Malin - Om mitt liv - Min blogg, mina ord, mitt minne!

090901


Hellu Hellu!

Och så var det 1 September, och vi går mot mörkare tider. Tiden går så himla fort tycker jag, någon mer än jag som tycker det? det har sina fördelar och nackdelar med hösten och sommaren. Visst kan det vara mysigt när det är blir mörkt och lite kylligare, man är mer inomhus och kollar på film och bara myser med massor av ljus. Men de har sina nackdelar också. Man känner sig så ensam i mörket och det är så kallt sen när man går in i vintermånderna. Då vill man helst åka tillbaka till värmen, jag är så ialalfall.  Nu är det bara och längta till våren & sommaren igen. Fast ifos det kan ju fortfarande bli över 20 grader som idag exempel, drog ut och solade på altanen i ca 1 timme och det var 24 grader!

Men dock så ska det bli "kallare" kallare kan man ju inte kalla att det blir. Men lite svalare om man säger så ungefär 15 grader. Så länge det är över 10 plus så är det inte så kallt. Men det kommer ju bli kylligare och kylligare. Längtar faktiskt tiill december måndad då det är första advent, lucia, julafton, & nyår! det är så mys! hoppas på en vit vinter i år iallafal så jag kan ta vinter bilder med mina superduper bra kamera :D och häromdagen så pratade Anna om att vi skulle göra snögubbe & snölykta :D snacka om lite tidigt att prata om det men ändo :) kom som en bra idé!

Aja annars idag så har jag faktiskt inte gjort ett skit, suttit här, solat som sagt. Börjar bli riktigt tråkigt att inte ha något att sysselsätta sig med. Alla andra jobbar, el går i skolan. Det börjar bli långt tråkigt, jag som tycker om att vara ute och träffa folk, men jag ska ju träffa han från arbetsförmedlingen den 25 september så jag får hoppas att jag får jobba då. Men nyss så kollade jag och Anna på Lotta på bråkmakargatan och åt popcorn :) hehe, den ungen alltså :P den är ganska rolig :p

men nu ska jag gå, pusspuss!





Du heter?

Om du inte har en blogg så kan jag behöva din
mejladress att besvara din kommentar på.
Mejladressen kommer ingen annan än jag att kunna se.

Har du någon blogg?

Vad hade du på hjärtat?