder idag igen! vill bara ligga ute och sola och njuta av värmen. men skulle ha vart skönare ifall det var lite mer plusgrader :) hiih!

men nu sska jag sätta punkt. Får se hur morgondagen har att bjuda på imorgon!

Kiss and bye



- 080420 Söndag



image28
 

Hej!

Gör inte speciellt mycket just nu, ska snart lägga mig i sängen och läsa lite i teoriboken. Men vill helst vara ute i det här soliga vädret :) 13 + och molnfritt. Så jävla skönt! låg ute förut o solade helt underbart! hoppas jag har fått lite färg idag ialalfall :) låg ju iungefär 2 h. Annars så händer det väl inte så mycket. Blir nog inte så mycket o göra idag, känner att jag bara vill ta det lungt. Igår så var jag hemma hela dan. Sen senare på kvällen så hängde jag med sis till Henka Annas syster kompis. Det var ju de gamla vanliga, Hassel, Erik, Totte mfl. Sen ungefär vid kvart i tio så drog jag till stan för att jag skulle träffa Matilda. Vi skulle till Svenne som bor vid rosa elefanten :) trevligt! men jag var så jävla trött : | blir inget kul då. Sen i fredags så gick jag till skolan som vanligt. Alla vi treor skulle till ett jävla studiebesök på marieborg - folkhögskolan. Ganska intressant. Men tror inte jag söker någon kurs direkt efter jag ahr tagit studenten, vill jobba jobba :) men sen får vi se vad jag känner för. Aja sen när jag kom hem ifrån skolan så tog jag det lungt, sen vid 19.oo så kom Emma till mig, vi satt först o käkde en varmsmörgåstårta som Emma hade gjort helt själv :) var gott :) sen efter någon timma så drog vi hem till björna. Han var där och drack med sina två killkompisar, Robin & Cidermannen. Trevligt! var väl där i några timmar.. Sen så tog vi taxin in till stan. Skulle till någon som killarna kände. Trevligt! Jossan & Hanna kom ju :D mina sötnosar :) så kul att ni kom helt oväntat :) hoppas att ni löste erat bråk Joss & Emm. :) så vid 1 så drog vi hem.




image59




image60




- 080417. Torsdag



- blir ett hastigt inlägg, har precis satt mig här. Är snart sovdags känner jag. Såg precis på efterlyst, om den mördade flickan Engla, förstår itne hur den där äckelgubben får leva? :O nått straff borda ghan väl få? förutom att sitta inlåst i lås & bom 3 mord hallå? :S aja annars idag så har det väl vart som alla andra dagar, up, till praktiken , sen hem. Men när jag kom så gjorde jag en socker kaka : ) var så förbaskat sugen på att göra en :D så det vart till o göra en. Brorsan kom ju hem idag också, så det passade ju bra, den vart så goood :) mumma!!

hmm finns väl inte direkt mer o säga egentligen, skönt att det är fredag imorgon.  Ska träffa Emma och ngra till imgon vi ska vara hemma hos någon o kolla på film & äta lite gott :) bara vi tjejer! blir nog kul!
^^

men nu ska jag sova, puss!

image58



- 080416, Onsdag




image28


Godkväll ^.^

Gör inte så mycket just nu, satte mig precis här, kollade på lite av Tjorven & Skrollan nyss. Skrållan är bara för söt :) sötaungfan! blir inte så mycket skrivande idag, känner mig seg i hela kroppen. Trött& ont i huvudet. Hoppas jag inte börjar att bli sjuk nu igen. Känner mig något krasslig i halsen.  Annars idag så har jag vart på min praktik idag, var väl jobbigt med tanke på att jag kände mig så jäkla trött. Men fanns ganska mycket & göra idag där eftersom det var ganska bra väder, var många som satt ute och åt / fikade idag. Idag var den en till tjej som jobbade med oss idag, kul att se nya ansikten för en gång skull :) hihih! men annars iveckan så har jag träffade Martin, var hemam hos honom o kollade på "dum dumare dumast" Jim Carey är så skön.
Hoppas vi träffas mer gånger gubben! du var rolig! :) mjau!




men nu ska jag lägga mig i sängen o läsa lite teori. & hoppas att denna kväll ska få fort så man kan gå & lägga sig och hoppas att dagen imorgon blir bättre än denna sega dan.


men nu ska jag sätta punkt, lägger några fräscha sommar bilder här nedan. Längtar så mkt till sommaren!
Kiss// M



image55 
HALVARS, så jävla gott!  -06 med Erika!

image56
TURKIET, jag & turken, -07, en av de godaste drickarna :D

image57
ÅLANSKRYSSNG MED MATILDA <3
så jävla klockren kväll, hopaps att det blir kryssning i år igen!
DANSA, SUPA HELA NATTEN LÅNG (Y)


- 080413, Söndag

Hej.
22:27

sucksuckscuck Vad är det för värld vi lever i alltså? Varför göra ett oskyldigt barn illa till livet? :S förstår inte hur vissa männsikor tänker. RIP ENGELA! man blir ju så upprörd.
Aja finns egentligen inte mkt o säga, denna helg har ju inte blivit så man hade tänkt sig... Men men. Kanske blir roligare nästa helg & helgen efter. Aja igår så var jag o städa lite på för middagen, sen så kom Emma till mig skulle dricka lite o så. Sen så träffade vi Björna. Vi åkte lite bil och var hemma hos honom i vidablick  var väl itne det roligaste precis. Satt bara där. Medans Emma&Björna låg och gullade i hans säng :) mys! kändes som jag var ivägen för dom så jag drog hem. Sen när jag väl kom hem så kom det några av björnas kompisar upp med sprit. SUCK!! haha men men sånt som händer.

aja söndag idag & det betyder att det är ny vecka med nya krafter.
HÖH! får väl se hur denna vecka krm & gå. Bra hoppas jag!

men nu är dags för bädden.
puss&kel.

GE MIG SOMMAR!!
KISS!


image51


- 080411, Fredag




ovanligt att jag sitter och skriver så här sent på fredags kväll när jag brukar festa så här dags :O men vart inte så ikväll, sket sig : / aja har vart o pratat med mor & far om  thailand, hur vi hade dt o så :) ananrs så har jag vart med Emma, vi var med kenny o co. Men var inte där så länge alla andra nötter skulle på krogen :/ trist men ändo skönt, var ändp trött o så, annnars idag så har jag vart i skolan, tråkigt som vanligt. Men idag så kom ju Ulla dit, hon är ju pensioneradm så hon kom o ville hälsa på :) trevligt""


men nu ska jag sova!
pussosmek!



- 080410, Torsdag




Blir inte mkt skriva idag. känner jag. Är svin trött!!

skriver mer i morgon
pusshej



- 080409, Onsdag



Godkväll!

Har precis målat naglarna röda. Den andra färgen som var på innan hade nöts bort. Så var dags att ta bort det gamla och måla nytt. Annars så sitter jag & softar vid msn, fast ingen skriver nått förtilffälet :) men lika bra är ganska trött ändo gick in på datan för att skriva här o bilddagboken. Har inte vart hemma så länge har varit i klocket hos Sanna&Sofie. Var o firade Sofie, hon hade fyllt 18 . :) var trevligt, god smörgåstårta :) sen annars idag så har jag fått gått tidigare ifrån min praktik, eftersom jag var tvungen o dra till tandläkaren för & göra en undersökning gick bra. Hade inga hål så det känns bra att man inte behöver gå dit mer för i år, om det inte händer nått dvs. Sen så hag jar träffat Emma&Björna, han skulle till systemet o köpa dricka till oss som vi ska ha till i helgen :D (H)
Annars så har dagen varit bra, synd att det har varit/är så målnigt & regnigt, vill ha soool&värme!

men nu ska jag sätta punkt.
Pusshej!


image28


- 080407, Måndag



Tjena agian!

Gör inte så så mkt, gick precis och tvättade bort sminket och borstade tänderna, är snart sängdags , skönt!
är verkligen svin trött. Annars så gör jag inte så mkt. Sitter o snackar med Emma&Angelika :) hihi!  annars idag så har jag vart i skolan som vanligt, en ny start på vecka, nya tag! aja idag så det väl inte hänt så mkt i skolan, Diia fyllde ju 20 år :D vill med bli 20, (a) systääääämet! (Y) men men är nåra månader kvar :D hihih. Sen efter skolan så drog jag upp till eneby centrum och träffade Emma&Natha. Vi skulle grilla :) så fint vårväder idag! man fick ju faktiskt sommar känslor! aja först så gick vi in på centrum för att Nathas&Emma kompis Elin kom, så hon skulle köpa lite lättöl till dom! sen så gick vi till enebypark där, och satte oss på gräsmattan! oh! vill ha sommar!! men är inte så långt kvar  nu! sen efter det så träffade vi björna ett tag, åkte lite bil :) kul! älskar o åka bil med bra musik :D

men men blir inte så mkt idag, men lägger in ngra fräscha bilder.

puss!




412565-48



412565-49
Jag var inte berädd på bilden, så drf ser jag lite konstig ut, pratade med pappi!


412565-49


image50¨
HAHA BÖRNA!


- 090407, Måndag



Hej Hej!


sitter i skolan nu, i datasalen med Emma & clad. Ska snart ha adm i ca 1 tim o 20 min :/ träkigt! sen så är det lunch, sen är det trafikkunksap.


412565-13


- 080406, Söndag

 

- Hejhej!

Gör inte så mkt just nu, har precis satt mig här, har precis duschat, sköönt! annars så har jag vart med Emma :)
 vi var hemma hos mig o bara softade, förväntade oss att åka lite bil med björna men ikke sa nikke, han träffade sitt ex iställlet, tråkigt! man kan ju säga det lite tidigare. men men! annars idag så har jag vart i Johans lägenhet :) fint han har fått deT :D vardär ett tag, sen så åkte vi o försökte få tag i några bar stolar till hans kök, vi kollade in nordik, EM, Möbler, Kurata, m.fl. Var på willys med.


image45
Thailand, i miss it! <3

 



annars så har det väl vart lungt.

Annars ihelgen så har jag & Emma, vart i örebro med björna & hans kompisar. Var väl kul, men synd att vi misssade racet :D hehe! sen ifredags så festade jag först med Matilda, drog till någon grekern, sen vid elva så mötte jag sis, sofie & Camilla, väntade på att Emma&Chrille skulle komma & hämta oss, vi skulle ju nämligen till festen i krokek, jossan o björna o m.fl var ju där :) skojigt :D men vart lite problem att komma hem sen, men som tur var så kom Henke & hämtade oss :)

men men, blir väl inte så mkt mera, känner mig ensam, far,mor är ju i johans längehet..
men ska väl sova snart typ.

skriver mera imorron!!
pusshejs